Nerea Sanfe fotografiada per l'entrevista amb l'ARA

Nerea Sanfe: "Se'ns ha venut el món del vi com a elitista, però realment no ho és"

Elena García Dalmau
El crític de vins José Peñín.

José Peñín: "La DO Cava no té sentit i s'hauria d'eliminar"

Jordi Bes Lozano
7
L'enòleg danès Peter Sisseck va començar a elaborar el seu primer Pingus (el nom amb què és conegut ell mateix) el 1995

“Descarto fer vins al Priorat perquè en bona part té terra de llicorella, i no és la meva especialitat”

Trinitat Gilbert Martínez
5
Una ampolla de Terra terrae.

Bombolles fines i ecològiques per Sant Joan

Empar Moliner
Entrevista al periodista Manel Alías al Petit Celler

Manel Alías: "Tant de bo arribem a tenir molta varietat de vins sense alcohol"

Elisenda Forés Català
4
Entrada de la seu de Codorníu a Sant Sadurní d’Anoia.

El fons Carlyle contracta el Santander i Morgan Stanley com a assessors per vendre's Codorníu

ARA
Una ampolla de Més que paraules.

Un vi que és molt més que paraules

Empar Moliner
La periodista Maria Xinxó al plató de La Selva

Maria Xinxó: "S'haurien de servir copes de cava a les discoteques"

Elisenda Forés Català
1
El productor de copes Riedel, Maximilian Riedel, davant de la porta de l'Hotel Majestic de Barcelona

El profeta que ha dit a Barcelona que la vida és massa curta per beure vins dolents

Trinitat Gilbert Martínez
5
Una ampolla del Sense sentits.

Sulfits o no sulfits? Un celler del 1840 és la resposta

Empar Moliner
1

Pau Roca: "Em fa il·lusió trobar cartes de vi que respectin totes les butxaques"

Vins i caves | 06/06/2025
Pau Roca

Freixenet i els sindicats acorden rebaixar l'ERO amb prejubilacions i sortides voluntàries

Economia / Mercat laboral | 04/06/2025
Assemblea dels treballadors de Freixenet a la seu del grup de Sant Sadurní d'Anoia, aquest dimecres.

Els treballadors de Freixenet allarguen la vaga contra l'ERO davant la falta d'acord amb l'empresa

Economia / Mercat laboral | 03/06/2025
Treballadors de Freixenet, en la manifestació de la setmana passada contra l'ERO a Sant Sadurní d'Anoia.

"És impossible lluitar contra les ofertes de les DO espanyoles, que per la compra d’un palet als restaurants en regalen un altre"

Vins i caves | 03/06/2025
Carme Casacuberta és la presidenta de la DO Empordà des de fa dos anys. A la foto, amb la seva filla, també enòloga, Carlota Pena, del celler Olivardots

Un vi per a la gent a qui li agrada el vi

Vins i caves | 03/06/2025
Una ampolla de Cairats.

Estel Solé: "Sempre m'he sentit feliçment acomplexada per triar vins"

Vins i caves | 30/05/2025
Estel Solé aquest matí en un hotel de Barcelona en l'anunci del Premi Ramon Llull.

Els treballadors acusen Freixenet de fer "terrorisme empresarial" i amenacen amb portar l'ERO als tribunals

Economia / Mercat laboral | 29/05/2025
Protesta dels empleats de Freixenet Henkell davant del Parlament de Catalunya.

"Ara només estan fent negoci. Acabaran enterrant el territori": treballadors de Freixenet es manifesten a Sant Sadurní

Economia / Mercat laboral | 28/05/2025
Manifestació dels treballadors de Freixenet aquest dimecres a Sant Sadurní d'Anoia.

La plantilla de Freixenet s'aboca a la vaga i acusa l'empresa de "matar el cava"

Economia / Mercat laboral | 27/05/2025
Una foguera crema davant de la seu de Freixenet a l'inici de la vaga de quatre dies a la companyia cavista.

Una carinyena que m’ha robat el cor

Vins i caves | 24/05/2025
Una ampolla de Masia Carreras.

Jordi Puntí: "Quan el cambrer pregunta qui vol tastar el vi, sempre miro al sostre"

Vins i caves | 23/05/2025
Jordi Puntí

Com sortir victoriós amb els 10 ingredients impossibles de maridar amb vi

Vins i caves | 22/05/2025
Els espàrrecs i les carxofes són dos dels ingredients difícils de maridar.

"Vam fer la nostra filla, la Mia, després de tastar 30 o 40 vins d’Henri Bourgeois, en un moment de felicitat"

Vins i caves | 17/05/2025
Una ampolla d'Eòlic Sauvignon Blanc.

Marina Romero: "Hi ha plats que sense una copeta de vi és llàstima menjar-se'ls"

Vins i caves | 16/05/2025
La periodista Marina Romero a El Tast Espai Gastronomic, a Esplugues de Llobregat

Mestres: el celler pioner arriba vigorós als cent anys després d'haver estat al caire de l'abisme

Vins i caves | 16/05/2025
David Aura, Jaume Vial i Joan Aura al celler Mestres.

"Pertanyo a la generació perduda del Priorat, la que ens deien que marxéssim lluny perquè érem la comarca més pobra del país"

Vins i caves | 13/05/2025
La directora de la DO Montsant, Pilar Just, amb el seu fill Xavier, al celler Mas Rafel, situat a Pradell de la Teixeta

Un cava de trepat de la Conca? Massa sort, la nostra

Vins i caves | 10/05/2025
Una ampolla de Tres Naus Brut Rosat.

Pep Ambròs: "Em costa molt perdre el control en una festa final de rodatge"

Vins i caves | 09/05/2025
Pep Ambròs, fotografiat al Celler de Gelida

Un vi del Mediterrani, de la Via Augusta, d’una àvia que vol llaurar i d’un net que diu que ni parlar-ne

Vins i caves | 03/05/2025
Una ampolla d'Avgvstvs.

Carles Xuriguera: "Entre setmana soc a la vinya i el cap de setmana dalt dels escenaris"

Vins i caves | 02/05/2025
Entrevista a Carles Xuriguera a Vins Sexy Wine, al carrer Joaquim Costa
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció