La Jovita: la parella que va marxar de Singapur per fer cuina catalana a Calonge
Restaurants |
16/07/2024
Artur Martínez: “Sé que poca gent va entendre que tanqués el Capritx en el moment àlgid del meu restaurant”
Xefs |
15/07/2024
Albert Adrià inaugura una gelateria a la Rambla: "Es llepen com si fossin joies"
Restaurants |
05/07/2024
Ivan Surinder: “Vaig decidir fer-me cuiner de cop quan tenia divuit anys i el pare acabava de morir”
Xefs |
01/07/2024
“A la Paquita i la Lolita Rexach encara no els han donat la Creu de Sant Jordi”
Restaurants |
25/06/2024
Reserves plenes fins a l'any vinent i entrevistes a tot el món: així viu el Disfrutar ser número 1
Restaurants |
18/06/2024
El que mengen i el que detesten els tres cuiners del millor restaurant del món
Restaurants |
06/06/2024
El Disfrutar pot convertir-se dimecres a Las Vegas en el millor restaurant del món
Restaurants |
03/06/2024
Eugeni de Diego: “El pa amb tomàquet no ha aconseguit ser un plat ‘bestseller’ com la pasta italiana”
Xefs |
20/05/2024
Carlota Claver: "Guanyar el 'Joc de cartes' em va suposar tenir el restaurant ple durant mig any seguit"
Xefs |
29/04/2024
Albert Raurich: “El sushi es va inventar a la Xina com a mètode per conservar el peix amb arròs”
Xefs |
22/04/2024
L’expansió pel Priorat de Rafel Muria, l’únic cuiner amb estrella Michelin de la comarca
Xefs |
09/04/2024
Maria Nicolau: “Voldria cremar totes les receptes i les llistes de la compra”
Xefs |
03/04/2024
Miquel Guarro: “Hem deixat de regalar-nos bombons de xocolata”
Xefs |
19/03/2024