Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 19/08/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
  • ARA Estiu
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
Bodega Cal Pep, situada al número 141 del carrer Verdi de Barcelona.
Reportatge

Els temples ciclistes per fer un bon esmorzar de forquilla

Trinitat Gilbert Martínez
3
Pere Monje (esquerra) amb el cuiner David Andrés observant unes tòfones al Via Veneto.

Els restaurants esperen que torni el gurmet de vins de més de 20.000 euros

Trinitat Gilbert Martínez
14
La Sònia, el Juan i l'Antonio a la finestra del restaurant.
Reportatge

Sal i amor

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
Ara Diumenge, Ni un dia a casa, Restaurant Valentin , a la fotografia Valenti Jimenez a la sala del restaurant, carrer Diputacio 301, Barcelona  1.08.2022 Foto PERE VIRGILI Diari Ara
Reportatge

Restaurant Valentín, una infidelitat buscada

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
3
El xef Isaac Sabrià a la sala del restaurant agafant un turbot.

La brasa dels Sabrià a la Sala de l’Isaac

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
Recepció de l'hotel del Castell de Sant Julià de Ramis

El Celler de Can Roca s'expandeix al castell de Sant Julià de Ramis

Trinitat Gilbert Martínez
2
Josep Roca, al Celler de Can Roca, dos dies després d'haver rebut el premi a Londres com a Millor Sommelier del Món
Entrevista Josep Roca:

“Amb l'alquímia podem destil·lar el paisatge”

Trinitat Gilbert Martínez
Alfredo Rodolfi, un dels tres socis del Bacaro.

Bacaro: la perfecta imperfecció

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
La cuinera Pía León, del restaurant Central de Perú, en l'Estrella Damm Gastronomy Congress, organitzat a Londres el matí de la gala dels 50 millors restaurants del món

Així és el segon millor restaurant del món, el Central del Perú, que és pioner a aprofitar tota la planta del cacau

Trinitat Gilbert Martínez

Josep Roca, elegit millor sommelier del món

Vins i caves | 19/07/2022
Josep Roca, el sommelier del Celler de Can Roca

Més enllà dels cargols a Can Barris (Campllong)

Diumenge | 15/07/2022
En Jordi amb en Xavi, l’àvia Maria, en Paco, en Toni i l’Olga.

La segona joventut del Cafè de París

Diumenge | 08/07/2022
El xef Jordi Cunill, al centre, amb part de l’equip del restaurant.

El vici de l’estiu (I)

Diumenge | 07/07/2022
Gelat artesà Peratallada

L’amor de la Roser al Molí de l’Escala

Diumenge | 01/07/2022
Jordi Jacas, al centre, amb part de l’equip del restaurant.

Aquestes són les 25 novetats gastronòmiques més apetitoses de Barcelona per a l'estiu

Estils | 24/06/2022
Els nous arrossos del restaurant Cadaqués són algunes de les novetats gastronòmiques de Barcelona per a aquest estiu

L’Uribou: tècnica japonesa, producte català

Diumenge | 23/06/2022
El xef Atsuki Takata i la Kana, la seva dona i administradora del restaurant.

10 llocs a prop de Barcelona on fugir de la calor, dinar, sopar o fer un beure

Estils / Gastronomia | 17/06/2022
Exterior del restaurant Follia a Sant Joan Despí

El plat estrella

Diumenge | 09/06/2022
El plat estrella La teva ‘foodie’ de capçalera

El restaurant Compartir encén els fogons per primera vegada a Barcelona, i L’Enigma d’Albert Adrià reobre

Restaurants | 08/06/2022
Compartir Barcelona 4   @Joan Valera

Sorpreses et dona la vida

Diumenge | 03/06/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera Sorpreses et dona la vida

La Ruta del Bacallà torna amb esmorzars de forquilla, dinars i tapes

Restaurants | 02/06/2022
Un plat de bacallà

La millor gastronomia de Barcelona torna al Tast a la Rambla

Estils | 01/06/2022
Una edició anterior de la cita

Restaurant Besta: cuina salvatge

Diumenge | 26/05/2022
Carles Ramon i Manu Núñez a la sala del restaurant.

Per menjar amb les mans, vol. 1

Diumenge | 20/05/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera Per menjar amb les mans, vol. 1

L’Aliança d’Anglès, el binomi perfecte

Diumenge | 19/05/2022
L’Àlex Carrera i la Cristina Feliu.

Sartoria Panatieri i La Balmesina, les dues pizzeries de Barcelona incloses a la llista de les millors d’Europa (i sabem com fan les pizzes)

Xefs | 13/05/2022
Una de les pizzes de La Balmesina, situada en la desena posició en el rànquing de les millors pizzeries d'Europa

Què s’hi cou? L’èxit de dos BTV ‘canalles’

Diumenge | 06/05/2022
Ferran Solà i David Rodón a la cuina del restaurant.

El guiri, content; el català, més

Diumenge | 05/05/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera El guiri, content; el català, més

Nèstor Luján, el periodista que estimava les receptes de proximitat

Restaurants | 30/04/2022
El cuiner Ramon Braun de l'Hispania mirant un retrat de Nèstor Lujan
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil