Entrevista
Miquel Guarro:
Carles Abellan: “El menú de degustació del restaurant amb estrella Michelin em tenia amargat”
Xefs |
04/03/2024
Paco Pérez: "El restaurant Enoteca, dins de l'Hotel Arts, estrenarà un espai nou que serà increïble"
Xefs |
12/02/2024
“Defensem les pizzes amb pinya”
Receptes |
09/02/2024
Pep Salsetes: “La nostra gran tragèdia és que tenim les llavors desades als bancs però no tenim cap pagès que les conreï”
Xefs |
05/02/2024
Albert Adrià: “No penso sortir de l’Enigma perquè assumir compromisos em suposa un mes fora de la cuina i agafar més de vuitanta vols l’any"
Xefs |
29/01/2024
Jordi Cruz: “Quan em cansi del desgast mental dels restaurants d’estrelles Michelin, n'obriré un de popular”
Xefs |
22/01/2024
Martina Puigvert: “Sento emoció per la ceba”
Xefs |
03/01/2024
Nandu Jubany: “Les croquetes de paella i xoriço les fem i les farem a Taradell"
Xefs |
19/12/2023