
Maria Vallespí: "Fer la verema és un dels records més bonics que tinc d'infància"
Vins i caves |
15/08/2025
Quatre meques del vi per fer-hi turisme (i perquè Catalunya en prengui nota)
Vins i caves |
10/08/2025
Blanca Pujals: “És una llàstima que els nostres vins es valorin més als Estats Units que aquí”
Mengem |
08/08/2025
La DO Penedès ha aconseguit convertir-se en la primera del món certificada oficialment com a ecològica
Vins i caves |
04/08/2025
“Marxo a viure als EUA per estar a prop dels distribuïdors i el mercat americà arran dels aranzels”
Vins i caves |
04/08/2025
Miqui Puig: "El vi és com la música, hi ha qui fa música industrial i n'hi ha que fan artesania"
Vins i caves |
01/08/2025
La DO Cava perd un celler de mig milió d'ampolles: Kripta, dels Torelló Mata, es passa a Corpinnat
Vins i caves |
30/07/2025
Guillem Estadella: "És qüestió de deixar de ser una mica catalans i atrevir-nos a preguntar"
Vins i caves |
18/07/2025
Mireia Torres Maczassek: “Llançarem un escumós inèdit al món que no estarà adscrit a la DO Cava, sinó ben arrelat al territori”
Vins i caves |
15/07/2025
Un gall negre que menja llavors de raïm
Vins i caves |
12/07/2025
Nadine Romero: “Quan ets jove, beus el que et posin, però ara ja no puc amb el vi calent”
Vins i caves |
11/07/2025
Pau Pinós: "Vaig ser el padrí d'honor d'un vi solidari amb la Núria Feliu"
Vins i caves |
04/07/2025