Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 09/02/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Un deliciós mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

Receptes / Guisats | 03/02/2023
El millor mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

El millor trinxat de bledes amb sobrassada

Receptes | 27/01/2023
Trinxat de bledes amb sobrassada

Tens cap entrepà preferit? El de costella de porc amb maionesa de castanyes i salsa de nabius ha sigut finalista en el X Concurs d'Entrepans d'Autor

Restaurants | 26/01/2023
L'entrepà finalista en el X Concurs d'Entrepans d'Autor és del restaurant de Barcelona Inedit Cocinas del Mundo

Mengeu sopes, que el fred és viu

Receptes / Sopes i cremes | 23/01/2023
Les sopes de ceba o de farigola són dues de les propostes que us expliquem com fer a casa

Croquetes, la felicitat cruixent per fora i tendra per dins

Receptes | 16/01/2023
Les croquetes de Carles Gaig al restaurant el Petit Comitè de Barcelona.

Recepta de Carme Ruscalleda: sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

Receptes / Sopes i cremes | 27/12/2022
Sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles

10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve

Receptes | 22/12/2022
El cuiner Paco Pérez se serveix la carn d'olla de l'escudella

L'escudella i la carn d'olla de Nadal, com no l'havies preparat mai

Receptes / Sopes i cremes | 16/12/2022
L'escudella i la carn d'olla de Nadal

Els xup-xups, la cuina de foc lent per sucar-hi pa

Receptes | 29/11/2022
Un guisat del restaurant Pinotxo del Mercat de la Boqueria.

Com fer la millor salsa de magrana (per menjar-la amb pollastre o capó)

Receptes / Fruites | 18/11/2022
Salsa de magrana, com fer-ne la millor (i menjar-la amb pollastres o capons)

El que cuinaràs aquest cap de setmana (i t'ho menjaràs entre setmana)

Receptes | 11/11/2022
Fricandó de galtes de vedella

Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Receptes / Carns | 08/11/2022
Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Vull una sopa! Us en proposem sis per al primer cap de setmana de fred de la tardor

Receptes / Sopes i cremes | 04/11/2022
Una plat de sopa en una imatge d'arxiu

10 receptes per a un estil de cuina de foc lent

Receptes | 16/09/2022
Rovellons

Trinxat de carbassó i bull negre

Ara Estiu | 27/07/2022
Trinxat de carbassó amb bull negre

Pilotes amb salsa de tàperes

Ara Estiu | 25/07/2022
Mandonguilles amb tàperes

Crep de xocolata i crep bretona, com fer-les en pocs passos

Receptes / Postres | 28/04/2022
La crep bretona, una de les receptes que explica la cuinera Ada Parellada

La cuina és un acte d'amor

Receptes | 04/04/2022
Fricandó

Carxofes amb cansalada i ou 'poché' per llepar-se els dits. La recepta del cuiner Valentí Mongay

Receptes / Verdures i llegums | 17/03/2022
Carxofes confitades a foc lent amb oli d'oliva extra verge amb cansalada i ou 'poché'

Calçots urbans, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 11/03/2022
Coca amb calçots i botifarra, la recepta de la cuinera Ada Parellada
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil