Pascona, un Montsant que explica l'extraordinària història d’una nena de postguerra que avui té vuitanta anys
Vins i caves |
04/11/2025
Francesc Cuéllar: "De vegades és més important donar bons estímuls que bones respostes: també amb el vi"
Mengem |
31/10/2025
Aida Oset: “Una cervesa me la puc beure ràpidament, però una copa de vi té el seu temps”
Mengem |
24/10/2025
La temuda plaga que va arrasar Europa al segle XIX, arriba ara a les Illes Canàries
Vins i caves |
26/10/2025
El vi de l’Empordà que ha aconseguit els permisos per construir al Cap de Creus
Vins i caves |
26/10/2025
El lledoner blanc de Vinyes dels Aspres: un empordanès que no us podeu perdre
Vins i caves |
18/10/2025
Kiko Amat: “Vinc d'una cultura de no-moderació. Ningú beu pel gust de les coses”
Mengem |
17/10/2025
Sara Pérez: "Fer una taula rodona sobre «Dones i vi» és masclista"
Vins i caves |
14/10/2025
El celler del Penedès que lluita per preservar les vinyes sense la instal·lació de grans parcs solars
Vins i caves |
12/10/2025
La connexió calcària: un xarel·lo increïble que passeja pel planeta l’elegància del Garraf
Vins i caves |
11/10/2025
Més de deu cellers estan passant una auditoria per entrar a Corpinnat, que tanca una verema històrica
Vins i caves |
10/10/2025
El vi busca com sortir del seu atzucac: perd consumidors, el català s'estanca i no convenç els joves
Vins i caves |
10/10/2025
Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més
Vins i caves |
06/10/2025
Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà
Vins i caves |
04/10/2025