
Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més
Vins i caves |
06/10/2025
Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà
Vins i caves |
04/10/2025
Ivan Forcadell: "He repetit vins que no han sigut bons perquè me n’ha agradat molt l’etiqueta"
Mengem |
03/10/2025
El viticultor del Penedès que ha elaborat el seu primer escumós amb 2.000 ampolles i ha entrat a Corpinnat
Vins i caves |
29/09/2025
Joan Frank Charansonnet: “Els bons vins catalans tenen cos i ànima, com els actors i el cinema”
Mengem |
19/09/2025
“El meu somni és que el Priorat sigui la primera denominació d’origen qualificada biodinàmica del món”
Vins i caves |
16/09/2025
Francesc Colomer: “No espero fer un gran vi, sinó un vi nostre, per portar-lo a casa d’algú i dir: «Aquest l’hem fet nosaltres»”
Mengem |
13/09/2025
El vi d’avui: Al Gore, una llicència de taxi i una dona que es va tornar patriota
Vins i caves |
06/09/2025
Arià Paco: "Quan m'ho passo millor és a les festes populars, i és prenent un vi que no m'agrada especialment"
Mengem |
05/09/2025
Glòria de Castro: "Tota la nostra història ha estat plena de viatges per conèixer vins estranyíssims"
Mengem |
29/08/2025
El vi desalcoholizat és vi? En tot cas, “puix que prové del raïm, vejam què diu”
Vins i caves |
23/08/2025
Un vi “bonic” que és un camí del Priorat
Vins i caves |
16/08/2025
Maria Vallespí: "Fer la verema és un dels records més bonics que tinc d'infància"
Vins i caves |
15/08/2025