Entrevista
Oriol Fernández:
La cuina de Salvador Brugués
Albert Ventura: "Els estrangers que em demanen una carta en anglès al Coure s'enfaden perquè no en tinc"
Xefs |
23/09/2024
Pau Santamaria: “La gran polèmica entre el meu pare i Ferran Adrià va néixer d’una mala interpretació”
Xefs |
09/09/2024
La història única de l’allioli de Cadaqués
Xefs |
30/08/2024
Eric Andrada: "Per a mi la cuina és gaudir d'una part del que realment m'agrada, que és menjar"
Ara Estiu |
12/08/2024
Mohamad Orfali: la història del cuiner sirià que ha transformat les dificultats en èxit
Xefs |
31/07/2024
Pau Santamaria: "El Fermí hauria aconseguit unir els mons del Ferran Adrià i el meu pare, si el pare no hagués tingut l'atac de cor"
Xefs |
26/07/2024
La Jovita: la parella que va marxar de Singapur per fer cuina catalana a Calonge
Restaurants |
16/07/2024
Artur Martínez: “Sé que poca gent va entendre que tanqués el Capritx en el moment àlgid del meu restaurant”
Xefs |
15/07/2024
Albert Adrià inaugura una gelateria a la Rambla: "Es llepen com si fossin joies"
Restaurants |
05/07/2024
Ivan Surinder: “Vaig decidir fer-me cuiner de cop quan tenia divuit anys i el pare acabava de morir”
Xefs |
01/07/2024
“A la Paquita i la Lolita Rexach encara no els han donat la Creu de Sant Jordi”
Restaurants |
25/06/2024
Reserves plenes fins a l'any vinent i entrevistes a tot el món: així viu el Disfrutar ser número 1
Restaurants |
18/06/2024
El que mengen i el que detesten els tres cuiners del millor restaurant del món
Restaurants |
06/06/2024
El Disfrutar pot convertir-se dimecres a Las Vegas en el millor restaurant del món
Restaurants |
03/06/2024