La pastissera Saray Ruiz, a l'Escola de Pastisseria, en un moment de la creació d'un pa de pessic de xocolata

“Els guanyadors del concurs del millor croissant ni venen a buscar el xec de 1.000 euros que guanyen”

Trinitat Gilbert Martínez
1
El cuiner Borja Ordoño, al nou establiment que ha inaugurat, Ultrapaninos, al carrer de Balmes, on ven entrepans amb embotits elaborats per ells mateixos
Entrevista Borja Ordoño:

"Vaig demanar a una xarcuteria de Lleida que es jubilava que m’ensenyessin a fer embotits, i em van dir que no”

Trinitat Gilbert Martínez
10
El cuiner Albert Adrià del restaurant Enigma ha guanyat el premi triat pels cuiners, anomenat Chefs Choice Award

“Els cuiners em deien que estic infravalorat, i ara m’han donat un premi”

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'nmés
Maria Nicolau, en un moment de la seva intervenció en la taula rodona inaugural del Gastronomic Fòrum Barcelona

“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit”

Trinitat Gilbert Martínez
6
Fricandó amb bolets del petràs del Cafè de l'Acadèmia.

Escoltin els cuiners

Empar Moliner
12
Raül Balam i Carme Ruscalleda amb tot l'equip del restaurant Moments.

L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments

Rosa Rodon
2
Roser Torres i Carme Ruscalleda.

Carme Ruscalleda rep "un regal de Reis inesperat" a Andorra

Rosa Rodon
La salmorreta és una tècnica nascuda a Alacant

Recepta de Carme Ruscalleda: salmorreta amb sípia i pistons

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'nmés
Paco Solé Parellada, en una imatge d'arxiu.
Opinió

Paco Solé Parellada, el renaixentista de la cassola

imatge_autor_120x120 copy 2
Ada Parellada
2
Ada Parellada: “La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”
Ada Parellada:

“La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”

Albert Om
15
Ada Parellada, gran defensora i difusora de la cuina de l’aprofitament.

Els secrets de la cuina del reaprofitament

Daniel Romaní
Patrocinat
El menú del restaurnat Normal fet amb aliments recuperats

Un menú de categoria per rescatar els aliments del corredor de la mort

Aniol Costa-Pau
Ada Parellada
Reportatge

Ada Parellada: "Quan vaig néixer, dormia al rebedor; no hi havia més llits"

Bea Cabezas
2

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'nmés
La cuinera Teresa Carles, a la sala de la planta baixa del restaurant Flax & Kale, al carrer de Tallers de Barcelona
Entrevista Teresa Carles:

“Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens”

Trinitat Gilbert Martínez
7
Els bikinis amb sobrassada i formatge Maó, una de les propostes per menjar a l'estiu

Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis

Trinitat Gilbert Martínez
La recepta de la cuinera Teresa Carles

Shakshuka amb tomàquets, albergínia i ous

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Trinitat Gilbert Martínez
1
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1

La cuina de Salvador Brugués

El professor Salvador Brugués, en primer pla, amb l'alumnat i el company de l'escola de cuina de Sant Narcis de Girona

El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat

Trinitat Gilbert Martínez
3
La truita es pot preparar amb el tipus de formatge que més us agradi, sempre que es fongui bé

La recepta de Vador Brugués: truita de patates a la italiana

Trinitat Gilbert Martínez
L'amanida de fonoll catalana, que recorda la típica que es menja a Palerm

La recepta de Vador Brugués: amanida de fonoll i patata

Trinitat Gilbert Martínez
Joan Roca, en una de les sessions del Fòrum Gastronòmic de Girona

L'avantguarda de la cuina catalana es cou a Girona

Aniol Costa-Pau
1
Els cuiners Joan Roca i Salvador Brugués, amb el llibre que acaben de publicar de receptes basades en ingredients del Mediterrani

“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos”

Trinitat Gilbert Martínez
1

Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes i gran apassionat de la cuina catalana

Xefs | 19/06/2025
Paco Solé Parellada, en una imatge d'arxiu.

Cadaqués plora la mort de l’Ana Mota, de Casa Anita

Xefs | 18/06/2025
Ana Mota Cortés, del restaurant Casa Anita, va morir dilluns al matí quan estava a punt de fer 90 anys

El pastisser alsacià que fa la millor coca de Sant Joan al barri de Gràcia de Barcelona (i a qui no li agrada la fruita confitada)

Xefs | 17/06/2025
El pastisser Matthieu Atzenhoffer, amb la coca guanyadora davant de la pastisseria Morreig, situada al barri de Gràcia de Barcelona

Miquel Pardo: "Si fes arròs en un restaurant de València, no m'aniria bé, tindria el restaurant tancat gran part del dia"

Xefs | 16/06/2025
El cuiner Miquel Pardo, a la cuina del restaurant Cruix, situat al carrer d'Entença

El cuiner Jordi Vilà porta els seus grans èxits davant del mar de Begur

Xefs | 17/06/2025
El cuiner Jordi Vilà obre un segon Alkostat, de nom Alkostat del mar, dins de l'Hotel Victoria de la població de Begur

Alfred Romagosa: "Obrirem la Fonda Balmes al juliol amb cuina catalana com a homenatge a Fermí Puig"

Xefs | 09/06/2025
El cap de sala Alfred Romagosa, davant de la porta del restaurant que enllesteix les obres i encara manté els rètols antics

El restaurant situat al primer pis d’un castell amb paisatge verd que homenatja la cuina de les nostres mares

Xefs | 08/06/2025
Una de les taules del Fontané amb vistes a la muntanya dels Sants Metges

Arnau Muñío: “He marxat amb l’últim bot salvavides de la Boqueria perquè en set anys ha canviat molt”

Xefs | 02/06/2025
El Arnau Muñío, darrere de la barra del nou Direkte, situat al carrer de París de Barcelona

No hi havia a València cap cuiner com Ricard Camarena

Xefs | 28/05/2025
Ricard Camarena al seu restaurant de València.

Martí Juncà: “Ser el fill del Joan de Ca l’Enric no és una llosa, perquè ell ens deixa al nostre aire i vol dedicar-se a fer embotits”

Xefs | 26/05/2025
El maître Martí Juncà, al celler del restaurant Ca l'Enric

L’'ensaïmattone': el dolç inventat per un pastisser català que aspira a fer furor com el crònut

Xefs | 25/05/2025
L'ensaïmattone, inventat pel pastisser Joe Moretones, barreja la massa del panettone amb la forma de l'ensaïmada i substitueix la mantega per llard. A la foto, de sobrassada, cabell d'àngel i clàssica

"Espanya voldria tenir els nostres receptaris antics, però només la cuina catalana els té"

Xefs | 23/05/2025
El cuiner i estudiós Josep Lladonosa, a la terrassa de casa seva, a Pineda de Mar

Òliver Peña: "Tant abans com després de guanyar l'estrella Michelin estem fent un menú de catorze creacions per 100 €"

Xefs | 19/05/2025
El cuiner Òliver Peña, a la barra del restaurant Can Bo, situat dins del Grand Hotel Central

El bar de Sitges que cuina cent cinquanta quilos de patates braves en un cap de setmana

Xefs | 19/05/2025
Els germans Manel i Francesc Andreu, davant de la porta del bar El Cable

El gran èxit dels tres cuiners normals del Disfrutar arriba a la pantalla

Xefs | 16/05/2025
Els cuiners Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, el dia de l'estrena del documental

Èric Ortuño: “Si em plantés a París amb els nostres croissants en forma de cucurutxo em dirien de tot”

Xefs | 13/05/2025
El pastisser Èric Ortuño, amb un croissant con, amb gelat per sobre, tal com el serveixen quan pugen les temperatures

El rei de les croquetes obrirà una hamburgueseria i un establiment de postres a Vic

Xefs | 07/05/2025
El cuiner Nandu Jubany, amb les croquetes que elabora al restaurant Pur del passatge de la Concepció de Barcelona

Jordi Vilà: "L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies"

Xefs | 05/05/2025
El cuiner Jordi Vilà a la sala del restaurant Alkímia; al fons, separat per les ballestes de fusta, el restaurant Al Kostat

El cantant d’òpera que podria haver-se inventat el suís al carrer Petritxol de Barcelona

Xefs | 04/05/2025
Una tassa de xocolata desfeta amb nata, preparada al moment a la Dulcinea, i una ensaïmada, que prové del forn Balboa de la Barceloneta

Stefano Colombo: “Fem plats que ens venen de gust fer, i no els que es troben a totes les cartes dels restaurants"

Xefs | 28/04/2025
Els germans bessons Max i Stefano Colombo acaben d'inaugurar el bar Súper, davant del mercat de Santa Caterina
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció