Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 17/05/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
Una de les pizzes de La Balmesina, situada en la desena posició en el rànquing de les millors pizzeries d'Europa

Sartoria Panatieri i La Balmesina, les dues pizzeries de Barcelona incloses a la llista de les millors d’Europa (i sabem com fan les pizzes)

Trinitat Gilbert Martínez
6
El cuiner Ramon Braun de l'Hispania mirant un retrat de Nèstor Lujan
Reportatge

Nèstor Luján, el periodista que estimava les receptes de proximitat

Trinitat Gilbert Martínez
2
El xef Xesco Bueno xef del restaurant Ca l'Esteve

"Existeix un risc real que l'escudella es perdi per sempre"

Jordi Garrigós
7

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'n més
El cuiner Raül Balam amb els plats del menú del Restaurant Moments a l'Hotel Mandarin

El restaurant Sant Pau reobrirà al juny dirigit per Raül Balam

ARA
La cuinera Carme Ruscalleda.

Quines receptes cuina la xef Carme Ruscalleda?

Trinitat Gilbert Martínez
La cuinera Carme Ruscalleda al vestíbul de l'Hotel Mandarin Barcelona

Carme Ruscalleda apareix en la llista Forbes com una de les dones de més de 50 anys més influents

2
La cuinera Carme Ruscalleda
Reportatge

Carme Ruscalleda: “Els restaurants Michelin de casa nostra no són cars”

Trinitat Gilbert Martínez
14
Carme Ruscalleda. Lasanya d'estiu

Lasanya d'estiu de rap, com cuinar-la? La recepta de Carme Ruscalleda

Trinitat Gilbert Martínez
4

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'n més
La cuinera Ada Parellada explica com preparar una amanida d'hivern amb cigrons

Com fer una bona amanida de cigrons? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
Tatin de cols de Brussel·les i pesto de bledes

Com es fa la 'tatin' de cols de Brussel·les amb pesto de bledes? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
Pastís de pastanaga

Com es fa el pastís de pastanaga? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
3
Brownie

Brownie de xocolata o com fer a casa el 'delirium tremens' de la cuinera Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez
Cheesecake amb síndria

Síndria amb 'cheesecake', amb Ada Parellada

Trinitat Gilbert Martínez

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'n més
Minihamburgueses de cigrons, de la cuinera Teresa Carles

Hamburgueses de cigrons, veganes i sense gluten. La recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
Amanida de cigrons cruixents amb col kale i formatge parmesà

Amanida de cigrons cruixents amb col kale. La recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
Pastís de polenta amb carbassa cuita al forn i bolets en escabetx

Com es fa el pastís de polenta amb carbassa i bolets escabetxats? Recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínies amb figues

Com es fan les albergínies amb figues caramel·litzades i formatge de cabra? Recepta de la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez
Entrepà de síndria amb formatge de cabra amb Teresa Carles

Entrepà de síndria i formatge de cabra, com fer el millor amb la cuinera Teresa Carles

Trinitat Gilbert Martínez

El luxe es menja a 7 euros al passeig de Gràcia

Estils | 27/04/2022
ruta de tapes

Xorifuet, el nou invent culinari que triomfa a Alimentaria

Xefs | 04/04/2022
Un dels estands durant la primera jornada del saló Alimentaria

Quico Bargalló: “L’oli de gira-sol és com les pastilles d’Avecrem, tothom el fa servir però ningú no ho reconeix”

Restaurants | 01/04/2022
Quico Bargalló, ensumant les aromes de l'oli d'oliva

“El luxe en gastronomia és menjar una verdura acabada de collir”

Restaurants | 31/03/2022
Les carxofes, un dels productes que acaba la temporada, i que s'entrellaça amb els de primavera

Maria Nicolau: “No feu llistes de la compra, ni programeu ni organitzeu àpats amb antelació”

Microsites / Productes de la terra | 28/03/2022
La cuinera Maria Nicolau

Cabdells de col amb salsa cítrica mediterrània, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 25/03/2022
Cabdells de col amb salsa de llimona, porros i alls tendres

Joan Bosch: “Els plats de festa major eren les sarsueles, les graellades i les fritades de peix i marisc”

Xefs | 22/03/2022
Arnau Bosch, a l'esquerra, juntament amb el seu pare, Joan Bosch, que ha fet el relleu als fogons

Sostenibilitat i imaginació, les receptes de la millor cuina

Estils | 14/03/2022
Les cuineres Martina Puigvert, Fina Puigdevall i Carlota Puigvert (d'esquerra a dreta) en un dels 'showcookings' del Fòrum

Marc Ribas: “Crec que no és un bon moment per fer pagar 90 € per menjar en un restaurant”

Xefs | 24/02/2022
El cuiner Marc Ribas obre un nou restaurant a Girona

Les croquetes de xocolata, la recepta del cuiner Nandu Jubany que vol ajudar a millorar l’àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

Xefs | 15/02/2022
El cuiner Nandu Jubany

Michael Lomonaco, xef del restaurant de les Torres Bessones: "Ajudar les famílies de les víctimes em va permetre mirar endavant a la vida"

Xefs | 13/09/2021
Michael Lomonaco   Un optimista  i enamorat  de Nova York

Empedrat de mongeta blanca amb salsa romesco, amb Teresa Carles

Ara Estiu | 25/07/2021
Teresa Carles

El xef José Andrés rep el premi Princesa d'Astúries de la concòrdia

Gent | 30/06/2021
El xef José Andrés repartint menjar durant el confinament a València

El xef que volia ser Ibrahimovic

Xefs | 20/09/2020
El Víctor Pardo, al centre de la imatge, amb els seus pares.

Per què ha fracassat l’imperi del xef britànic Jamie Oliver

Casos d'èxit | 25/06/2019
Per què ha fracassat 
 L’imperi del xef britànic Jamie Oliver   “Si una empresa vol tenir èxit en el sector de la restauració, cal que es vagi renovant constantment: des de canviar els menús i les begudes fins a la manera de relacionar-se amb els clients”, apunta Simon Mydlowski, analista expert en aquest àmbit, en declaracions a la BBC. I afegeix: “Cal, alhora, saber diferenciar-se de la resta”.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil