Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 09/02/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Què cuino per al dinar de Reis (sense complicar-me la vida)

Receptes | 04/01/2023
Rodó de pollastre i raviolis farcits de Carla Rivali, de la botiga La Italiana de Barcelona.

Tortell de Reis, casolà i fàcil de fer

Receptes / Postres | 02/01/2023
Tortell de Reis, casolà i fàcil de fer

No ens toqueu els torrons (o sí?)

Receptes / Postres | 20/12/2022
El millor torró de crema el fan a la Pastisseria La Colmena de Barcelona.

La pastisseria La Colmena de Barcelona fa el millor torró de crema cremada

Receptes / Postres | 15/12/2022
Torró LaColmena

Galetes de mantega amb espècies de Nadal

Receptes / Postres | 15/12/2022
Galetes de mantega amb espècies de Nadal

Panellets de pinyons: com fer-los a casa amb èxit i de forma fàcil

Receptes / Postres | 27/10/2022
Panellets de pinyons: com fer-los a casa amb èxit i de forma fàcil

Panellets: com fer-ne de quatre maneres diferents (i amb gustos variats)

Receptes / Postres | 24/10/2022
Panellets de pinyons

Brownie fàcil (de veritat)

Receptes / Postres | 10/10/2022
Brownie

Les figues, les ametlles i la mel són els tres ingredients de les postres de la Mercè

Receptes / Postres | 23/09/2022
Les festes de la Mercè, de Barcelona, ja estan lligades a unes postres, creades pel cuiner Jordi Vilà

Mousse de mató

Receptes / Postres | 21/09/2022
Mousse de mató

Préssecs al vi

Ara Estiu | 22/08/2022
Préssecs al vi

Pastís d'ametlla i d'albercocs (o de la fruita que més agradi)

Ara Estiu | 13/08/2022
Pastís d'ametlla i d'albercoc, del cuiner Luduvic Dubois i la sommelier Judith Cercós, del restaurant Les Poulettes Batignolles

Pinya rostida

Receptes / Postres | 11/08/2022
Pinya rostida, una recepta senzilla i saborosa

Pastís de llimona

Ara Estiu | 09/08/2022
Pastís de llimona

Bunyols líquids de crema

Ara Estiu | 06/08/2022
Bunyols líquids de crema

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Receptes / Postres | 01/07/2022
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)

“A Menorca, el turisme no ve a menjar kiwis, sinó a tastar la gastronomia local”

Xefs | 21/06/2022
Una posta de sol de l'illa, amb les parets de pedra seca, que fan de control del bestiar

La coca de Sant Joan, de cinc maneres diferents

Receptes / Postres | 18/06/2022
La coca de Sant Joan tradicional, amb fruita confitada i pinyons

Coca de Sant Joan: com fer-la a casa amb els trucs del pastisser Eric Ortuño, premi a la millor trajectòria professional 2022

Receptes / Postres | 18/06/2022
La coca de crema

La Hofmann és la millor pastisseria de Catalunya (i sabem com fan les receptes)

Receptes / Postres | 11/06/2022
Miquel Guarro, Sílvia Hofmann (de la Pastisseria Hofmann), Josep Maria Guasch (Targarona, d'Igualada) i Eric Ortuño (L'Atelier)
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil