La cuina de Salvador Brugués
La història del restaurant d’Argentona que va perdre una estrella Michelin i en va retornar una altra arriba al cinema
Xefs |
24/11/2024
El cuiner Jordi Vilà eleva l’escudella: hi incorpora llamàntol, escamarlà, espardenya i turbot
Xefs |
21/11/2024
La parella italiana que va perdre un vaixell cap a l'Argentina i es van convertir en els primers artesans de pasta al Raval de Barcelona
Xefs |
17/11/2024
Ferran Adrià: "Quin altre gremi està fent a València el que ha fet José Andrés? Després ens veuen com a elitistes, 'pijos' o milionaris"
Xefs |
12/11/2024
Beatrice Casella i Ivan Garcia: “Tothom ens diu que augmentem el preu dels plats, que no pot ser que el tiquet mitjà sigui tan barat”
Xefs |
28/10/2024
El cuiner català que vol canviar la restauració des de Finlàndia (i que se n'està sortint)
Xefs |
24/10/2024
Bittor Arginzoniz (Etxebarri): "Comprenc la frustració de molta gent que no troba taula, però arribem on arribem ho entenguin o no"
Xefs |
09/10/2024
Oriol Fernández: “La cuina tradicional francesa m’entusiasma, i, en canvi, no sé fer ni cuina molecular ni esferificacions”
Xefs |
07/10/2024
Marc i Elena Gascons: “Hem d’oferir als turistes cuina catalana autèntica”
Xefs |
01/10/2024
Albert Ventura: "Els estrangers que em demanen una carta en anglès al Coure s'enfaden perquè no en tinc"
Xefs |
23/09/2024
Pau Santamaria: “La gran polèmica entre el meu pare i Ferran Adrià va néixer d’una mala interpretació”
Xefs |
09/09/2024
La història única de l’allioli de Cadaqués
Xefs |
17/10/2024