10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve
Només heu de seguir pas a pas la recepta, i de ben segur que triomfareu aquestes festes
Arriba un dia que som els encarregats de cuinar l'escudella i la carn d'olla de Nadal i els canelons de Sant Esteve. És la llei del pèndol, diuen, en què tot té un temps, i el de cuinar els àpats festius també. Per això, us hem preparat deu vídeos farcits de recomanacions i consells, en què expliquem com farcir galets; com preparar canelons vegetals i també de carn; com fer la pilota, de forma rodona o tubular i com fins i tot preparar una lasanya molt senzilla, en comptes de canelons.
Podeu mirar el vídeo aquí
En aquesta recepta trobareu l'escudella com mana la tradició i amb algun consell de cuiner veterà. Ens l'ensenya Oriol Sabé, del restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera.
Mireu-la aquí
Aconseguir que els galets quedin ben cuits sovint pot ser una odissea. Hi ha un consell dels bons perquè no us quedeu sense el brou i perquè alhora quedin ben cuits.
Mireu-la aquí
Els galets farcits són una de les grans aportacions a l'escudella. Sabeu com fer-los?
Mireu la recepta aquí
Una bona pilota, sigui rodona o de forma tubular, sempre és un èxit en l'escudella. Sabeu com fer-la? Us ho expliquem.
Mireu la recepta aquí
N'hi ha que comencen a preparar els canelons amb molt de temps perquè el dia 26 de desembre estiguin a punt. Quins són els consells?
Mireu la recepta aquí
¿La beixamel es col·loca damunt dels canelons o bé es col·loca barrejada amb la mateixa carn? Els trucs perquè els canelons siguin ben bons
Llegiu l'article aquí
Els canelons d'espinacs conviuen amb els canelons de carn. Us expliquem com preparar els millors.
Mireu la recepta aquí
A més dels canelons de Sant Esteve, una altra possibilitat és fer-ne lasanya. Us expliquem com.
Mireu la recepta aquí
Els canelons poden estar farcits de tres carns. Quines són les proporcions adequades?
Llegiu la recepta aquí