La creadora de contingut Maria Vallespí al Cafè Europa de Barcelona

Maria Vallespí: "Fer la verema és un dels records més bonics que tinc d'infància"

Elisenda Forés Català
Caixes de raïm durant una jornada de verema a l'Alt Penedès, en una imatge d'arxiu.

El sector del vi espera una verema "molt millor" que els últims tres anys

Leandre Ibar Penaba
3
L'edifici de Cité du Vin, a Bordeus.
Reportatge

Quatre meques del vi per fer-hi turisme (i perquè Catalunya en prengui nota)

Jordi Bes Lozano
1
Una ampolla de La Vinya del Músic

Una enòloga que toca la tuba en una xaranga: així és La Vinya del Músic

Empar Moliner
Blanca Pujals

Blanca Pujals: “És una llàstima que els nostres vins es valorin més als Estats Units que aquí”

Elena García Dalmau
4
Joan Huguet, president de la do Penedès i elaborador del celler Can Feixes, fotografiat a les seves vinyes a Cabrera d'Anoia amb una ampolla màgnum Can Feixes

La DO Penedès ha aconseguit convertir-se en la primera del món certificada oficialment com a ecològica

Trinitat Gilbert Martínez
9
Una ampolla de Llenca Plana

Un vi del Montsant amb ànima (negra) mallorquina que desafia Donald Trump

Empar Moliner
Pepe Raventós, fotografiat a les seves vinyes de Sant Sadurní el desembre passat

“Marxo a viure als EUA per estar a prop dels distribuïdors i el mercat americà arran dels aranzels”

Trinitat Gilbert Martínez
23
Miqui puig

Miqui Puig: "El vi és com la música, hi ha qui fa música industrial i n'hi ha que fan artesania"

Elisenda Forés Català
La tercera generació del celler Kripta, Sofia i Àlex, amb els germans Gemma i Àlex, i l'avi, fundador del celler, Agustí Torelló Mata

La DO Cava perd un celler de mig milió d'ampolles: Kripta, dels Torelló Mata, es passa a Corpinnat

Trinitat Gilbert Martínez
12

La calor de l’estiu es fa passar amb bombolles

Vins i caves | 29/07/2025
Els escumosos, juntament amb els vins blancs, els preferits per als àpats d'estiu

Xarel·lo i macabeu: la postal meravellosa del curs del riu Anoia

Vins i caves | 26/07/2025
Una ampolla d'Els arpiots

Txell Miras: “Ens agradi o no, el vi també entra pels ulls”

Vins i caves | 25/07/2025
La dissenyadora Txell Miras

La millor història del món és la petita història d’aquest vi

Vins i caves | 19/07/2025
Una ampolla de Gebrada blanc.

Guillem Estadella: "És qüestió de deixar de ser una mica catalans i atrevir-nos a preguntar"

Vins i caves | 18/07/2025
Guillem Estadella fotografiat amb una copa de vi blanc

Mireia Torres Maczassek: “Llançarem un escumós inèdit al món que no estarà adscrit a la DO Cava, sinó ben arrelat al territori”

Vins i caves | 15/07/2025
Mireia Torres dirigeix el projecte de vins sense alcohol de Família Torres, i també el nou escumós de la varietat forcada, que traurà al mercat l'any vinent

Un gall negre que menja llavors de raïm

Vins i caves | 12/07/2025
Una ampolla de Gall negre

Nadine Romero: “Quan ets jove, beus el que et posin, però ara ja no puc amb el vi calent”

Vins i caves | 11/07/2025
La creadora de continguts Nadine Romero.

Aires de Garbet, el vi més mediterrani del món

Vins i caves | 05/07/2025
Una ampolla d'aires de Garbet.

Pau Pinós: "Vaig ser el padrí d'honor d'un vi solidari amb la Núria Feliu"

Vins i caves | 04/07/2025
Pau Pinós, 'Lo Pau de Ponts', al restaurant Camarasa de la Plaça Francesc Macià

Javier Pagés: "Eliminar la DO Cava és un suïcidi"

Vins i caves | 04/07/2025
Javier Pagés, president de la DO Cava.

“No pot ser que Corpinnat sigui menystingut quan som l’escumós català de qualitat admirat al món”

Vins i caves | 01/07/2025
Toni i Paco de la Rosa, a la Finca Can Martí de Baix, a Gelida

Un cava extraordinari per no fer-se el suec

Vins i caves | 28/06/2025
Una ampolla de Privat.

Nerea Sanfe: "Se'ns ha venut el món del vi com a elitista, però realment no ho és"

Vins i caves | 01/07/2025
Nerea Sanfe fotografiada per l'entrevista amb l'ARA

José Peñín: "La DO Cava no té sentit i s'hauria d'eliminar"

Vins i caves | 23/06/2025
El crític de vins José Peñín.

“Descarto fer vins al Priorat perquè en bona part té terra de llicorella, i no és la meva especialitat”

Vins i caves | 23/06/2025
L'enòleg danès Peter Sisseck va començar a elaborar el seu primer Pingus (el nom amb què és conegut ell mateix) el 1995

Bombolles fines i ecològiques per Sant Joan

Vins i caves | 21/06/2025
Una ampolla de Terra terrae.

Manel Alías: "Tant de bo arribem a tenir molta varietat de vins sense alcohol"

Vins i caves | 20/06/2025
Entrevista al periodista Manel Alías al Petit Celler

El fons Carlyle contracta el Santander i Morgan Stanley com a assessors per vendre's Codorníu

Economia / Alimentació | 16/06/2025
Entrada de la seu de Codorníu a Sant Sadurní d’Anoia.

Un vi que és molt més que paraules

Vins i caves | 14/06/2025
Una ampolla de Més que paraules.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció