Opinió Ivan Labanda: “M’agradaria que beure vi fos un acte més deliberat, no un reflex social” imatge_autor_120x120 copy 2 Elena García Dalmau
Arnau Tordera: "Admiro la connexió del vi amb la terra, que la música no té d’una manera tan palpable" Elena García Dalmau 1
Pascona, un Montsant que explica l'extraordinària història d’una nena de postguerra que avui té vuitanta anys Empar Moliner
Francesc Cuéllar: "De vegades és més important donar bons estímuls que bones respostes: també amb el vi" Elena García Dalmau
Aida Oset: “Una cervesa me la puc beure ràpidament, però una copa de vi té el seu temps” Mengem | 24/10/2025
La temuda plaga que va arrasar Europa al segle XIX, arriba ara a les Illes Canàries Vins i caves | 26/10/2025
El vi de l’Empordà que ha aconseguit els permisos per construir al Cap de Creus Vins i caves | 26/10/2025
El lledoner blanc de Vinyes dels Aspres: un empordanès que no us podeu perdre Vins i caves | 18/10/2025
El celler del Penedès que lluita per preservar les vinyes sense la instal·lació de grans parcs solars Vins i caves | 12/10/2025
La connexió calcària: un xarel·lo increïble que passeja pel planeta l’elegància del Garraf Vins i caves | 11/10/2025
Més de deu cellers estan passant una auditoria per entrar a Corpinnat, que tanca una verema històrica Vins i caves | 10/10/2025
El vi busca com sortir del seu atzucac: perd consumidors, el català s'estanca i no convenç els joves Vins i caves | 10/10/2025
Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més Vins i caves | 06/10/2025
Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà Vins i caves | 04/10/2025
Ivan Forcadell: "He repetit vins que no han sigut bons perquè me n’ha agradat molt l’etiqueta" Mengem | 03/10/2025
El viticultor del Penedès que ha elaborat el seu primer escumós amb 2.000 ampolles i ha entrat a Corpinnat Vins i caves | 29/09/2025