Vora el Mar.

El substitut seriós i autòcton dels 'verdejitos'

Empar Moliner
2
Elaboradors de Corpinnat ahir a Barcelona.

Corpinnat exigeix ser com una DO: "No som un club d'amics"

Jordi Bes Lozano
4
Elisenda Carod

Elisenda Carod: "Hi ha molts vins dignes entre 10 i 20 euros"

Elisenda Forés Català
3
Exum, Feixes de la Font.

Un bosc sencer dins de l’ampolla

Empar Moliner
14
Meritxell Falgueras, cinquena generació del Celler de Gelifa
Entrevista Meritxell Falgueras:

"El bon vi és el que s'acaba"

Elisenda Forés Català
6
Roc i Leo Gramona amb una copa d'escumós a l'interior del celler Gramona
Entrevista Roc i Leo Gramona:

“Des que ha mort el pare, he entès el tresor que he tingut mentre treballava amb ell"

Trinitat Gilbert Martínez
Finca Malaveina.

Qui pogués aquella mala veïna...

Empar Moliner
PEP SALA: “Quan el Robbie em va dir que volia assajar amb Sau em vaig cagar a sobre”
Entrevista Pep Sala:

"Ara hi ha una cosa que es diu km 0, però abans es deia sentit comú"

Elisenda Forés Català
Una ampolla de La Pilosa.

Senyores i senyors, amb tots vostès la garnatxa peluda!

Empar Moliner
8
D'esquerra a dreta: Anna Espelt, Anna Vicens, Marta Pedra, Carme Casacuberta i Laura Masramon

Cinc dones que trenquen esquemes al capdavant del món del vi

Jordi Carreras
2

Heu de treure a ballar aquest vi

Vins i caves | 04/09/2023
Venus

Andreu Juanola: "Em dol a l’ànima, però em quedo amb el Ribera del Duero"

Mengem | 01/09/2023
Andreu Juanola al Parc Migdia durant el pont de Fires de Girona.

Viticultors del Montsant i el Priorat m’expliquen com va la collita

Vins i caves | 28/08/2023
Sara Pérez, al seu celler Venus La Universal, la setmana passada.

Xavier Gramona, per Empar Moliner

Vins i caves | 07/08/2023
Xavier Gramona, en una foto d'arxiu.

Mor Xavier Gramona, referent català del vi escumós

Economia / Alimentació | 04/08/2023
Llarga vida a l’escumós Xavier Gramona Sandé

Comença la verema més primerenca de la història

Vins i caves | 27/07/2023
Treballadors i temporers del celler Gramona el segon dia de la verema mes primerenca de la historia de la DO Penedès.

Per què has d’anar a Sitges a beure malvasia submergida al mar?

Vins i caves | 17/07/2023
La malvasia de mar ha estat deu mesos submergida al port d'Aiguadolç

Les vinyes verdes, vora el mar, són la nova platja (amb respecte per la natura)

Vins i caves | 05/07/2023
A Torroja del Priorat, s'acaba d'inaugurar Mas d'en Bruno, un hotel de cinc estrelles destinat a la bona cuina de km0 i els vins de la DOQ Priorat

Calories, ingredients i al·lèrgens: tot el que hauran d'incloure les etiquetes del vi

Economia / Alimentació | 15/06/2023
Una ampolla d'escumós en una bodega.

Mor Carlos Esteva, l’home que va foradar una part del massís del Garraf per construir el celler Can Ràfols dels Caus

Vins i caves | 12/06/2023
Carlos Esteva, elaborador del Celler Can Ràfols dels Caus

Dissecció de cinc dels vins més cobejats de Catalunya

Vins i caves | 30/05/2023
Les noves anyades dels vins de l'Antologia Miguel Torres Celler Família Torres.

A Barcelona es paga la cervesa a un preu semblant al de París (és a dir, un euro més que a Madrid)

Vins i caves | 29/05/2023
Cerveses, tirades en gots diferents, alguns amb més o menys tradició a casa nostra

Les bodegues: botes, vi a granel i temples gastronòmics

Vins i caves | 21/05/2023
L'escriptora,  sommelier i veïna del barri Meritxell Falgueras, asseguda a la barra de la bodega Bartolí, al carrer de Vallespir, amb un fricandó

Freixenet es dispara als Estats Units malgrat la inflació

Economia / Alimentació | 10/05/2023
Seu del grup Henkell Freixenet a la ciutat de Wiesbaden, al centre d'Alemanya.

Vi sense alcohol: la revolució que ve

Innovació | 06/05/2023
Dues copes de vi amb Barberà de la Conca al fons

Amfitrió, gràcies per l’Obsequi, en aquest Centenari

Vins i caves | 05/05/2023
El tast immersiu per celebrar el centenari del Celler de Perelada tenia un sistema únic d'il·luminació de copes.

Ressons Penedès: el festival del privilegi assequible

Vins i caves | 30/04/2023
El concert de David Carabén a la Cava Oriol Rossell.

Que no et donin gat per llebre: com distingir els bons vins ecològics

Vins i caves | 25/04/2023
Verema al celler Dumenge.

Quim Vila: "Si no has begut mai vi t’has perdut conèixer les persones i els paisatges"

Mengem | 22/04/2023
Entrevista de Xavier Bosch a Quim Vila

Com tirar la canya sense que et tremolin les mans

Vins i caves | 17/04/2023
Per una cervesa catalana de veritat
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció