A la fotografia Sergi Torres a la sala del restaurant

Un racó familiar en el paradís del vi que destaca pel bon menjar

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
La barra del restaurant Fukamura.

La barra de sushi de l'Eixample per meravellar-se veient com treballa el mestre

Rosa Rodon
Fàtima Soussan, procedent del Marroc, fa quatre anys que viu a Banyoles. És qui se n’encarrega de la sala de La Porta del Món. Tot i tenir experiència laboral, no era valorada al Pla de l’Estany i assegura que la feina l’ajuda molt a conciliar.

El restaurant convertit en centre cívic

Mariona Ferrer i Fornells
Gao, encarregat de la barra de sushi del restaurant Tunateca Balfego Espai Gastronomic, a la fotografia el

Un espai gastronòmic amb la millor tonyina del món

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
Iñaki López de Viñaspre amb un virrei a la terrassa del Kresala.

Kresala: un restaurant de mar, peix i foc

Rosa Rodon
Antonio Verdicchio (centre), amb el seu pare, Mario, la Jacqueline (dreta) i la Jennifer (esquerra) a la pizzeria la Piccolina, al carrer Sepúlveda de Barcelona

El "fill del 'pizzaiolo'" que provoca cues al barri de Sant Antoni

Marc Toro
Una recreació de com serà el restaurant Parada Torres.

Així serà el restaurant que els germans Torres obriran al Mercat de Santa Caterina

Rosa Rodon
2
L'equip de La Bullanga en una imatge d'arxiu.

Un lloc on esmorzes de forquilla i dines de cullera al Fort Pienc

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
El Candlelight, un cop arriba Sant Joan, és un restaurant totalment exterior per sopar a la llum de les espelmes.

Candlelight: un sopar a la llum de les espelmes i sota les estrelles de la Costa Brava

Rosa Rodon
1

El restaurant on se serveixen plats de cuina tradicional catalana a 3,5 euros

Girona | 20/06/2025
La Mercè Colomer i en Jaume Pararols al menjador del seu restaurant, Can Guix.

Un jove talent uneix l’antiga Roma, Catalunya i el Marroc

Restaurants | 19/06/2025
Moha Quach a la sala del restaurant.

Sisè, el petit gran restaurant que ha posat Lleida al mapa gastronòmic

Restaurants | 18/06/2025
Àngel Esteve al restaurant Sisè.

El restaurant de Barcelona escollit per Lamine Yamal per celebrar l'aniversari del seu pare

Restaurants | 16/06/2025
Lamine Yamal i el seu pare, Mounir Nasraoui, al Gaudim

Un colmado on només es parla català

Restaurants | 12/06/2025
L'equip del Colmado Múrria.

Il Milione: el menú exclusiu de Lasarte on han explorat els seus propis límits

Restaurants | 11/06/2025
Joan Carles Ibáñez i Paolo Casagrande a l'espai on es serveix Il Milione.

El restaurant que està conquerint paladars a Sant Pere de Ribes

Restaurants | 05/06/2025
Maribel Adán amb un tomàquet rosa de Barbastre a la mà a una de les sales del restaurant Caburé.

"Si Sorrentino fos català hauria fet una pel·lícula a Casa Leopoldo"

Restaurants | 04/06/2025
Carme Ruscalleda, Eduardo Mendoza, Bruno Balbás, Rosa Gil, Daniel Vázquez Sallés i Carla Falcón, filla de Rosa Gil.

“Es pot fer alta gastronomia d’una manera diferent”: el secret dels entrepans únics d'Ultrapaninos Marín

Restaurants | 04/06/2025
Un dels entrepans i embotits casolans que ser serveixen a l'Ultrapaninos Marin.

El que mengen els parlamentaris cada dia per 13,20 € (amb poques opcions de vins)

Restaurants | 01/06/2025
Dos plats, amb beguda i postres, costen 13,20 €

Qui ha fet feliços milers de catalans des del Poble-sec?

Restaurants | 29/05/2025
Sergi Planes amb unes anxoves del cantàbric a la barra del restaurant Funicular.

Barcelona recupera un restaurant històric del Raval tancat des del 2021

Restaurants | 28/05/2025
Can Lluís

El xiringuito que el Tribunal Suprem pot haver salvat avui de ser enderrocat

Restaurants | 26/05/2025
Interior d'una de les instal·lacions del passeig de la Ribera de Sitges, afectades també per la Llei de Costes

Una masia de Pals, santuari de l’arròs

Restaurants | 22/05/2025
Ruben Carreras a la sala del restaurant Can Ruben de Pals.

Què té Cal Trumfo perquè el recomani tanta gent?

Restaurants | 21/05/2025
Isaac Monzó, cuiner de Cal Tumfo.

El bar de Sitges que cuina cent cinquanta quilos de patates braves en un cap de setmana

Xefs | 19/05/2025
Els germans Manel i Francesc Andreu, davant de la porta del bar El Cable

El gran èxit dels tres cuiners normals del Disfrutar arriba a la pantalla

Xefs | 16/05/2025
Els cuiners Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro, el dia de l'estrena del documental

Restaurant Fonda Pepa: dos amics, una fonda

Restaurants | 15/05/2025
Restaurant Fonda Pepa, a la fotografia el Pedro i el Paco elaborant una tortilla de blat de moro a la cuina.

El luxe assequible de tornar a l’Hispània

Restaurants | 14/05/2025
Raimon Braun i la Marta Aulèstia al restaurant Hispània.

Llegiu les ressenyes abans d’anar a un restaurant? Alerta perquè n’hi ha de falses

Restaurants | 09/05/2025
Una usuària mirant ressenyes de Google d'un restaurant.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció