Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 09/02/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

La magrana, el vermell que ha saltat als plats salats: idees de receptes i el secret de com pelar-les

Receptes / Fruites | 18/11/2022
La magrana, la fruita reina de la tardor, es pot posar en una infinitat de plats salats.

Amanida de llobarro esqueixat

Ara Estiu | 24/08/2022
Amanida d'esqueixada de llobarro

Amanida de tomàquet i bonítol

Ara Estiu | 19/08/2022
Amanida de tomàquets amb bonítol i piparres

Gambes blanques amanides amb ametlla i tomàquet

Ara Estiu | 18/08/2022
Gambes blanques amanides

Ratatouille de Ca na Pilar (de Menorca)

Ara Estiu | 17/08/2022
Ratatuille de Ca Na Pilar, de la població Es Migjorn Gran, de Menorca

Amanida amb escabetx de verat

Ara Estiu | 15/08/2022
Amanida de verat en escabetx

Amanida japonesa

Ara Estiu | 11/08/2022
Amanida japonesa

'Ceviche' de fruites

Receptes / Amanides | 29/07/2022
Ceviche de fruites

Ensaladilla russa amb llamàntol (o sense)

Ara Estiu | 23/07/2022
Ensaladilla russa amb llamàntol

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Receptes / Amanides | 07/07/2022
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes

Quatre amanides d'estiu per menjar amb cullera

Receptes | 30/06/2022
Amanida verda amb vinagreta àcida de la cuinera Iolanda Bustos

Amanides d'estiu? Sí, però variades i no sempre amb enciam (amb receptes creatives per assaborir-les)

Nutrició i salut | 09/06/2022
Els enciams es mengen tradicionalment crus, malgrat que les fulles exteriors també es poden fer servir per cuinar-ne cremes

Amanida de pastanagues rostides amb vinagreta refrescant. Com preparar-ne la millor?

Receptes / Amanides | 24/05/2022
Amanida de pastanagues de colors, rostides al forn, amb tomàquets xerris, alvocat i formatge de cabra

El xató: com preparar l'amanida i la salsa del Garraf. Recepta del cuiner Valentí Mongay

Receptes / Amanides | 09/02/2022
El xató es menja a l'hivern perquè l'escarola, un dels ingredients principals, és de temporada de fred

Amanida d'escarola amb bacallà confitat i melmelada de llimona, la recepta del cuiner Oriol Sabé

Receptes / Amanides | 05/02/2022
Amanida d'escarola amb bacallà confitat i melmelada de llimona i tàperes

Com fer una bona amanida de cigrons? Recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Amanides | 14/01/2022
La cuinera Ada Parellada explica com preparar una amanida d'hivern amb cigrons

Amanida de raïm rostit amb formatge gorgonzola

Receptes / Amanides | 19/09/2021
Amanida de raïm rostit amb formatge

Empedrat a l'estil d'un ceviche

Receptes / Amanides | 03/09/2021
Empedrat a l'estil ceviche

Amanida de figues a la planxa i taronges caramel·litzades amb Teresa Carles

Receptes | 20/08/2021
Amanida de figues a la planxa amb taronges caramel·litzades

Empedrat de mongeta blanca amb salsa romesco, amb Teresa Carles

Ara Estiu | 25/07/2021
Teresa Carles
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil