
LA CUINA DE LA RUSCALLEDA
Veure'nmésLA CUINA DE TERESA CARLES
Veure'nmés“Mentre Espanya menja manxego, nosaltres tenim una quantitat i qualitat inèdites de formatges per a un país tan petit”
Xefs |
22/07/2025
Anna Payet: "El nostre esmorzar d’hotel no malbarata aliments perquè no és un bufet i, a més, el client se sent acompanyat"
Xefs |
21/07/2025
“No vull morir amb les botes posades, vull descansar, que a l’estiu treballem a la cuina a 40 i 50 graus”
Xefs |
14/07/2025
Gemma López Gramunt: “No atenc els clients si em diuen 'reina', fan «xsst» o fan petar els dits per demanar-me plats”
Xefs |
07/07/2025
El periodista que ha penjat l’hàbit per fer de forner artesà en un poble de 500 habitants del Priorat
Xefs |
07/07/2025
El cuiner que obrirà un restaurant de nova cuina catalana i que n'ha tancat un d'estrella Michelin
Xefs |
03/07/2025
La resistència de quatre dones de la Barceloneta: "Reconeixem els 'expats' per la manera com estenen la roba als balcons"
Xefs |
02/07/2025
“Els guanyadors del concurs del millor croissant ni venen a buscar el xec de 1.000 euros que guanyen”
Xefs |
02/07/2025
Borja Ordoño: "Vaig demanar a una xarcuteria de Lleida que es jubilava que m’ensenyessin a fer embotits, i em van dir que no”
Xefs |
01/07/2025
Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes i gran apassionat de la cuina catalana
Xefs |
19/06/2025
Cadaqués plora la mort de l’Ana Mota, de Casa Anita
Xefs |
18/06/2025
El pastisser alsacià que fa la millor coca de Sant Joan al barri de Gràcia de Barcelona (i a qui no li agrada la fruita confitada)
Xefs |
17/06/2025
Miquel Pardo: "Si fes arròs en un restaurant de València, no m'aniria bé, tindria el restaurant tancat gran part del dia"
Xefs |
16/06/2025
Alfred Romagosa: "Obrirem la Fonda Balmes el 15 de juliol amb cuina catalana com a homenatge a Fermí Puig"
Xefs |
14/07/2025
El restaurant situat al primer pis d’un castell amb paisatge verd que homenatja la cuina de les nostres mares
Xefs |
08/06/2025