
LA CUINA DE TERESA CARLES
Veure'nmésMor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes i gran apassionat de la cuina catalana
Xefs |
19/06/2025
Cadaqués plora la mort de l’Ana Mota, de Casa Anita
Xefs |
18/06/2025
El pastisser alsacià que fa la millor coca de Sant Joan al barri de Gràcia de Barcelona (i a qui no li agrada la fruita confitada)
Xefs |
17/06/2025
Miquel Pardo: "Si fes arròs en un restaurant de València, no m'aniria bé, tindria el restaurant tancat gran part del dia"
Xefs |
16/06/2025
Alfred Romagosa: "Obrirem la Fonda Balmes al juliol amb cuina catalana com a homenatge a Fermí Puig"
Xefs |
09/06/2025
El restaurant situat al primer pis d’un castell amb paisatge verd que homenatja la cuina de les nostres mares
Xefs |
08/06/2025
Arnau Muñío: “He marxat amb l’últim bot salvavides de la Boqueria perquè en set anys ha canviat molt”
Xefs |
02/06/2025
Martí Juncà: “Ser el fill del Joan de Ca l’Enric no és una llosa, perquè ell ens deixa al nostre aire i vol dedicar-se a fer embotits”
Xefs |
26/05/2025
L’'ensaïmattone': el dolç inventat per un pastisser català que aspira a fer furor com el crònut
Xefs |
25/05/2025
"Espanya voldria tenir els nostres receptaris antics, però només la cuina catalana els té"
Xefs |
23/05/2025
Òliver Peña: "Tant abans com després de guanyar l'estrella Michelin estem fent un menú de catorze creacions per 100 €"
Xefs |
19/05/2025
El bar de Sitges que cuina cent cinquanta quilos de patates braves en un cap de setmana
Xefs |
19/05/2025
Èric Ortuño: “Si em plantés a París amb els nostres croissants en forma de cucurutxo em dirien de tot”
Xefs |
13/05/2025
El rei de les croquetes obrirà una hamburgueseria i un establiment de postres a Vic
Xefs |
07/05/2025
Jordi Vilà: "L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies"
Xefs |
05/05/2025
El cantant d’òpera que podria haver-se inventat el suís al carrer Petritxol de Barcelona
Xefs |
04/05/2025
Stefano Colombo: “Fem plats que ens venen de gust fer, i no els que es troben a totes les cartes dels restaurants"
Xefs |
28/04/2025