Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 04/07/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
Una posta de sol de l'illa, amb les parets de pedra seca, que fan de control del bestiar

“A Menorca, el turisme no ve a menjar kiwis, sinó a tastar la gastronomia local”

Trinitat Gilbert Martínez
1
Els cosins Jaume i Xavier Gramona estan a punt de fer el traspàs de la direcció del celler Gramona als seus fills
Entrevista Jaume i Xavier Gramona:

“A Madrid, als nostres escumosos de llarga criança els van arribar a qualificar de vells i oxidats”

Trinitat Gilbert Martínez
8
“La Duet està a mig camí entre el món de la cervesa i el vi”
Entrevista Josep Roca:

“La Duet està a mig camí entre el món de la cervesa i el vi”

Trinitat Gilbert Martínez
Activitats de la vinya de Juvé & Camps
Reportatge

Del raïm al vi: quan i on viure la verema de primera mà

Jordi Bes Lozano
"Trauré les teules una a una per salvar algunes ampolles i barriques del celler"
Entrevista Albert Costa, enòleg del celler Vall Llach (DOQ Priorat):

"Trauré les teules una a una per salvar algunes ampolles i barriques del celler"

Trinitat Gilbert Martínez
9
Mor l'elaborador d'escumosos Pere Llopart Vilarós, president refundador del celler Llopart

Mor l'elaborador de vins escumosos Pere Llopart Vilarós, president refundador del celler Llopart

Trinitat Gilbert Martínez
1
Els ingredients necessaris per elaborar la ratafia

Vols fer la teva ratafia?

Trinitat Gilbert Martínez
11
10 vins, escumosos i cerveses que fan festa (per preparar Nadal)

10 vins, escumosos i cerveses que fan festa de cara al Nadal (1a part)

Trinitat Gilbert Martínez
Josep Maria Pujol-Busquets amb la seva filla, Mireia

"L'Alta Alella 10 és un brut nature que desmenteix la idea que els caves envelleixen malament"

Trinitat Gilbert Martínez
1
Pere Llopart, davant del mas familiar, a Subirats:T.G.
Entrevista Pere Llopart Vilarós, president refundador del Celler Llopart:

“L’escumós té molt de futur perquè va lligat a l’alegria i a la festa”

Trinitat Gilbert Martínez
5

Un dia entre vinyes

Estils | 27/08/2020
La Gastronòmica ofereix la ruta guiada Camí de Mar.

“Al vi encara li fa falta molta divulgació, i entrar també a les barres de les discoteques”

Vins i caves | 29/02/2020
Quim Vila és el director de Vila Vinateca i l'impulsor del 13è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Damm treu al mercat una cervesa sense alcohol amb cereals torrats

Vins i caves | 19/02/2020
Estrella Damm treu al mercat una cervesa sense alcohol amb cereals torrats

Carme Garcia, sommelier i cap de sala del restaurant L'Arrosseria: El concepte 'vi natural' està passat de moda perquè els altres vins no són artificials

Vins i caves | 13/02/2020
El concepte “vi natural” està passat de moda perquè els altres no són artificials

Miquel Torres: “La Barcelona Wine Week et permet conèixer els vins de Catalunya en un dia”

Vins i caves | 04/02/2020
5f600aad-a807-4de1-b1ef-593b976f0145

Què faig amb les ampolles de vidre buides?

Vins i caves | 05/01/2020
Què faig amb les ampolles de vidre buides?

Quin vi regalo per quedar bé?

Vins i caves | 27/12/2019
Un brindis amb vi negre durant un àpat de festes

Mas del Serral 2007 es proclama el millor vi de la Guia de Vins de Catalunya 2020

Vins i caves | 04/11/2019
El vi Mas del Serral 2007.

“Els súpers han copiat les vinoteques i per això ofereixen diversitat”

Vins i caves | 22/10/2019
Joan C. Martín / PERE TORDERA

Un negre del Priorat amb carinyena que marida amb arròs, així és el millor vi de l'any

Vins i caves | 15/10/2019
Un negre del Priorat amb carinyena que marida amb arròs, així és el millor vi de l'any

El millor vi del 2019 és el negre Ferrer Bobet 2016, de la DOQ Priorat

Vins i caves | 12/10/2019
El millor vi del 2019 és el negre Ferrer Bobet 2016, de la DOQ Priorat

“El cava aguanta un àpat sencer, fins i tot amb plats de carn”

Vins i caves | 18/09/2019
“El cava aguanta un àpat sencer, fins i tot amb plats de carn”

Quin vi faig servir per cuinar?

Vins i caves | 03/09/2019
Quin vi faig servir per cuinar?

“Sabem de vuit varietats de raïm catalanes que no tenen ni nom, i que preservem davant de la crisi climàtica”

Vins i caves | 29/07/2019
“Sabem de vuit varietats de raïm catalanes que no tenen ni nom, i que preservem davant de la crisi climàtica”

Els vins que homenatgen les àvies del Priorat

Vins i caves | 05/07/2019
L’enòleg Albert Costa amb els tres vins nous del celler Vall Llach de Porrera, que homenatgen tres àvies del poble / TJERK VAN DER MEULEN

Mireia Torres, directora del Celler Jean Leon: "Si augmenta més la temperatura, difícilment hi haurà solucions per a la vinya que no siguin dràstiques"

Vins i caves | 03/07/2019
MIREIA_Verema%20de%20Cine%202018

El Celler d'Alta Alella acull el concert del primer disc del cantant Eduard Costa, exmembre d'Els Amics de les Arts

Vins i caves | 01/07/2019
El Celler d'Alta Alella acull el concert del primer disc del cantant Eduard Costa, exmembre Amics de les Arts

Ruinart, el xampany que marida amb ostres, turbot i merenga, al restaurant Moments

Receptes | 11/06/2019
Laguiolle, miel, manzanilla y hierbas (2)

Temps de Vi, Vinyasons i Vijazz Penedès, els festivals que conviden a beure vi de les DO de Catalunya

Vins i caves | 05/06/2019
Temps de vi, Vinyasons i Vijazz Penedès, els festivals que conviden a beure vi de les DO de Catalunya

Meritxell Falgueras: "Els vins ni són musculosos ni són femenins, són vins"

Vins i caves | 23/05/2019
“Els vins ni són musculosos ni són femenins, són vins”
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil