Una ampolla de Tres Naus Brut Rosat.

Un cava de trepat de la Conca? Massa sort, la nostra

Empar Moliner
1
Pep Ambròs, fotografiat al Celler de Gelida

Pep Ambròs: "Em costa molt perdre el control en una festa final de rodatge"

Elisenda Forés Català
Una ampolla d'Avgvstvs.

Un vi del Mediterrani, de la Via Augusta, d’una àvia que vol llaurar i d’un net que diu que ni parlar-ne

Empar Moliner
1
Entrevista a Carles Xuriguera a Vins Sexy Wine, al carrer Joaquim Costa

Carles Xuriguera: "Entre setmana soc a la vinya i el cap de setmana dalt dels escenaris"

Elisenda Forés Català
La Fira del Vi de Falset l'any 2024

"El que ha passat al Priorat no podria passar enlloc més"

Jordi Mumbrú
1
Una ampolla de Terroir Sense Fronteres Negre.

Una gran garnatxa al Montsant amb tocs alemanys, serbis, portuguesos i andalusos

Empar Moliner
La directora de Vall Llach, Isa Serra, i l'enòleg, Albert Serra, davant de la porta majestuosa del celler de Porrera

El celler Vall Llach elaborarà vins fora de la DOQ Priorat i crearà una línia de tes kombutxa

Trinitat Gilbert Martínez
2
Una ampolla de L'avi del mas.

Un ancestral, un avi que mirava el cel i una guitarra

Empar Moliner
1
Laia Viñas

Laia Viñas: "El vi s'escapa de l'ambient de festa juvenil"

Elisenda Forés Català
Garnatxa Peluda de Celler Piñol.

Contra els aranzels, gaudim aquesta garnatxa peluda de la Terra Alta

Empar Moliner

Un altre celler abandona la DO Cava i entra a Corpinnat: Mas de la Basserola

Vins i caves | 12/04/2025
Martina Muts i Guillem Vives, del celler Mas de la Basserola

Suu: "Em vaig posar la norma de no beure ni abans, ni durant, ni després dels concerts"

Vins i caves | 11/04/2025
La cantant Suu al bar de vins Pepa del carrer Aribau de Barcelona

Filosofia d’un chardonnay del Penedès

Vins i caves | 05/04/2025
Una ampolla de Rasa Fonda.

Fel Faixedas: "En Jean Leon és del tipus de gent que admiro, però aquí no el coneixem prou"

Vins i caves | 05/04/2025
Fel Faixedes a l'entrevista del Vips&Vins

Xavi Nolla: “Als restaurants de Catalunya els vins que es venen són els Riojes i Riberes del Duero”

Vins i caves | 01/04/2025
El sommelier Xavi Nolla amb la damajoana de vi ranci, al restaurant Público de Barcelona

 Àpat de diumenge amb ancestral de dalt a baix

Vins i caves | 30/03/2025
Una ampolla de Bricairàs Ancestral.

La quimera de beure una copa de bon vi (sense demanar l'ampolla sencera)

Vins i caves | 28/03/2025
Beatrice Casella, del restaurant Glug, servint vi dels sortidors que han instal·lat al restaurant.

Pere Mas: "Després de l'ensurt cardíac, el que porto menys bé és la fàtua contra l'alcohol"

Vins i caves | 28/03/2025
Pere Mas a la Bodega Sepúlveda

La parella que ha guanyat 35.000 euros en un dia per endevinar catorze vins a cegues

Vins i caves | 23/03/2025
El copropietari de Vila Viniteca, Cisco Martí, amb els guanyadors del dissetè concurs, Màximes France i Pierre Citerne

L’únic vi de Catalunya dins d’un monestir (en actiu) és una joia de la Conca

Vins i caves | 22/03/2025
Una ampolla d'Abadia de Poblet Rosé.

Cèlia Espanya: "Des que faig esport soc més permissiva amb el vi"

Vins i caves | 21/03/2025
Cèlia Espanya en una foto d'arxiu.

El cava perd un 13% de les vendes el 2024, abans dels aranzels de Trump

Economia / Alimentació | 18/03/2025
El president de la DO Cava, Javier Pagés, aquest dimarts a Barcelona.

Així és el nou celler que ha decidit sortir de la DO Cava per entrar a Corpinnat

Vins i caves | 17/03/2025
Eduard Viader començarà a etiquetar els escumosos dins de la marca Corpinnat a finals de març

Ivette, de la Terra Alta, la que marida el vi amb amics i no amb arròs

Vins i caves | 15/03/2025
Una ampolla de Vila-Closa.

Adrian Grösser: "Em sembla molt 'fashion' el vi rosat"

Vins i caves | 14/03/2025
L'actor Adrian Grösser al bar restaurant El Bandarra del carrer Torrijos de Barcelona

Corpinnat creix el 2024 i demana més suport a la Generalitat

Economia / Alimentació | 11/03/2025
El president de Corpinnat, Ton Mata (a l'esquerra), i el vicepresident, Xavi Nadal, aquest dimarts a Barcelona.

Celler de Gelida: El lord d'Escòcia que ven vins de tot el món des del barri de Sants

Vins i caves | 10/03/2025
Toni Falgueras, del Celler de Gelida, amb les fotos dels besavis, els avis en blanc i negre. En color, en Toni amb la seva dona, Maria Febrer. I a baix, els fills: la Meritxell i en Ferran

El vi d’avui: una favera, que crida un cuc, que crida un ocell, que crida una guineu, que ens crida a nosaltres

Vins i caves | 08/03/2025
Una ampolla de Màfora.

Paula Carreras: "A Barcelona, costa trobar un lloc on només fer una copa"

Vins i caves | 07/03/2025
La periodista Paula Carreras a la Vila Viniteca del Born de Barcelona

El vi d’avui és un músic de carrer

Vins i caves | 28/02/2025
Una ampolla de 'Lo noi del saxo'.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció