Bunyols, bacallà, la mona... descobreix les 10 receptes de Setmana Santa que cal conèixer Receptes | 27/03/2024
Arnau Subías: “ L’anisakis és un paràsit que podem trobar en un de cada tres peixos”Receptes / Peix i Marisc | 20/02/2024
Bonítol escabetxat: cuina una recepta tradicional per a tota la setmana Receptes / Peix i Marisc | 19/01/2024
Gamba vermella: ¿i si ens hem equivocat sempre a l'hora de menjar-la? Receptes / Peix i Marisc | 27/12/2023
Per què Rosalía està en contra del cultiu del salmó, i el Prat de Llobregat ho sap Receptes / Peix i Marisc | 01/12/2023
Ajoblanco amb granissat de tomàquet (i amb truc perquè ens quedi ben fi) Receptes / Sopes i cremes | 08/09/2023
Sardines en escabetx, la recepta del cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca Receptes / Peix i Marisc | 02/09/2023
Rajada a la planxa amb mantega de color avellana, la recepta del cuiner Carles Abellan Receptes / Peix i Marisc | 31/08/2023
Carpaccio de tonyina amb rave i festucs, una recepta de Rías Kru Receptes / Peix i Marisc | 24/08/2023