Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 16/05/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Crep de xocolata i crep bretona, com fer-les en pocs passos

Receptes / Postres | 28/04/2022
La crep bretona, una de les receptes que explica la cuinera Ada Parellada

La cuina és un acte d'amor

Receptes | 04/04/2022
Fricandó

Carxofes amb cansalada i ou 'poché' per llepar-se els dits. La recepta del cuiner Valentí Mongay

Receptes / Verdures i llegums | 17/03/2022
Carxofes confitades a foc lent amb oli d'oliva extra verge amb cansalada i ou 'poché'

Calçots urbans, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 11/03/2022
Coca amb calçots i botifarra, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Per Dijous Gras, festival de botifarres d’ou, truites i llardons (i més)

Receptes / Carns | 22/02/2022
Botifarra d'ou

Conxita Molist: “Si la boira de Vic fos essencial per assecar les llonganisses, a l’estiu no en menjaríem”

Receptes / Carns | 20/02/2022
La xarcutera Conxita Molist, amb les llonganisses Can Vilada

Com cuinar el millor filet Wellington? Recepta del cuiner Oriol Sabé

Receptes / Carns | 05/01/2022
Filet Wellington

L'escudella i la carn d'olla: com cuinar-la amb èxit. Recepta del cuiner Oriol Sabé

Receptes / Sopes i cremes | 20/12/2021
Escudella i carn d'olla

El fricandó: Plat Favorit dels Catalans 2021 segons el concurs organitzat per la revista 'Cuina' (i us expliquem com fer-lo a casa)

Receptes / Carns | 21/10/2021
El fricandó és el Plat Favorit, segons el concurs de la revista Cuina

Terrina de xai de Bellver de la Cerdanya amb fruits secs, amb Núria Bonet

Ara Estiu | 17/08/2021
Terrina de xai de Bellver de la Cerdanya amb fruits secs

La volta al món en vuit sopes

Diumenge | 23/12/2018
La volta al món en vuit sopes

Croquetes de carn d’olla

Receptes / Carns | 23/11/2017
Croquetes de carn d’olla
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil