Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 29/09/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Medi i Crisi climàtica
  • Ciència
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Podcast
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

I de postres... botifarra

Receptes / Carns | 22/09/2023
Els ingredeitns de la botifarra dolça.

Mar i muntanya de lletons de vedella amb gambes de Blanes

Receptes / Carns | 22/08/2023
Lletons amb xirivia i gambes

Braons de xai confitats amb patates rosses

Receptes / Carns | 15/08/2023
Braó de xai amb patates rosses, de la cuinera Mimi Sánchez

Hummus revolucionari: de mongeta seca amb cansalada cruixent

Receptes / Verdures i llegums | 09/06/2023
Hummus revolucionari: de mongeta seca amb cansalada

Què podem menjar quan mirem futbol?

Receptes | 04/04/2023
Unes hamburgueses en una imatge d'arxiu

Una recepta italiana: pasta al forn amb coliflor, 'scamorza' i botifarra

Receptes / Pasta | 10/03/2023
La millor pasta amb coliflor i botifarra al forn

Xató, botifarra d'ou i quatre maneres de fer truites: mengeu-vos el Dijous Gras

Receptes / Carns | 14/02/2023
La botifarra d'ou, una de les menges del Carnaval

Un deliciós mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

Receptes / Guisats | 03/02/2023
El millor mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

El millor trinxat de bledes amb sobrassada

Receptes | 27/01/2023
Trinxat de bledes amb sobrassada

Tens cap entrepà preferit? El de costella de porc amb maionesa de castanyes i salsa de nabius ha sigut finalista en el X Concurs d'Entrepans d'Autor

Restaurants | 26/01/2023
L'entrepà finalista en el X Concurs d'Entrepans d'Autor és del restaurant de Barcelona Inedit Cocinas del Mundo

Mengeu sopes, que el fred és viu

Receptes / Sopes i cremes | 23/01/2023
Les sopes de ceba o de farigola són dues de les propostes que us expliquem com fer a casa

Croquetes, la felicitat cruixent per fora i tendra per dins

Receptes | 16/01/2023
Les croquetes de Carles Gaig al restaurant el Petit Comitè de Barcelona.

Recepta de Carme Ruscalleda: sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

Receptes / Sopes i cremes | 27/12/2022
Sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve

Receptes | 22/12/2022
El cuiner Paco Pérez se serveix la carn d'olla de l'escudella

L'escudella i la carn d'olla de Nadal, com no l'havies preparat mai

Receptes / Sopes i cremes | 16/12/2022
L'escudella i la carn d'olla de Nadal

Els xup-xups, la cuina de foc lent per sucar-hi pa

Receptes | 29/11/2022
Un guisat del restaurant Pinotxo del Mercat de la Boqueria.

Com fer la millor salsa de magrana (per menjar-la amb pollastre o capó)

Receptes / Fruites | 18/11/2022
Salsa de magrana, com fer-ne la millor (i menjar-la amb pollastres o capons)

El que cuinaràs aquest cap de setmana (i t'ho menjaràs entre setmana)

Receptes | 11/11/2022
Fricandó de galtes de vedella

Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Receptes / Carns | 08/11/2022
Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Vull una sopa! Us en proposem sis per al primer cap de setmana de fred de la tardor

Receptes / Sopes i cremes | 04/11/2022
Una plat de sopa en una imatge d'arxiu
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil