Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 29/09/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Medi i Crisi climàtica
  • Ciència
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Podcast
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Pasta amb crema d'albergínies

Receptes / Pasta | 07/08/2023
Pasta amb crema d'alberginies i mozzarella

Cinc errors que cometem quan cuinem pasta

Receptes / Pasta | 16/05/2023
Els espaguetis cal embolcallar-los en la forquilla, i no tallar-los amb ganivet, segons el dogma italià.

Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Receptes | 05/05/2023
Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Vídeos | 05/05/2023
Pizza de farina d’espelta amb tomàquets secs, carxofes i mozzarella de búfala

La millor pizzeria europea (fora d'Itàlia) és a Barcelona

Restaurants | 04/05/2023
La Sartoria Panatieri a ple funcionament un migdia

Una recepta italiana: pasta al forn amb coliflor, 'scamorza' i botifarra

Receptes / Pasta | 10/03/2023
La millor pasta amb coliflor i botifarra al forn

Aquesta és la recepta dels autèntics espaguetis a la carbonara

Receptes / Pasta | 03/03/2023
Els autèntics espaguetis a la carbonara

Què cuino per al dinar de Reis (sense complicar-me la vida)

Receptes | 04/01/2023
Rodó de pollastre i raviolis farcits de Carla Rivali, de la botiga La Italiana de Barcelona.

Per què ens agrada tant la pizza (i d'on va sortir posar-hi pinya)

Receptes / Pasta | 02/01/2023
Una pizza al forn de llenya.

10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve

Receptes | 22/12/2022
El cuiner Paco Pérez se serveix la carn d'olla de l'escudella

A partir d'ara, de pizza napolitana només n'hi ha una

Receptes / Pasta | 19/12/2022
El 2017, els "pizzaioli" van ser declarats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco

10 receptes per menjar al moment

Receptes | 02/09/2022
Pasta amb verdures

Orecchiette all’ortolana (pasta amb verdures)

Ara Estiu | 03/08/2022
Orelletes amb verdures, amb formatge parmesà i alfàbrega

Quina pasta gastes (per menjar)?

Receptes / Pasta | 29/03/2022
Segons el tipus de pasta que es triï, caldrà una o altra salsa

Si el llimoner et dona llimones, menja-te-les amb pasta

Receptes / Pasta | 02/02/2022
Llimones

Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d'alfàbrega i menta

Ara Estiu | 13/08/2021
Pasta amb carbassons i tonyina

Com fer canelons de rostit? La recepta del restaurant Brichs de Falset

Receptes / Pasta | 28/04/2020
Com fer canelons de rostit? La recepta del restaurant Brichs de Falset

Macarrons del cardenal

Receptes / Pasta | 01/07/2017
Macarrons del cardenal

Caneló d'espinacs, panses i pinyons amb gratinat de formatge Urgèlia

Receptes / Pasta | 01/04/2017
Caneló d'espinacs, panses i pinyons amb gratinat de formatge Urgèlia

Fideuada vegetal

Estils | 07/02/2016
Fideuada vegetal
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil