10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve
Només heu de seguir pas a pas la recepta, i de ben segur que triomfareu aquestes festes

Aquest any sou els responsables de fer l'escudella i la carn d'olla? O us animeu a farcir galets? Voleu fer canelons tradicionals o d'espinacs? Us presentem algunes receptes perquè trieu la que més us convingui per triomfar a la taula aquestes festes. Només cal que les seguiu pas a pas.
En aquesta recepta trobareu l'escudella com mana la tradició i amb algun consell de cuiner veterà. Ens l'ensenya Oriol Sabé, del restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera.
Aconseguir que els galets quedin ben cuits sovint pot ser una odissea. Hi ha un consell dels bons perquè no us quedeu sense el brou i perquè alhora quedin ben cuits.
Els galets farcits són una de les grans aportacions a l'escudella. Sabeu com fer-los?
Una bona pilota, sigui rodona o de forma tubular, sempre és un èxit en l'escudella. Sabeu com fer-la? Us ho expliquem
N'hi ha que comencen a preparar els canelons amb molt de temps perquè el dia 26 de desembre estiguin a punt. Quins són els consells?
¿La beixamel es col·loca damunt dels canelons o bé es col·loca barrejada amb la mateixa carn? Els trucs perquè els canelons siguin ben bons
Els canelons d'espinacs conviuen amb els canelons de carn. Us expliquem com preparar els millors
A més dels canelons de Sant Esteve, una altra possibilitat és fer-ne lasanya. Us expliquem com.
Els canelons poden estar farcits de tres carns. Quines són les proporcions adequades?