Arnau Tordera: "Admiro la connexió del vi amb la terra, que la música no té d’una manera tan palpable"
Pascona, un Montsant que explica l'extraordinària història d’una nena de postguerra que avui té vuitanta anys
Aida Oset: “Una cervesa me la puc beure ràpidament, però una copa de vi té el seu temps”
Mengem |
24/10/2025
La temuda plaga que va arrasar Europa al segle XIX, arriba ara a les Illes Canàries
Vins i caves |
26/10/2025
El vi de l’Empordà que ha aconseguit els permisos per construir al Cap de Creus
Vins i caves |
26/10/2025
El lledoner blanc de Vinyes dels Aspres: un empordanès que no us podeu perdre
Vins i caves |
18/10/2025
Kiko Amat: “Vinc d'una cultura de no-moderació. Ningú beu pel gust de les coses”
Mengem |
17/10/2025
Sara Pérez: "Fer una taula rodona sobre «Dones i vi» és masclista"
Vins i caves |
14/10/2025
El celler del Penedès que lluita per preservar les vinyes sense la instal·lació de grans parcs solars
Vins i caves |
12/10/2025
La connexió calcària: un xarel·lo increïble que passeja pel planeta l’elegància del Garraf
Vins i caves |
11/10/2025
Més de deu cellers estan passant una auditoria per entrar a Corpinnat, que tanca una verema històrica
Vins i caves |
10/10/2025
El vi busca com sortir del seu atzucac: perd consumidors, el català s'estanca i no convenç els joves
Vins i caves |
10/10/2025
Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més
Vins i caves |
06/10/2025
Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà
Vins i caves |
04/10/2025
Ivan Forcadell: "He repetit vins que no han sigut bons perquè me n’ha agradat molt l’etiqueta"
Mengem |
03/10/2025
El viticultor del Penedès que ha elaborat el seu primer escumós amb 2.000 ampolles i ha entrat a Corpinnat
Vins i caves |
29/09/2025