Reportatge El quadre definitiu per fer combinacions a les amanides Esther Utrilla Pérez i Rosa Rodon 2
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues, raïm i formatge blau Trinitat Gilbert Martínez 1
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Escudella i carn d'olla: us expliquem la millor recepta pas a pas Trinitat Gilbert Martínez 6 Amb el suport
L’escudella calenta del cuiner Jordi Vilà que et pots menjar dret al carrer Trinitat Gilbert Martínez 5
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Ajoblanco amb granissat de tomàquet (i amb truc perquè ens quedi ben fi) Trinitat Gilbert Martínez
Gaspatxo (amb trucs perquè l'all i el cogombre no repeteixin), la recepta del Disfrutar Trinitat Gilbert Martínez 6
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Canelons de Sant Esteve: la recepta per sortir-se'n amb èxit Trinitat Gilbert Martínez 1 Amb el suport
La parella italiana que va perdre un vaixell cap a l'Argentina i es van convertir en els primers artesans de pasta al Raval de Barcelona Trinitat Gilbert Martínez 2
Eivissa i Formentera: 5 llocs on menjar i dormir que hi canten els àngels Trinitat Gilbert Martínez 7
Les veritables croquetes de pollastre rostit: la recepta del cuiner Oriol Sabé Trinitat Gilbert Martínez 4
Com es fa el pollastre amb costella i verdures? Recepta del cuiner Salvador Brugués i Fontané Trinitat Gilbert Martínez
Per què les xarcuteries italianes són millors que les catalanes (però el seu embotit, no) Trinitat Gilbert Martínez 6
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Pollastre farcit: la recepta que mai no t'han explicat per triomfar per Nadal Trinitat Gilbert Martínez 1 Amb el suport
El peix que té més de 400 anys i que avui només dos restaurants de Barcelona el cuinen Trinitat Gilbert Martínez 4
'Zamburiña' o vieira: com evitar la confusió perquè no us en serveixin una al preu de l'altra Trinitat Gilbert Martínez 2
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Llamàntol farcit i gratinat: una recepta per a Cap d'Any (o per a quan vulguis) Trinitat Gilbert Martínez 3 Amb el suport
El cuiner Jordi Vilà eleva l’escudella: hi incorpora llamàntol, escamarlà, espardenya i turbot Trinitat Gilbert Martínez 8
Entrevista Èric Ortuño: “Si em plantés a París amb els nostres croissants en forma de cucurutxo em dirien de tot” Trinitat Gilbert Martínez
La pastisseria Foix crea un aparador de micos de xocolata valorat en 2.000 euros mentre pensa en el relleu familiar Trinitat Gilbert Martínez 1
El millor xuixo del món es fa a Santa Coloma de Farners (i no porta mantega) Trinitat Gilbert Martínez 1
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Neules: com fer-ne a casa i cruspir-se-les sense deixar-ne engrunes Trinitat Gilbert Martínez Amb el suport
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta per menjar-se la tardor: carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Una recepta per a la carmanyola: farcellets de carbassó amb vinagreta cítrica Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Així es fa l'arròs de cabra de mar, el plat que fa germanor Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta sense gluten: fricandó de primavera, l'explosió de sabors apta per a celíacs Trinitat Gilbert Martínez 1
Estafa a la sanitat pública: revenen més de 700 tractaments de fertilitat aconseguits amb receptes falses Societat / Justícia | 23/10/2024
Sopes mallorquines, sang amb ceba o brandada de bacallà: tres plats que ens uneixen Receptes | 15/04/2024
El preu de l'oli torna a posar el focus en la fregidora d'aire: detractors, admiradors i què s'hi ha de cuinar Receptes | 12/09/2023
L'àvia mexicana que és una estrella a YouTube gràcies a les seves receptes (i ni tan sols té internet) Mengem | 22/05/2023
Tres receptes de conill: a la mostassa verda, 'tikka massala' i broquetes amb salsa teriyaki Receptes | 06/03/2023
10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve Receptes | 13/12/2023