Entrevista Èric Ortuño: “Després del càncer d’esòfag, he guanyat tres premis seguits de pastisseria” Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues, raïm i formatge blau Trinitat Gilbert Martínez 1
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Escudella i carn d'olla: us expliquem la millor recepta pas a pas Trinitat Gilbert Martínez 6 Amb el suport
L’escudella calenta del cuiner Jordi Vilà que et pots menjar dret al carrer Trinitat Gilbert Martínez 5
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Ajoblanco amb granissat de tomàquet (i amb truc perquè ens quedi ben fi) Trinitat Gilbert Martínez
Gaspatxo (amb trucs perquè l'all i el cogombre no repeteixin), la recepta del Disfrutar Trinitat Gilbert Martínez 6
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Canelons de Sant Esteve: la recepta per sortir-se'n amb èxit Trinitat Gilbert Martínez 1 Amb el suport
La parella italiana que va perdre un vaixell cap a l'Argentina i es van convertir en els primers artesans de pasta al Raval de Barcelona Trinitat Gilbert Martínez 2
Eivissa i Formentera: 5 llocs on menjar i dormir que hi canten els àngels Trinitat Gilbert Martínez 7
Les veritables croquetes de pollastre rostit: la recepta del cuiner Oriol Sabé Trinitat Gilbert Martínez 4
Com es fa el pollastre amb costella i verdures? Recepta del cuiner Salvador Brugués i Fontané Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Pollastre farcit: la recepta que mai no t'han explicat per triomfar per Nadal Trinitat Gilbert Martínez 1 Amb el suport
El peix que té més de 400 anys i que avui només dos restaurants de Barcelona el cuinen Trinitat Gilbert Martínez 4
'Zamburiña' o vieira: com evitar la confusió perquè no us en serveixin una al preu de l'altra Trinitat Gilbert Martínez 2
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Llamàntol farcit i gratinat: una recepta per a Cap d'Any (o per a quan vulguis) Trinitat Gilbert Martínez 3 Amb el suport
El cuiner Jordi Vilà eleva l’escudella: hi incorpora llamàntol, escamarlà, espardenya i turbot Trinitat Gilbert Martínez 8
La pastisseria Foix crea un aparador de micos de xocolata valorat en 2.000 euros mentre pensa en el relleu familiar Trinitat Gilbert Martínez 1
El millor xuixo del món es fa a Santa Coloma de Farners (i no porta mantega) Trinitat Gilbert Martínez 1
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Neules: com fer-ne a casa i cruspir-se-les sense deixar-ne engrunes Trinitat Gilbert Martínez Amb el suport
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta per menjar-se la tardor: carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Una recepta per a la carmanyola: farcellets de carbassó amb vinagreta cítrica Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Així es fa l'arròs de cabra de mar, el plat que fa germanor Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Recepta sense gluten: fricandó de primavera, l'explosió de sabors apta per a celíacs Trinitat Gilbert Martínez 1
Estafa a la sanitat pública: revenen més de 700 tractaments de fertilitat aconseguits amb receptes falses Societat / Justícia | 23/10/2024
Sopes mallorquines, sang amb ceba o brandada de bacallà: tres plats que ens uneixen Receptes | 15/04/2024
El preu de l'oli torna a posar el focus en la fregidora d'aire: detractors, admiradors i què s'hi ha de cuinar Receptes | 12/09/2023
L'àvia mexicana que és una estrella a YouTube gràcies a les seves receptes (i ni tan sols té internet) Mengem | 22/05/2023
Tres receptes de conill: a la mostassa verda, 'tikka massala' i broquetes amb salsa teriyaki Receptes | 06/03/2023
10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve Receptes | 13/12/2023