Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 06/02/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Un deliciós mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

Receptes / Guisats | 03/02/2023
El millor mar i muntanya amb pollastre rostit i gambes

Carxofes farcides de vieira amb xips de carxofa

Receptes | 20/01/2023
Carxofes farcides de vieira amb xips de carxofes

Croquetes, la felicitat cruixent per fora i tendra per dins

Receptes | 16/01/2023
Les croquetes de Carles Gaig al restaurant el Petit Comitè de Barcelona.

Què cuino per al dinar de Reis (sense complicar-me la vida)

Receptes | 04/01/2023
Rodó de pollastre i raviolis farcits de Carla Rivali, de la botiga La Italiana de Barcelona.

Maonesa, com preparar la recepta original menorquina

Receptes | 06/12/2022
Maonesa, com preparar la recepta original menorquina

Els xup-xups, la cuina de foc lent per sucar-hi pa

Receptes | 29/11/2022
Un guisat del restaurant Pinotxo del Mercat de la Boqueria.

10 receptes per a un estil de cuina de foc lent

Receptes | 16/09/2022
Rovellons

10 receptes per menjar al moment

Receptes | 02/09/2022
Pasta amb verdures

Caneló fred de salmó i formatge

Ara Estiu | 25/08/2022
Caneló fred de salmó i formatge

Amanida de llobarro esqueixat

Ara Estiu | 24/08/2022
Amanida d'esqueixada de llobarro

Tàrtar de gamba panxuda de Vilanova

Ara Estiu | 21/08/2022
Tàrtar de gamba panxuda de Vilanova

Déntol marinat amb fonoll fresc

Ara Estiu | 20/08/2022
Déntol marinat amb fonoll, tàperes i envinagrats

Gambes blanques amanides amb ametlla i tomàquet

Ara Estiu | 18/08/2022
Gambes blanques amanides

Sípia a la bruta

Ara Estiu | 16/08/2022
Sípia a la bruta

Amanida amb escabetx de verat

Ara Estiu | 15/08/2022
Amanida de verat en escabetx

Tàrtar de tonyina

Ara Estiu | 12/08/2022
Tàrtar de tonyina

Saltat de mol·luscos

Ara Estiu | 07/08/2022
Saltat de mol·luscos, servit en pot de vidre

Carpaccio de carbassó amb calamar de potera i vinagreta d'alfàbrega

Ara Estiu | 06/08/2022
Carpaccio de carabassó amb calamar de potera i vinagreta

Caldereta de llagosta

Ara Estiu | 04/08/2022
Caldereta de llagosta

Ceviche de corball

Ara Estiu | 04/08/2022
Ceviche de corball
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil