Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 29/09/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Medi i Crisi climàtica
  • Ciència
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Podcast
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Ada Parellada, en un dels espais del restaurant Semproniana, on les parets estan decorades amb quadres evocadors
Entrevista Ada Parellada:

"Si m'hagués quedat a la Fonda Europa de Granollers, no la podria tancar mai, però el Semproniana sí que puc tancar-lo"

Trinitat Gilbert Martínez
8
El cuiner David de Coca amb llagostes de Menorca a la mà

Menorca, l'illa on es declara també la bona gastronomia

Trinitat Gilbert Martínez
2
Escribà, Balaguer i Ortuño amb el Pastís Mercè 2023.

Torna el polèmic pastís de la Mercè: figues, lioneses i l'escut de Barcelona (però tots ben avinguts)

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'nmés
La cuinera Carme Ruscalleda, al jardí del restaurant Moments
Carme Ruscalleda:

“Hem de protegir la cuina catalana com ho fem amb la llengua”

Trinitat Gilbert Martínez
2
Arròs de llagostins i salsitxes de Carme Ruscalleda
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Els secrets de l'arròs de llagostins i salsitxes de Carme Ruscalleda

Trinitat Gilbert Martínez
2
Truita amb fulles verdes d'enciam, la proposta del cuiner Joan Roca

Les 5 receptes que més us agraden

Trinitat Gilbert Martínez
Sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Recepta de Carme Ruscalleda: sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

Trinitat Gilbert Martínez
2
La cuinera Carme Ruscalleda torna a aparèixer un any més en el rànquing de la revista Forbes entre les 100 primeres dones

La cuinera Carme Ruscalleda és una de les 100 dones més influents de l'Estat

Trinitat Gilbert Martínez
4

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'nmés
Ada Parellada i el Santi Alegre, en un picnic.

“L’amor és posar-te unes sabatilles després de caminar molt”

Selena Soro
2
Amanida de mongeta tendra, nectarina i olives negres

Amanida de mongeta tendra, nectarina i olivada

Trinitat Gilbert Martínez
Risotto verd

Risotto amb vegetals i pesto

Trinitat Gilbert Martínez
Ferran Adrià amb al rebre el premi

La Direcció General de Turisme premia Ferran Adrià per posar Catalunya al capdavant de la gastronomia mundial

Trinitat Gilbert Martínez
2
Les sopes de ceba o de farigola són dues de les propostes que us expliquem com fer a casa

Mengeu sopes, que el fred és viu

Trinitat Gilbert Martínez

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'nmés
La recepta de la cuinera Teresa Carles

Shakshuka amb tomàquets, albergínia i ous

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Trinitat Gilbert Martínez
1
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Trinitat Gilbert Martínez
1
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Trinitat Gilbert Martínez
6

La cuina de Salvador Brugués

Escabetx de sorell

Escabetx de sorells per sucar-hi pa

Trinitat Gilbert Martínez
Unes hamburgueses en una imatge d'arxiu

Què podem menjar quan mirem futbol?

Trinitat Gilbert Martínez
3
Mousse de mató
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Mousse de mató

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

Trinitat Gilbert Martínez
Ravioli de carbassó amb pasta wanton
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Ravioli de carbassó amb pasta wanton

Trinitat Gilbert Martínez

Una recepta per a la carmanyola: farcellets de carbassó amb vinagreta cítrica

Receptes / Verdures i llegums | 18/09/2023
Farcellets de carbassó

Gastón Acurio: "Ens trobem en una paradoxa en què molta gent vol gaudir dels restaurants i molt poca gent hi vol treballar"

Mengem | 15/09/2023
Gastón Acurio al Andorra Taste, on ha estat guardonat en reconeixement a la seva feina.

Els tres cuiners del restaurant Disfrutar reben el premi de l'Academia Nacional de Gastronomía

Restaurants | 12/09/2023
Captura de pantalla 2023 09 12 125239

Ajoblanco amb granissat de tomàquet (i amb truc perquè ens quedi ben fi)

Receptes / Sopes i cremes | 08/09/2023
Ajoblanco amb anguila fumada i mango

Tomàs Abellan Alonso de Medina: “Em pregunten si soc fill del cuiner Carles Abellan, i els dic que sí, i també de l’Anna”

Xefs | 06/09/2023
El restaurador Tomàs Abellan, a un dels seus restaurants, Casa Luz, a la plaça de la Universitat.

Sardines en escabetx, la recepta del cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca

Receptes / Peix i Marisc | 02/09/2023
Les sardines en escabetx que proposa cuinar Joan Roca

La pizza-truita de pernil ibèric, la recepta del cuiner David Andrés

Receptes / Ous | 01/09/2023
La pizza-truita que no necessita farina

Rajada a la planxa amb mantega de color avellana, la recepta del cuiner Carles Abellan

Receptes / Peix i Marisc | 31/08/2023
Rajada amb avellana de color de mantega

Croissant-dònut, el crònut casolà farcit de xocolata

Receptes / Postres | 30/08/2023
El crònut casolà, farcit de crema de xocolata

Pastís de formatge normal, la recepta de Jordi Roca

Receptes / Postres | 29/08/2023
Pastís de formatge

Bonítol a la sal amb maduixes i tomàquet marinat

Receptes / Peix i Marisc | 27/08/2023
Bonítol a la sal amb maduixes i tomàquets

Pa de pessic esponjós d'oli d'oliva verge extra amb gelat de xocolata

Receptes / Postres | 25/08/2023
El pa de pessic d'oli d'oliva

Ni rossinyols, ni ceps, ni ous de reig, ni tardor: només calor

Mengem | 25/08/2023
Un ou de reig just en el moment que és collit

Mar i muntanya de lletons de vedella amb gambes de Blanes

Receptes / Carns | 22/08/2023
Lletons amb xirivia i gambes

Fonoll a la brasa amb crema de parmesà i festucs, la recepta de Carles Abellan

Receptes / Verdures i llegums | 20/08/2023
Fonoll a la brasa

Meló amb aigua de meló i menta, recepta del cuiner David Andrés

Receptes / Postres | 19/08/2023
Meló amb aigua de meló i menta

Nil Dulcet: “La meva mare va morir quan jo tenia deu mesos, i amb l'àvia vaig començar a cuinar des de petit”

Restaurants | 16/08/2023
Nil Dulcet, amb un dels plats que prepara al restaurant Compartir de Barcelona

Amanida de tomàquets de colors i sardina fumada

Receptes / Amanides | 14/08/2023
Amanida de tomàquets amb sardina fumada

Cassola d'arròs a la sitgetana

Receptes / Arròs | 13/08/2023
Cassola d'arròs a la sitgetana

Salmorejo de cogombre amb amanida de tomàquets i ceba

Receptes / Amanides | 11/08/2023
Salmorejo de cogombre
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil