
Xefs
LA CUINA D'ADA PARELLADA
Veure'n mésEl luxe es menja a 7 euros al passeig de Gràcia
Estils |
27/04/2022
Quico Bargalló: “L’oli de gira-sol és com les pastilles d’Avecrem, tothom el fa servir però ningú no ho reconeix”
Restaurants |
01/04/2022
Joan Bosch: “Els plats de festa major eren les sarsueles, les graellades i les fritades de peix i marisc”
Xefs |
22/03/2022
Marc Ribas: “Crec que no és un bon moment per fer pagar 90 € per menjar en un restaurant”
Xefs |
24/02/2022
Les croquetes de xocolata, la recepta del cuiner Nandu Jubany que vol ajudar a millorar l’àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona
Xefs |
15/02/2022
Michael Lomonaco, xef del restaurant de les Torres Bessones: "Ajudar les famílies de les víctimes em va permetre mirar endavant a la vida"
Xefs |
13/09/2021
El xef que volia ser Ibrahimovic
Xefs |
20/09/2020