Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 16/05/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
Una de les pizzes de La Balmesina, situada en la desena posició en el rànquing de les millors pizzeries d'Europa

Sartoria Panatieri i La Balmesina, les dues pizzeries de Barcelona incloses a la llista de les millors d’Europa (i sabem com fan les pizzes)

Trinitat Gilbert Martínez
6
Ferran Solà i David Rodón a la cuina del restaurant.

Què s’hi cou? L’èxit de dos BTV ‘canalles’

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
La teva ‘foodie’ de capçalera El guiri, content; el català, més

El guiri, content; el català, més

Rosa Rodon
2
El cuiner Ramon Braun de l'Hispania mirant un retrat de Nèstor Lujan
Reportatge

Nèstor Luján, el periodista que estimava les receptes de proximitat

Trinitat Gilbert Martínez
2
La teva ‘foodie’ de capçalera Oficines cuquis amb bon cafè

Oficines cuquis amb bon cafè

Rosa Rodon
2
En Miquel, amb una peça de ventresca de tonyina a les mans, acompanyat del seu equip.

Shunka: la taverna d’en Miquel

Ivan Díez ​, Adrià Albets i Carles Domènech
ruta de tapes
Reportatge

El luxe es menja a 7 euros al passeig de Gràcia

Trinitat Gilbert Martínez
2
La ceràmica artesana, de tons blaus, creada per Helena Prat

“Els plats que creem els ceramistes artesans ens els copien en sèrie i després ningú no en distingeix la diferència”

Trinitat Gilbert Martínez
La teva ‘foodie’ de capçalera Hummmmmus!

Hummmmmus! Un sirià i dos libanesos per llepar els plats!

Rosa Rodon
5

Restaurant Sucapa, amb nom i cognoms

Diumenge | 21/04/2022
D’esquerra a dreta, el Sam, l’Edgar i la Mireia a la sala del Sucapa.

“El sushi va néixer al Japó quan no hi havia neveres i calia buscar maneres de conservar el peix”

Restaurants | 20/04/2022
Els plats de sushi del nou Monster, ara al carrer de Girona de Barcelona

Can Joanet: antifeixistes, bombers i un segrest

Diumenge | 16/04/2022
Can Joanet, al passeig Joan de Borbó de la Barceloneta, un restaurant amb molta història.

Restaurant Bellacosta, els ‘golfus’ de Llafranc

Diumenge | 14/04/2022
La Thais Mena i el Xevi Gou a la terrassa del restaurant.

“Del Bulli ens en rèiem tots perquè dèiem que havíem de menjar un entrepà després d'haver-hi anat”

Restaurants | 14/04/2022
El cuiner Ferran Adrià, amb el micròfon, i a la seva esquerra, el periodista Óscar Caballero, la filla de Juli Soler, i el sommelier Josep Roca

La Pubilla, a totes hores

Diumenge | 07/04/2022
Calamars a la Pubilla

Bodega Massana, la vida sense wifi

Diumenge | 07/04/2022
Bodega Massana, a la fotografia Carles de la Prida bevent vi del Penedes amb una porrona

Xinesos on van els xinesos

Diumenge | 01/04/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera Xinesos on van els xinesos

Quico Bargalló: “L’oli de gira-sol és com les pastilles d’Avecrem, tothom el fa servir però ningú no ho reconeix”

Restaurants | 01/04/2022
Quico Bargalló, ensumant les aromes de l'oli d'oliva

“El luxe en gastronomia és menjar una verdura acabada de collir”

Restaurants | 31/03/2022
Les carxofes, un dels productes que acaba la temporada, i que s'entrellaça amb els de primavera

La Clara no és nom de dona

Diumenge | 31/03/2022
El xef Joan Sitjà amb un manat de calçots a la sala del restaurant.

“El pa d’abans es tallava amb ganivets de fulla llisa, i ara els estem recuperant”

Microsites / Productes de la terra | 30/03/2022
El producte estrella a can Pallarès són els ganivets

2 de Vins, el somni d’un pota blava

Diumenge | 22/03/2022
L’equip del 2 de Vins, capitanejat pel Manu (a l’esquerra) i el Patxi, amb la carta a les mans.

Clàssics que no deceben

Diumenge | 22/03/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera Clàssics que no deceben

El restaurant Sant Pau reobrirà al juny dirigit per Raül Balam

Estils | 17/03/2022
El cuiner Raül Balam amb els plats del menú del Restaurant Moments a l'Hotel Mandarin

Sostenibilitat i imaginació, les receptes de la millor cuina

Estils | 14/03/2022
Les cuineres Martina Puigvert, Fina Puigdevall i Carlota Puigvert (d'esquerra a dreta) en un dels 'showcookings' del Fòrum

El millor xuixo del món el fa la pastisseria Juhé de l’Escala

Estils | 14/03/2022
El xuixo guanyador de la pastisseria Juhé

Brugarol: un geni universal

Diumenge | 10/03/2022
Angelo Scirocco preparant un tataki de tonyina a la cuina del Brugarol.

Cuina al mercat

Diumenge | 09/03/2022
La teva ‘foodie’ de capçalera Cuina al mercat

Restaurant Idoni: Punt, set i partit

Diumenge | 03/03/2022
L’Eva i el Miquel a la sala de l’Idoni, situat al Club de Tennis Vic de Gurb.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil