El cantant Joan Dausà, amb el vi que ha tret per primera vegada amb el celler Martín Faixó (DO Empordà)

El vi del cantant Joan Dausà tindrà un celler subterrani al Cap de Creus l'any vinent

Trinitat Gilbert Martínez
Una ampolla de Blanc dels Aspres.

El lledoner blanc de Vinyes dels Aspres: un empordanès que no us podeu perdre

Empar Moliner
3
L'escriptor Kiko Amat

Kiko Amat: “Vinc d'una cultura de no-moderació. Ningú beu pel gust de les coses”

Elena García Dalmau
1
L'enòloga Sara Pérez a San Sebastián Gastronomika.
Entrevista Sara Pérez:

"Fer una taula rodona sobre «Dones i vi» és masclista"

Rosa Rodon
1
Les filles dels fundadors de Vins El Cep, Maite Esteve, a les vinyes del celler

El celler del Penedès que lluita per preservar les vinyes sense la instal·lació de grans parcs solars

Trinitat Gilbert Martínez
Una ampolla de la tercera viña.

La connexió calcària: un xarel·lo increïble que passeja pel planeta l’elegància del Garraf

Empar Moliner
1
Una imatge de la vermella d'un celler de Corpinnat.

Més de deu cellers estan passant una auditoria per entrar a Corpinnat, que tanca una verema històrica

Rosa Rodon
2
Un grup de joves vindrant amb copes de vi.

El vi busca com sortir del seu atzucac: perd consumidors, el català s'estanca i no convenç els joves

Jordi Bes Lozano
1
Yael Brusca

Yael Brusca: "Al·lucino amb la passió que mostren els sommeliers"

Elena García Dalmau
Part de l'equip de la cocteleria Sips de Barcelona, que torna a ser la millor d'Europa per segon any consecutiu

Barcelona té la millor cocteleria d'Europa (per segon any consecutiu)

Trinitat Gilbert Martínez

Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més

Vins i caves | 06/10/2025
D'esquerra a dreta, Pere Llopart, president de Corpinnat; Roser Carbó i Eva Ventura, de Mas Bertran; Roc Gramona, vicepresident de Corpinnat, i Agustí Torelló, pare, del celler AT Roca, amb els seus fills

Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà

Vins i caves | 04/10/2025
Una ampolla de Ladiferenta.

Aquests són els millors vins catalans del 2025

Vins i caves | 04/10/2024
Una vinya del Penedès.

Ivan Forcadell: "He repetit vins que no han sigut bons perquè me n’ha agradat molt l’etiqueta"

Mengem | 03/10/2025
L'artist Ivan Forcadell amb un díptic de grans dimensions que exposa a la galeria SELTZ by Ritter Ferrer

El viticultor del Penedès que ha elaborat el seu primer escumós amb 2.000 ampolles i ha entrat a Corpinnat

Vins i caves | 29/09/2025
El viticultor de Gelida Pep Bages, al seu celler Demost, on acaba d'elaborar el primer escumós, de xarel·lo cent per cent

Constel·lats: un Priorat del segle XXI, sense sulfits ni complexos

Vins i caves | 27/09/2025
Una ampolla de Constel.lats.

Han tastat mai un ancestral de moneu? És ara!

Vins i caves | 06/09/2025
Una ampolla de Moonew Mary.

Joan Frank Charansonnet: “Els bons vins catalans tenen cos i ànima, com els actors i el cinema”

Mengem | 19/09/2025
Joan Frank Charansonnet

Codorníu fa un nou rècord de vendes mentre treballa per trobar un comprador

Economia / Alimentació | 18/09/2025
Entrada del celler de Codorníu a Sant Sadurní d'Anoia.

“El meu somni és que el Priorat sigui la primera denominació d’origen qualificada biodinàmica del món”

Vins i caves | 16/09/2025
La família Nin Ortiz, a Porrera, on fan vins sota el segell de la viticultura biodinàmica

Francesc Colomer: “No espero fer un gran vi, sinó un vi nostre, per portar-lo a casa d’algú i dir: «Aquest l’hem fet nosaltres»”

Mengem | 13/09/2025
Francesc Colomer treballany a la seva vinya

Una garnatxa de la Terra Alta que no s’assembla a res!

Vins i caves | 06/09/2025
Una ampolla d'Aucalà.

El vi d’avui: Al Gore, una llicència de taxi i una dona que es va tornar patriota

Vins i caves | 06/09/2025
L'ampolla de Jean Leon 3055 Merlot.

Arià Paco: "Quan m'ho passo millor és a les festes populars, i és prenent un vi que no m'agrada especialment"

Mengem | 05/09/2025
L'escriptor Arià Paco.

Unes bombolles del Penedès que han fet història a tot el món

Vins i caves | 30/08/2025
Una ampolla de Recaredo Terrers Brut Nature.

Glòria de Castro: "Tota la nostra història ha estat plena de viatges per conèixer vins estranyíssims"

Mengem | 29/08/2025
Glòria de Castro

El vi desalcoholizat és vi? En tot cas, “puix que prové del raïm, vejam què diu”

Vins i caves | 23/08/2025
Una ampolla de Blanc Pescador desalcoholitzat.

Míriam Ponsa: "El vi és una forma de celebrar la vida"

Vins i caves | 22/08/2025
Miriam Ponsa en una foto d'arxiu.

Un vi “bonic” que és un camí del Priorat

Vins i caves | 16/08/2025
Una ampolla de GR-174.

Maria Vallespí: "Fer la verema és un dels records més bonics que tinc d'infància"

Vins i caves | 15/08/2025
La creadora de contingut Maria Vallespí al Cafè Europa de Barcelona
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció