Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 30/03/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

El flam casolà que es fa en una mica més de mitja hora

Receptes / Postres | 23/03/2023
El flam casolà que es fa en una mica més que mitja hora

Les carxofes, la verdura que crea consens en 8 receptes

Receptes / Verdures i llegums | 15/03/2023
Carxofes

Els millors pèsols ofegats amb ou 'poché' i pernil ibèric

Receptes / Verdures i llegums | 13/01/2023
Els millors pèsols ofegats amb ou poché i pernil ibèric

La magrana, el vermell que ha saltat als plats salats: idees de receptes i el secret de com pelar-les

Receptes / Fruites | 18/11/2022
La magrana, la fruita reina de la tardor, es pot posar en una infinitat de plats salats.

Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Receptes / Carns | 08/11/2022
Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

Receptes / Verdures i llegums | 28/09/2022
Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

Receptes / Verdures i llegums | 14/09/2022
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

10 receptes per menjar al moment

Receptes | 02/09/2022
Pasta amb verdures

Caneló fred de salmó i formatge

Ara Estiu | 25/08/2022
Caneló fred de salmó i formatge

Amanida de llobarro esqueixat

Ara Estiu | 24/08/2022
Amanida d'esqueixada de llobarro

Albergínia confitada amb pesto de tomàquet i burrata

Ara Estiu | 23/08/2022
Albergínies confitades amb pesto vermell i burrata

Déntol marinat amb fonoll fresc

Ara Estiu | 20/08/2022
Déntol marinat amb fonoll, tàperes i envinagrats

Carpaccio de carbassó amb calamar de potera i vinagreta d'alfàbrega

Ara Estiu | 06/08/2022
Carpaccio de carabassó amb calamar de potera i vinagreta

Ceviche de corball

Ara Estiu | 04/08/2022
Ceviche de corball

Sopa de cireres i tomàquets

Receptes / Sopes i cremes | 03/08/2022
Sopa de tomàquets i cireres

Truita oberta d'esqueixada de bacallà i albergínia

Ara Estiu | 31/07/2022
Truita oberta de verdures

Escalivada amb burrata i anxoves de l’Escala

Ara Estiu | 28/07/2022
L'escalivada amb burrata i anxoves

Cananes amb ceba, un plat de temporada que costa 5 € preparar-lo a casa

Receptes / Peix i Marisc | 09/06/2022
Cananes amb ceba, el plat de temporada i econòmic, del cuiner Valentí Mongay

Amanida de pastanagues rostides amb vinagreta refrescant. Com preparar-ne la millor?

Receptes / Amanides | 24/05/2022
Amanida de pastanagues de colors, rostides al forn, amb tomàquets xerris, alvocat i formatge de cabra

Sípia a la vinagreta amb verdures de primavera: com cuinar-la

Receptes / Peix i Marisc | 18/05/2022
La sípia és un peix de temporada; a la primavera està en el seu millor moment
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil