Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 30/03/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

El xef David Ruistarazo amagat rere un mero amb l'equip del restaurant

Restaurant Nairod: l’orgull del Rusti

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
Un dels plats del retaurant Teatro.

Què en queda del Tickets al Teatro del Paral·lel

Rosa Rodon
D'esquerra a dreta, la Laura, l'Àngel i el Josep Maria al pati de la finca.

Els Comdals: Història, tradició i passió

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
Dos plats del menú del Claris 118.

El menú de migdia amb la millor relació qualitat-preu de Barcelona

Rosa Rodon
El Pinotxo de la Boqueria ja sense el rètol que l'ha identificat durant dècades

El Pinotxo de la Boqueria retira el rètol amb el nom que l'ha identificat durant dècades

Trinitat Gilbert Martínez
12
El xef Gonzalo Galbete i la somelier Ana Lopez de Lamadrid amb tot l equip del restaurant Igueldo.

Igueldo: la simplicitat de menjar bé

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
El peixet fregit del Bar La Plata.

Les tapes de sempre del bar La Plata

Rosa Rodon
1
L'Ignasi Camps i la Laia Cano a la sala del restaurant amb alguns dels llibres en els que s'han inspirat per a fer la seva cuina.

Ca l'Ignasi: pelegrins del nostre producte

Ivan Díez ​, Carles Domènech i Adrià Albets
1
Els platets del Bar Brusi.

Locals en perill d'extinció: passem a l'acció

Rosa Rodon
27

Els 5 actes de masclisme que segur que heu patit en un restaurant

Restaurants | 07/03/2023
Un cafè i un tallat

Temps de garoinades: una cullereta, l'Empordà i el mar

Receptes | 06/03/2023
Garoines, botifarra, alls tendres i pa del restaurant Far de Sant Sebastià, a Llafranc.

Isidre Gironès torna al Bar Pinotxo: “Fes-me un tallat com els del Juanito”

Restaurants | 03/03/2023
El cuiner Isidre Gironès, assegut al Pinotxo de la Boqueria, i darrere del taulell, el nou cuiner del bar, Aníbal Bonino

Bar Alegria: la felicitat s’ha de compartir

Restaurants | 02/03/2023
A la fotografia, el Tomàs i la Júlia a la terrassa del Bar Alegria.

Un restaurant d'hamburgueses que fa fondre els principis

Restaurants | 02/03/2023
El Fried Chicken Bunde Gringa.

Torna a obrir el Pinotxo de la Boqueria: nous amos, però el mateix nom i la mateixa carta

Restaurants | 01/03/2023
El Bar Pinotxo ha reobert avui dilluns amb els nous propietaris del Bar Central.

Els excessos del MWC: 50 quilos de caviar, 200 llamàntols al dia i comptes de 6.000 euros per barba

Mengem | 02/03/2023
Jesús Pérez Alnonso, del restaurant  Botafumeiro, fotografiat amb dos llamàntols, al menjador del restaurant barceloní

Els restaurants Bo.Tic, de Corçà, i Castell Peralada guanyen dos Sols de la guia Repsol

Restaurants | 28/02/2023
El cuiner Albert Sastregener, del restaurant Bo.Tic, a Corçà, ha aconseguit el segon Sol Repsol

Com han plantat cara a la inflació els restaurants?

Restaurants | 24/02/2023
Selecció de plats de La Xarxa.

El Pescador: la brúixola marca el rumb

Restaurants | 23/02/2023
Les noves responsables de El Pescador.

Un lloc per dinar ràpid i sa al centre de Barcelona

Restaurants | 23/02/2023
L'Hortet, al carrer Pinto Fortuny.

Tanca per sempre el mític Bar Pinotxo de la Boqueria per una disputa familiar

Restaurants | 21/02/2023
230220VC PINOTXO BAR003

Josep Lladonosa: “La maleïda cuina d’autor ha espatllat la cuina catalana”

Xefs | 20/02/2023
Josep Lladonosa a la cuina de casa seva, a Pineda de Mar.

Bar El Pollo: dos bascos a Ciutat Vella

Restaurants | 16/02/2023
A l'esquerra Aimar Cordoba i a la dreta Javi Sanchez, amb una de les famoses truites del Bar El Pollo.

Menú de migdia japonès per 9,50 (en una vil·la amb jardí)

Restaurants | 16/02/2023
El plat del mes a Vil·la Urània.

10 restaurants que han revifat la cuina del Barri Vell de Girona

Girona | 16/02/2023
El restaurant Normal dels germans Roca va obrir l'estiu del 2021 a la plaça de l'Oli del Barri Vell de Girona.

Gonzalez&Co factura 8 milions d'euros el 2022, un 40% més

Economia / Alimentació | 13/02/2023
Fran Gonzalez, fundador de Gonzalez&Co

Descobreix la ruta de Dua Lipa per restaurants i cellers de Catalunya

Gent / Músics | 09/02/2023
Dua Lipa a Clos Lentiscus, un celler de Sant Pere de Ribes

Vilagut: la passió indomable

Restaurants | 09/02/2023
El xef Julià Bernet observant uns pèsols del Maresme a la sala del restaurant.

El nou (petit) temple del peix

Restaurants | 09/02/2023
Sardines farcides de picada tradicional amb oli de tomàquet de penjar.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil