Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 30/03/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Les carxofes, la verdura que crea consens en 8 receptes

Receptes / Verdures i llegums | 15/03/2023
Carxofes

Una recepta italiana: pasta al forn amb coliflor, 'scamorza' i botifarra

Receptes / Pasta | 10/03/2023
La millor pasta amb coliflor i botifarra al forn

Com cuinar una crema de bròcoli

Receptes / Sopes i cremes | 17/02/2023
Com fer una crema de bròcoli

Cigrons amb bacallà (en un temps rècord de preparació)

Receptes / Verdures i llegums | 10/02/2023
Cigrons amb bacallà

On podem anar a fer una calçotada? Us proposem 10 llocs

Mengem | 09/02/2023
Calçots a punt per posar a foc

Set plats de verdures que has de conèixer

Receptes / Verdures i llegums | 01/02/2023
Amanida de cigrons amb col kale

Leandro Gil: "Conec persones que han posat la pizza del supermercat directament al forn amb plàstic i tot"

Xefs | 31/01/2023
El cuiner Leandro Gil, del restaurant La Biblioteca, de l'Hotel Alma de Pamplona, que compta amb una estrella Michelin

Les verdures han canviat les cuines de tot el món

Receptes / Verdures i llegums | 30/01/2023
Ceviche de verdures, un dels plats que el cuiner Rodrigo de la Calle explica com preparar-lo

El millor trinxat de bledes amb sobrassada

Receptes | 27/01/2023
Trinxat de bledes amb sobrassada

Mengeu sopes, que el fred és viu

Receptes / Sopes i cremes | 23/01/2023
Les sopes de ceba o de farigola són dues de les propostes que us expliquem com fer a casa

Carxofes farcides de vieira amb xips de carxofa

Receptes | 20/01/2023
Carxofes farcides de vieira amb xips de carxofes

Els millors pèsols ofegats amb ou 'poché' i pernil ibèric

Receptes / Verdures i llegums | 13/01/2023
Els millors pèsols ofegats amb ou poché i pernil ibèric

La magrana, el vermell que ha saltat als plats salats: idees de receptes i el secret de com pelar-les

Receptes / Fruites | 18/11/2022
La magrana, la fruita reina de la tardor, es pot posar en una infinitat de plats salats.

Pau Sintes, el millor cuiner jove d'Europa, és de Menorca

Xefs | 12/11/2022
La interpretació de les albergínies plenes, el plat que ha fet guanyador el cuiner de Menorca Pau Sintes

Vull una sopa! Us en proposem sis per al primer cap de setmana de fred de la tardor

Receptes / Sopes i cremes | 04/11/2022
Una plat de sopa en una imatge d'arxiu

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Receptes / Verdures i llegums | 27/10/2022
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Tàrtar de cigrons i pera

Receptes / Verdures i llegums | 07/10/2022
Tàrtar de cigrons i pera

Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

Receptes / Verdures i llegums | 28/09/2022
Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

10 receptes per a un estil de cuina de foc lent

Receptes | 16/09/2022
Rovellons

Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

Receptes / Verdures i llegums | 14/09/2022
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil