Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 19/08/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
  • ARA Estiu
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
Caldereta de llagosta

Caldereta de llagosta

Trinitat Gilbert Martínez
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1
La cuinera Carme Ruscalleda sosté que en les cremes fredes els ingredients que les componen han d’estar equilibrats. No n’hi ha d’haver cap que sobrepassi els altres.

Les cremes a l'estiu, com més fredes millor

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'n més
Carme Ruscalleda.

50 anys casada amb el John Travolta del poble

Selena Soro
4
Sarsuela de peix i de marisc amb Carme Ruscalleda
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Sarsuela de peix i marisc, el plat de festa major de la cuinera Carme Ruscalleda

Trinitat Gilbert Martínez
2
Sarsuela de peix i de marisc amb Carme Ruscalleda
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Sarsuela de peix i de marisc amb Carme Ruscalleda

1
La cuina del Sant Pau reobre  després de quatre anys

La cuina del Sant Pau reobre després de quatre anys

Joan Callarissa
1
Carme Ruscalleda, a la rampa d'entrada de l'Hotel Mandarin Barcelona

“Ruscalleda és una de les activistes en feminisme més importants del país”

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'n més
Fruites i verdures de temporada.
Reportatge

Set idees per no malbaratar el menjar a l'estiu (i tot l'any)

Trinitat Gilbert Martínez
2
La cuinera Ada Parellada explica com preparar una amanida d'hivern amb cigrons

Com fer una bona amanida de cigrons? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
Tatin de cols de Brussel·les i pesto de bledes

Com es fa la 'tatin' de cols de Brussel·les amb pesto de bledes? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
Pastís de pastanaga

Com es fa el pastís de pastanaga? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
3
Brownie

Brownie de xocolata o com fer a casa el 'delirium tremens' de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'n més
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Trinitat Gilbert Martínez
1
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Trinitat Gilbert Martínez
6
Amanida de pastanagues de colors, rostides al forn, amb tomàquets xerris, alvocat i formatge de cabra

Amanida de pastanagues rostides amb vinagreta refrescant. Com preparar-ne la millor?

Trinitat Gilbert Martínez
Minihamburgueses de cigrons, de la cuinera Teresa Carles

Hamburgueses de cigrons, veganes i sense gluten. La recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
Amanida de cigrons cruixents amb col kale i formatge parmesà

Amanida de cigrons cruixents amb col kale. La recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
1

La cuina de Salvador Brugués

Pinya rostida, una recepta senzilla i saborosa
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Pinya rostida

Trinitat Gilbert Martínez
Sopa de tomàquets i cireres
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Sopa de cireres i tomàquets

Trinitat Gilbert Martínez
Entrepà de pebrots del piquillo amb bonítol
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Entrepà de pebrots del 'piquillo' amb bonítol: com preparar-ne el millor (i menjar-te'l a la platja o on vulguis)

Trinitat Gilbert Martínez
2
Crema de carbassó al pesto amb Salvador Brugués

Crema de carbassó al pesto amb Salvador Brugués

Trinitat Gilbert Martínez
Crema de carbassó

Crema de carbassó al pesto amb Salvador Brugués

Trinitat Gilbert Martínez
2

Així és el segon millor restaurant del món, el Central del Perú, que és pioner a aprofitar tota la planta del cacau

Mengem | 20/07/2022
La cuinera Pía León, del restaurant Central de Perú, en l'Estrella Damm Gastronomy Congress, organitzat a Londres el matí de la gala dels 50 millors restaurants del món

Ametller Origen posa en marxa el projecte Cuina Solidària per recaptar fons per a l’esclerosi lateral amiòtrofica (ELA)

Xefs | 21/06/2022
El projecte "Cuina Solidària" unirà cuiners i esportistes amb l'objectiu de preparar junts un plat, que es vendrà a Ametller Origen

Cuina per l'ELA

Xefs | 21/06/2022
Cuina per l'ELA

“A Menorca, el turisme no ve a menjar kiwis, sinó a tastar la gastronomia local”

Xefs | 21/06/2022
Una posta de sol de l'illa, amb les parets de pedra seca, que fan de control del bestiar

La coca de Sant Joan, de cinc maneres diferents

Receptes / Postres | 18/06/2022
La coca de Sant Joan tradicional, amb fruita confitada i pinyons

Coca de Sant Joan: com fer-la a casa amb els trucs del pastisser Eric Ortuño, premi a la millor trajectòria professional 2022

Receptes / Postres | 18/06/2022
La coca de crema

El cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.TiC, Premi Nacional de Gastronomia 2022

Xefs | 15/06/2022
Joan Junyent, Elisabet Farrero i Albert Sastregener aquest dimecres a la gala

Cananes amb ceba, un plat de temporada que costa 5 € preparar-lo a casa

Receptes / Peix i Marisc | 09/06/2022
Cananes amb ceba, el plat de temporada i econòmic, del cuiner Valentí Mongay

La truita de patates, melosa o cuita? Amb els trucs de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Ous | 31/05/2022
La truita de patates, melosa o cuita? Amb els trucs de la cuinera Ada Parellada

“Els homes del Motel Empordà no haurien pogut fer res sense les dones de la meva família”

Xefs | 20/05/2022
Josep Mercader, a l'esquerra, a la cuina del Motel Empordà

Sartoria Panatieri i La Balmesina, les dues pizzeries de Barcelona incloses a la llista de les millors d’Europa (i sabem com fan les pizzes)

Xefs | 13/05/2022
Una de les pizzes de La Balmesina, situada en la desena posició en el rànquing de les millors pizzeries d'Europa

Nèstor Luján, el periodista que estimava les receptes de proximitat

Restaurants | 30/04/2022
El cuiner Ramon Braun de l'Hispania mirant un retrat de Nèstor Lujan

"Existeix un risc real que l'escudella es perdi per sempre"

Estils | 28/04/2022
El xef Xesco Bueno xef del restaurant Ca l'Esteve

El luxe es menja a 7 euros al passeig de Gràcia

Estils | 27/04/2022
ruta de tapes

Xorifuet, el nou invent culinari que triomfa a Alimentaria

Xefs | 04/04/2022
Un dels estands durant la primera jornada del saló Alimentaria

Quico Bargalló: “L’oli de gira-sol és com les pastilles d’Avecrem, tothom el fa servir però ningú no ho reconeix”

Restaurants | 01/04/2022
Quico Bargalló, ensumant les aromes de l'oli d'oliva

“El luxe en gastronomia és menjar una verdura acabada de collir”

Restaurants | 31/03/2022
Les carxofes, un dels productes que acaba la temporada, i que s'entrellaça amb els de primavera

Maria Nicolau: “No feu llistes de la compra, ni programeu ni organitzeu àpats amb antelació”

Microsites / Productes de la terra | 28/03/2022
La cuinera Maria Nicolau

Cabdells de col amb salsa cítrica mediterrània, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 25/03/2022
Cabdells de col amb salsa de llimona, porros i alls tendres

Joan Bosch: “Els plats de festa major eren les sarsueles, les graellades i les fritades de peix i marisc”

Xefs | 22/03/2022
Arnau Bosch, a l'esquerra, juntament amb el seu pare, Joan Bosch, que ha fet el relleu als fogons
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil