Entrevista Carles Pérez de Rozas: “Quim Monzó diu que està fins al barret que demanem la targeta de crèdit amb la reserva, però la seva literatura la pago abans de consumir-la” Trinitat Gilbert Martínez 29
Entrevista Jon 'Cake' Garcia: “En un obrador de vint metres quadrats, he arribat a fer 1.000 pastissos de formatge a la setmana” Trinitat Gilbert Martínez 2
“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit” Trinitat Gilbert Martínez 6
L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments Rosa Rodon 2
Entrevista Teresa Carles: “Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens” Trinitat Gilbert Martínez 7
Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku Trinitat Gilbert Martínez 1
El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat Trinitat Gilbert Martínez 3
“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos” Trinitat Gilbert Martínez 1
Lena i Ricky, el segon restaurant que tanca al Time Out Market, situat al Maremàgnum de Barcelona Xefs | 11/03/2025
Arnau París: "Després de 'MasterChef' la gent em deia: «Em queies fatal perquè creia que eres un xulo»"Mèdia / TV | 10/03/2025
Francesca Baixas: "Cap plat nostre fa volar el cervell a ningú, però les olives calentes que servim sorprenen a tothom"Xefs | 03/03/2025
La gran celebració del restaurant que va rebutjar que la guia Michelin el premiés amb estrelles Xefs | 17/02/2025
Núria Gironés: "El dia que menys hores treballo són quinze, soc de les que estan sempre al seu negoci"Xefs | 14/02/2025
30 anys de la revolució: "El Bulli va canviar la manera d’entendre la gastronomia, i això hauria de ser una qüestió d’estat" Xefs | 28/01/2025
Rafa Peña: “Ara el que em fa il·lusió és ser botiguer d’una xarcuteria on vendré els meus embotits”Xefs | 27/01/2025
Josep Maria Masó: “El meu somni és tornar a obrir el restaurant del Fermí Puig amb el nom de Fonda Puig i continuar-hi fent cuina catalana”Xefs | 11/01/2025
Jordi Parramon: “Fem servir el menjar i el beure com un ansiolític; tot ho portem a l’excés”Xefs | 07/01/2025
Àngel Velasco: “El mateix dia que vam inaugurar la botiga de Torrons Vicens de la Rambla va morir el meu pare”Xefs | 16/12/2024
Dani García: “Som un país en què quan tens èxit el que no ha fet res en la vida et crucifica” Xefs | 03/12/2024
Albert Adrià: "Jo també pensava que recolliria la segona estrella Michelin. Avui és el dia del condol"Xefs | 27/11/2024