La família Nin Ortiz, a Porrera, on fan vins sota el segell de la viticultura biodinàmica

“El meu somni és que el Priorat sigui la primera denominació d’origen qualificada biodinàmica del món”

Trinitat Gilbert Martínez
5
Francesc Colomer treballany a la seva vinya

Francesc Colomer: “No espero fer un gran vi, sinó un vi nostre, per portar-lo a casa d’algú i dir: «Aquest l’hem fet nosaltres»”

Elena García Dalmau
Una ampolla d'Aucalà.

Una garnatxa de la Terra Alta que no s’assembla a res!

Empar Moliner
L'ampolla de Jean Leon 3055 Merlot.

El vi d’avui: Al Gore, una llicència de taxi i una dona que es va tornar patriota

Empar Moliner
1
L'escriptor Arià Paco.

Arià Paco: "Quan m'ho passo millor és a les festes populars, i és prenent un vi que no m'agrada especialment"

Elena García Dalmau
Una ampolla de Recaredo Terrers Brut Nature.

Unes bombolles del Penedès que han fet història a tot el món

Empar Moliner
Glòria de Castro

Glòria de Castro: "Tota la nostra història ha estat plena de viatges per conèixer vins estranyíssims"

Elena García Dalmau
1
Una ampolla de Blanc Pescador desalcoholitzat.

El vi desalcoholizat és vi? En tot cas, “puix que prové del raïm, vejam què diu”

Empar Moliner
6
Miriam Ponsa en una foto d'arxiu.

Míriam Ponsa: "El vi és una forma de celebrar la vida"

Elena García Dalmau
Una ampolla de GR-174.

Un vi “bonic” que és un camí del Priorat

Empar Moliner
1

Maria Vallespí: "Fer la verema és un dels records més bonics que tinc d'infància"

Vins i caves | 15/08/2025
La creadora de contingut Maria Vallespí al Cafè Europa de Barcelona

El sector del vi espera una verema "molt millor" que els últims tres anys

Economia / Alimentació | 12/08/2025
Caixes de raïm durant una jornada de verema a l'Alt Penedès, en una imatge d'arxiu.

Quatre meques del vi per fer-hi turisme (i perquè Catalunya en prengui nota)

Vins i caves | 10/08/2025
L'edifici de Cité du Vin, a Bordeus.

Una enòloga que toca la tuba en una xaranga: així és La Vinya del Músic

Vins i caves | 12/08/2025
Una ampolla de La Vinya del Músic

Blanca Pujals: “És una llàstima que els nostres vins es valorin més als Estats Units que aquí”

Mengem | 08/08/2025
Blanca Pujals

La DO Penedès ha aconseguit convertir-se en la primera del món certificada oficialment com a ecològica

Vins i caves | 04/08/2025
Joan Huguet, president de la do Penedès i elaborador del celler Can Feixes, fotografiat a les seves vinyes a Cabrera d'Anoia amb una ampolla màgnum Can Feixes

Un vi del Montsant amb ànima (negra) mallorquina que desafia Donald Trump

Vins i caves | 02/08/2025
Una ampolla de Llenca Plana

“Marxo a viure als EUA per estar a prop dels distribuïdors i el mercat americà arran dels aranzels”

Vins i caves | 04/08/2025
Pepe Raventós, fotografiat a les seves vinyes de Sant Sadurní el desembre passat

Miqui Puig: "El vi és com la música, hi ha qui fa música industrial i n'hi ha que fan artesania"

Vins i caves | 01/08/2025
Miqui puig

La DO Cava perd un celler de mig milió d'ampolles: Kripta, dels Torelló Mata, es passa a Corpinnat

Vins i caves | 30/07/2025
La tercera generació del celler Kripta, Sofia i Àlex, amb els germans Gemma i Àlex, i l'avi, fundador del celler, Agustí Torelló Mata

La calor de l’estiu es fa passar amb bombolles

Vins i caves | 29/07/2025
Els escumosos, juntament amb els vins blancs, els preferits per als àpats d'estiu

Xarel·lo i macabeu: la postal meravellosa del curs del riu Anoia

Vins i caves | 26/07/2025
Una ampolla d'Els arpiots

Txell Miras: “Ens agradi o no, el vi també entra pels ulls”

Vins i caves | 25/07/2025
La dissenyadora Txell Miras

La millor història del món és la petita història d’aquest vi

Vins i caves | 19/07/2025
Una ampolla de Gebrada blanc.

Guillem Estadella: "És qüestió de deixar de ser una mica catalans i atrevir-nos a preguntar"

Vins i caves | 18/07/2025
Guillem Estadella fotografiat amb una copa de vi blanc

Mireia Torres Maczassek: “Llançarem un escumós inèdit al món que no estarà adscrit a la DO Cava, sinó ben arrelat al territori”

Vins i caves | 15/07/2025
Mireia Torres dirigeix el projecte de vins sense alcohol de Família Torres, i també el nou escumós de la varietat forcada, que traurà al mercat l'any vinent

Un gall negre que menja llavors de raïm

Vins i caves | 12/07/2025
Una ampolla de Gall negre

Nadine Romero: “Quan ets jove, beus el que et posin, però ara ja no puc amb el vi calent”

Vins i caves | 11/07/2025
La creadora de continguts Nadine Romero.

Aires de Garbet, el vi més mediterrani del món

Vins i caves | 05/07/2025
Una ampolla d'aires de Garbet.

Pau Pinós: "Vaig ser el padrí d'honor d'un vi solidari amb la Núria Feliu"

Vins i caves | 04/07/2025
Pau Pinós, 'Lo Pau de Ponts', al restaurant Camarasa de la Plaça Francesc Macià
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció