
De pastrami, d'ibèric amb tòfona o d'escalivada: així son els biquinis d'autor a 6,5 € del nou local de Jordi Roca
Restaurants |
14/09/2023
El molt esperat retorn del Shoronpo
Mengem |
13/09/2023
Els tres cuiners del restaurant Disfrutar reben el premi de l'Academia Nacional de Gastronomía
Restaurants |
12/09/2023
Tomàs Abellan Alonso de Medina: “Em pregunten si soc fill del cuiner Carles Abellan, i els dic que sí, i també de l’Anna”
Xefs |
06/09/2023
On i què menjar a París
Restaurants |
31/08/2023
Diana Gómez: "Al Camp Nou s'hi menjava fatal; no és tan difícil fer un entrepà decent"
Mengem |
31/08/2023
Pacu-Pacu: la tribu perdura
Restaurants |
30/08/2023
Bar Lorenzo: amb nom propi
Restaurants |
23/08/2023
Restaurant Acebuche, una perla monumental que venera l'oli d'oliva extra verge
Restaurants |
20/08/2023
Restaurant Can Roquet: la masia dels somnis
Restaurants |
18/08/2023
On i què menjar a Londres
Restaurants |
04/09/2023
Nil Dulcet: “La meva mare va morir quan jo tenia deu mesos, i amb l'àvia vaig començar a cuinar des de petit”
Restaurants |
16/08/2023
On i què menjar a Nova York
Restaurants |
04/09/2023
Suu: "Vull anar a 'MasterChef celebrity', però no m'hi volen perquè no soc prou famosa"
Mengem |
10/08/2023