Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 17/05/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

El xató: com preparar l'amanida i la salsa del Garraf. Recepta del cuiner Valentí Mongay

Receptes / Amanides | 09/02/2022
El xató es menja a l'hivern perquè l'escarola, un dels ingredients principals, és de temporada de fred

Amanida d'escarola amb bacallà confitat i melmelada de llimona, la recepta del cuiner Oriol Sabé

Receptes / Amanides | 05/02/2022
Amanida d'escarola amb bacallà confitat i melmelada de llimona i tàperes

Com fer una bona amanida de cigrons? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Amanides | 14/01/2022
La cuinera Ada Parellada explica com preparar una amanida d'hivern amb cigrons

Amanida de raïm rostit amb formatge gorgonzola

Receptes / Amanides | 19/09/2021
Amanida de raïm rostit amb formatge

Empedrat a l'estil d'un ceviche

Receptes / Amanides | 03/09/2021
Empedrat a l'estil ceviche

Empedrat de mongeta blanca amb salsa romesco, amb Teresa Carles

Ara Estiu | 25/07/2021
Teresa Carles
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil