Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 30/03/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Imatge dels cellers Perelada.

El dolç centenari de Perelada: tanca el 2022 amb vendes de 210 M€

Leandre Ibar Penaba
Una imatge dels camps de Bodegas Frontonio, que té al capdavant a Fernando Mora.
Reportatge

Com és un vi quan el fa un gran tastador?

Jordi Bes Lozano
1
El celler del restaurant Atrio, a Càceres
Reportatge

Robatoris en cellers: "Voldria que em tornessin el Bordeus del 1806 perquè no hi ha diners que el substitueixin"

Trinitat Gilbert Martínez
4
Siscu Martí en l'entrega del premi a Eloi Cedó i Nacho Martínez.

Nacho Martínez i Eloi Cedó guanyen el Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles (i els seus corresponents 30.000 euros)

Rosa Rodon
Els copropietaris de Vins i Licors Grau, Jordi Grau i Maria Dolors Segarra, després de rebre el guardó a Madrid.

Vins i Licors Grau rep el guardó a millor distribuïdora independent

ARA
Elaboradors de Corpinnat, aquest dilluns a la presentació dels resultats anuals a Barcelona.

Corpinnat resisteix i creix malgrat les ‘set plagues’ del sector

Leandre Ibar Penaba
11
Així es fa el 'limoncello' a casa
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Així es fa el 'limoncello' a casa

Trinitat Gilbert Martínez
2
Les vinyes de l'Olivera, a Barcelona, amb el vi que elaboren: Vinyes de Barcelona.
Reportatge

Nova York, Torí, París... i ara Barcelona: quatre ciutats amb vinya urbana

Jordi Bes Lozano
1
La bodega de Juvé & Camps a  Sant Sadurní d'Anoia.

De la terra a la copa

Rosa Rodon
L'enòloga Verónica Ortega envoltada d'àmfores per elaborar v
Reportatge

Vins per descobrir (dels quals potser encara ningú t'ha parlat)

Jordi Bes Lozano

Històries (viscudes) de la Barcelona Wine Week

Vins i caves | 08/02/2023
La fira BWW acaba avui dimecres

Un matí a la Barcelona Wine Week

Vins i caves | 06/02/2023
Un brindis al Barcelona Wine Week.

Arriba la Barcelona Wine Week per donar a conèixer els vins catalans al món

Vins i caves | 06/02/2023
El saló BWW arriba a la tercera edició enguany

La cuina del Celler de Can Roca es torna líquida (i ens la podem beure a casa)

Vins i caves | 24/01/2023
Les ampolles dels esperits, ginebres i aiguardents de les dues noves línies de begudes del Celler de Can Roca

Família Torres inaugura l’edició del Wine Dinner Series de l’Hotel Mandarin Barcelona

Vins i caves | 20/01/2023
El restaurant Blanc, dins l'Hotel Mandarín Barcelona

A l’hora de brindar, la copa importa

Vins i caves | 28/12/2022
Copes Rosa

Guia per comprar bombolles

Vins i caves | 19/12/2022
Una ampolla d'escumós en una bodega.

El cava apunta a un nou rècord de vendes aquest any

Economia / Alimentació | 15/12/2022
Ampolles de cava en una embotelladora, en una imatge d'arxiu.

“Corpinnat és una marca jove, i necessitem més temps perquè es conegui”

Vins i caves | 13/12/2022
Els representants dels onze cellers que integren avui la marca Corpinnat

Els millors vins de la nostra terra

Vins i caves | 12/12/2022
Foto de família dels Vins de Finca Qualificada.

Regala menjar, regala plaer

Vins i caves | 15/12/2022
Trio d'embotits ibèrics de la casa Iberic Box

La ratafia, el licor d'herbes que vol entrar a casa teva

Vins i caves | 11/11/2022
Els ingredients per fer la ratafia

125 anys després de Ramon Casas, Codorníu torna a confiar en l'art

Vins i caves | 28/10/2022
El cartell guanyador del concurs organitzat pel celler Codorníu és obra del director d'art Antonio Domínguez

“En un dels nostres còctels posem foc dins d’una ampolla”

Vins i caves | 05/10/2022
En Giacomo Gianotti davant del Paradiso

Josep Roca: “Amb l'alquímia podem destil·lar el paisatge”

Restaurants | 24/07/2022
Josep Roca, al Celler de Can Roca, dos dies després d'haver rebut el premi a Londres com a Millor Sommelier del Món

Josep Roca, elegit millor sommelier del món

Vins i caves | 19/07/2022
Josep Roca, el sommelier del Celler de Can Roca

Corpinnat reforça la marca d’escumós amb la segona edició del festival gastronòmic

Vins i caves | 14/07/2022
Amanida de tomàquets, amb onze varietats diferents, el plat cuinat per Oriol Rovira al celler Recaredo

“A Menorca, el turisme no ve a menjar kiwis, sinó a tastar la gastronomia local”

Xefs | 21/06/2022
Una posta de sol de l'illa, amb les parets de pedra seca, que fan de control del bestiar

Jaume i Xavier Gramona: “A Madrid, als nostres escumosos de llarga criança els van arribar a qualificar de vells i oxidats”

Vins i caves | 27/02/2022
Els cosins Jaume i Xavier Gramona estan a punt de fer el traspàs de la direcció del celler Gramona als seus fills

Josep Roca: “La Duet està a mig camí entre el món de la cervesa i el vi”

Vins i caves | 15/10/2021
“La Duet està a mig camí entre el món de la cervesa i el vi”
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil