Albert Costa, enòleg del celler Vall Llach (DOQ Priorat): "Trauré les teules una a una per salvar algunes ampolles i barriques del celler"Vins i caves | 12/01/2021
Mor l'elaborador de vins escumosos Pere Llopart Vilarós, president refundador del celler Llopart Vins i caves | 02/12/2020
"L'Alta Alella 10 és un brut nature que desmenteix la idea que els caves envelleixen malament" Vins i caves | 01/11/2020
Pere Llopart Vilarós, president refundador del Celler Llopart: “L’escumós té molt de futur perquè va lligat a l’alegria i a la festa”Vins i caves | 31/08/2020
“Al vi encara li fa falta molta divulgació, i entrar també a les barres de les discoteques” Vins i caves | 29/02/2020
Carme Garcia, sommelier i cap de sala del restaurant L'Arrosseria: El concepte 'vi natural' està passat de moda perquè els altres vins no són artificialsVins i caves | 13/02/2020
Miquel Torres: “La Barcelona Wine Week et permet conèixer els vins de Catalunya en un dia” Vins i caves | 04/02/2020
Mas del Serral 2007 es proclama el millor vi de la Guia de Vins de Catalunya 2020 Vins i caves | 04/11/2019
Un negre del Priorat amb carinyena que marida amb arròs, així és el millor vi de l'any Vins i caves | 15/10/2019
“Sabem de vuit varietats de raïm catalanes que no tenen ni nom, i que preservem davant de la crisi climàtica” Vins i caves | 29/07/2019