Entrevista Núria Solà: “Abans la gent jove menjava sushi; ara en venen molts a la Bodega Sepúlveda a menjar tripes i cua de bou” Trinitat Gilbert Martínez
Entrevista Josep Maria Kao: "Només tenim Corpinnat com a escumosos de l'Estat perquè és la manera com apostem pel territori que tan bé va acollir la família Kao" Trinitat Gilbert Martínez 2
Carme Ruscalleda: “Encara puc sentir aquell compromís, aquell nerviosisme d'emprendre un negoci nou” Carla Fajardo Martín 1
“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit” Trinitat Gilbert Martínez 6
L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments Rosa Rodon 2
Opinió Paco Solé Parellada, el renaixentista de la cassola imatge_autor_120x120 copy 2 Ada Parellada 2
Entrevista Teresa Carles: “Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens” Trinitat Gilbert Martínez 7
Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku Trinitat Gilbert Martínez 1
El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat Trinitat Gilbert Martínez 3
“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos” Trinitat Gilbert Martínez 1
Els dos bars de moda de Cadaqués que combinen vins de l'Empordà i còctels amb cuina catalana davant del mar Xefs | 04/08/2025
El mercat de préssecs de secà del Penedès que França voldria tenir a les seves places Xefs | 28/07/2025
“Mentre Espanya menja manxego, nosaltres tenim una quantitat i qualitat inèdites de formatges per a un país tan petit” Xefs | 22/07/2025
Anna Payet: "El nostre esmorzar d’hotel no malbarata aliments perquè no és un bufet i, a més, el client se sent acompanyat"Xefs | 21/07/2025
“No vull morir amb les botes posades, vull descansar, que a l’estiu treballem a la cuina a 40 i 50 graus” Xefs | 14/07/2025
Gemma López Gramunt: “No atenc els clients si em diuen 'reina', fan «xsst» o fan petar els dits per demanar-me plats”Xefs | 07/07/2025
El periodista que ha penjat l’hàbit per fer de forner artesà en un poble de 500 habitants del Priorat Xefs | 07/07/2025
El cuiner que obrirà un restaurant de nova cuina catalana i que n'ha tancat un d'estrella Michelin Xefs | 03/07/2025
La resistència de quatre dones de la Barceloneta: "Reconeixem els 'expats' per la manera com estenen la roba als balcons" Xefs | 02/07/2025
“Els guanyadors del concurs del millor croissant ni venen a buscar el xec de 1.000 euros que guanyen” Xefs | 02/07/2025
Borja Ordoño: "Vaig demanar a una xarcuteria de Lleida que es jubilava que m’ensenyessin a fer embotits, i em van dir que no”Xefs | 01/07/2025
Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes i gran apassionat de la cuina catalana Xefs | 19/06/2025
El pastisser alsacià que fa la millor coca de Sant Joan al barri de Gràcia de Barcelona (i a qui no li agrada la fruita confitada) Xefs | 17/06/2025
Miquel Pardo: "Si fes arròs en un restaurant de València, no m'aniria bé, tindria el restaurant tancat gran part del dia"Xefs | 16/06/2025