Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 30/03/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Maria Nicolau i Jaume Subirós en la conversa moderada per Albert Molins, al Fòrum Gastronòmic de Girona

La revolució de tornar a cuinar a casa

Aniol Costa-Pau
2
El cuiner Isidre Gironès, assegut al Pinotxo de la Boqueria, i darrere del taulell, el nou cuiner del bar, Aníbal Bonino

Isidre Gironès torna al Bar Pinotxo: “Fes-me un tallat com els del Juanito”

Trinitat Gilbert Martínez
8
Jordi Roca al MWC provant l'experiència sensorial de la MWCapital

Barcelona, bombons i avatars: quin gust té la ciutat?

Carlota Serra Llagostera

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'nmés
Sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Recepta de Carme Ruscalleda: sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

Trinitat Gilbert Martínez
2
La cuinera Carme Ruscalleda torna a aparèixer un any més en el rànquing de la revista Forbes entre les 100 primeres dones

La cuinera Carme Ruscalleda és una de les 100 dones més influents de l'Estat

Trinitat Gilbert Martínez
4
Carme Ruscalleda.

50 anys casada amb el John Travolta del poble

Selena Soro
4
La cuinera Carme Ruscalleda sosté que en les cremes fredes els ingredients que les componen han d’estar equilibrats. No n’hi ha d’haver cap que sobrepassi els altres.

Les cremes a l'estiu, com més fredes millor

Trinitat Gilbert Martínez
1
Sarsuela de peix i de marisc amb Carme Ruscalleda
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Sarsuela de peix i marisc, el plat de festa major de la cuinera Carme Ruscalleda

Trinitat Gilbert Martínez
2

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'nmés
Les sopes de ceba o de farigola són dues de les propostes que us expliquem com fer a casa

Mengeu sopes, que el fred és viu

Trinitat Gilbert Martínez
El sofregit, com aquest, un complet de verdures, és molt útil per completar plats
Reportatge

Sofregits, bullits, forn i batedora: els 4 passos de la “cuina en un dia”

Trinitat Gilbert Martínez
1
Una carmanyola casolana
Reportatge

Deu consells per fer carmanyoles gurmets i saludables

Trinitat Gilbert Martínez
Una carmanyola de vidre amb cigrons i altres aliments

¿La teva carmanyola de cada dia és saludable?

Trinitat Gilbert Martínez
Fruites i verdures de temporada.
Reportatge

Set idees per no malbaratar el menjar a l'estiu (i tot l'any)

Trinitat Gilbert Martínez
2

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'nmés
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Trinitat Gilbert Martínez
1
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Trinitat Gilbert Martínez
1
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Trinitat Gilbert Martínez
6
Amanida de pastanagues de colors, rostides al forn, amb tomàquets xerris, alvocat i formatge de cabra

Amanida de pastanagues rostides amb vinagreta refrescant. Com preparar-ne la millor?

Trinitat Gilbert Martínez

La cuina de Salvador Brugués

Mousse de mató
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Mousse de mató

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

Trinitat Gilbert Martínez
Ravioli de carbassó amb pasta wanton
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Ravioli de carbassó amb pasta wanton

Trinitat Gilbert Martínez
Pinya rostida, una recepta senzilla i saborosa
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Pinya rostida

Trinitat Gilbert Martínez
Sopa de tomàquets i cireres
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Sopa de cireres i tomàquets

Trinitat Gilbert Martínez

“Sense els egos no s’entendria que hi hagi tios amb restaurants que fan el que fan”

Xefs | 28/02/2023
El cuiner Àlex Montiel, al carrer de Montcada de Barcelona, prop del carrer de les Mosques, on havia tocat un local on assajava música, la seva afició

Així es fa el 'limoncello' a casa

Vins i caves | 24/02/2023
Així es fa el 'limoncello' a casa

Josep Lladonosa: “La maleïda cuina d’autor ha espatllat la cuina catalana”

Xefs | 20/02/2023
Josep Lladonosa a la cuina de casa seva, a Pineda de Mar.

Raül Balam Ruscalleda: "La primera droga que prens és amb la teva família"

Xefs | 11/02/2023
Raül Balam Ruscalleda al restaurant Moments.

Set plats de verdures que has de conèixer

Receptes / Verdures i llegums | 01/02/2023
Amanida de cigrons amb col kale

Leandro Gil: "Conec persones que han posat la pizza del supermercat directament al forn amb plàstic i tot"

Xefs | 31/01/2023
El cuiner Leandro Gil, del restaurant La Biblioteca, de l'Hotel Alma de Pamplona, que compta amb una estrella Michelin

Les verdures han canviat les cuines de tot el món

Receptes / Verdures i llegums | 30/01/2023
Ceviche de verdures, un dels plats que el cuiner Rodrigo de la Calle explica com preparar-lo

Què sabem de la cuina nòrdica?

Mengem | 28/01/2023
Salmó fumat a la brasa.

El millor trinxat de bledes amb sobrassada

Receptes | 27/01/2023
Trinxat de bledes amb sobrassada

Jaume Subirós: "El Motel Empordà té un estil propi i no està per modes, perquè les modes passen"

Restaurants | 23/01/2023
Jaume Subirós, cuiner del Motel Empordà de Figueres preparant una 'Crêpe Suzette'.

Croquetes, la felicitat cruixent per fora i tendra per dins

Receptes | 16/01/2023
Les croquetes de Carles Gaig al restaurant el Petit Comitè de Barcelona.

Jordi Cruz: "Tenim els restaurants de tres estrelles Michelin més barats d'Europa, i són sostenibles"

Restaurants | 10/01/2023
El cuiner Jordi Cruz al restaurant ABaC.

Què cuino per al dinar de Reis (sense complicar-me la vida)

Receptes | 04/01/2023
Rodó de pollastre i raviolis farcits de Carla Rivali, de la botiga La Italiana de Barcelona.

Jean-Louis Neichel: cuiner, pioner i contrabandista

Xefs | 20/12/2022
Jean-Louis Neichel aquest dilluns a La Boqueria.

De directiu en un hotel de luxe a Dubai a coure pa en un petit poble de l'Urgell

Estils / Gastronomia | 16/12/2022
Rémi Martinazzo i Pierre Houspie a l'establiment de La Fuliola.

Macarfi, la guia dels 'bons vivants'

Restaurants | 02/12/2022
La guia Macarfi del 2023.

Manuel Carreras Fisas: “Som una classificació diferent, i en tots els detalls ens volem distingir”

Restaurants | 02/12/2022
Manuel Carreras Fisas promotor de la guia Macarfi.

El restaurant Alkimia torna a ser el millor restaurant de Barcelona, segons la guia Macarfi

Restaurants | 29/11/2022
Tots els premiats de la Guia Macarfi.

Crònica des de dins: així funciona un tres estrelles Michelin

Restaurants | 27/11/2022
Els germans Torres mirant la distribució dels plats a les taules amb el cap de cuina i un maître.

El plat màgic dels germans Torres: una sopa de ceba ‘made in Barcelona'

Receptes | 27/11/2022
La sopa de ceba dels germans Torres.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil