Entrevista Èric Ortuño: “Després del càncer d’esòfag, he guanyat tres premis seguits de pastisseria” Trinitat Gilbert Martínez
El rei de les croquetes obrirà una hamburgueseria i un establiment de postres a Vic Trinitat Gilbert Martínez 5
Entrevista Jordi Vilà: "L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies" Trinitat Gilbert Martínez 4
“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit” Trinitat Gilbert Martínez 6
L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments Rosa Rodon 2
Entrevista Teresa Carles: “Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens” Trinitat Gilbert Martínez 7
Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis Trinitat Gilbert Martínez
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 | Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku Trinitat Gilbert Martínez 1
El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat Trinitat Gilbert Martínez 3
“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos” Trinitat Gilbert Martínez 1
El cantant d’òpera que podria haver-se inventat el suís al carrer Petritxol de Barcelona Xefs | 04/05/2025
Stefano Colombo: “Fem plats que ens venen de gust fer, i no els que es troben a totes les cartes dels restaurants"Xefs | 28/04/2025
Víctor Ródenas: "Hi ha comensals que reserven de cop a tres llocs diferents i decideixen a última hora on aniran"Xefs | 14/04/2025
La pastisseria Foix crea un aparador de micos de xocolata valorat en 2.000 euros mentre pensa en el relleu familiar Xefs | 13/04/2025
Com combatre la febre del ceviche i del 'cheesecake': arguments per defensar la cuina catalana Xefs | 14/04/2025
Pere Monje: "Els nostres cambrers tenen sous equiparables als dels advocats d'alguns bufets"Xefs | 07/04/2025
Carles Pérez de Rozas: “Quim Monzó diu que està fins al barret que demanem la targeta de crèdit amb la reserva, però la seva literatura la pago abans de consumir-la”Xefs | 24/03/2025
Jon 'Cake' Garcia: “En un obrador de vint metres quadrats, he arribat a fer 1.000 pastissos de formatge a la setmana”Xefs | 17/03/2025
Lena i Ricky, el segon restaurant que tanca al Time Out Market, situat al Maremàgnum de Barcelona Xefs | 11/03/2025
Arnau París: "Després de 'MasterChef' la gent em deia: «Em queies fatal perquè creia que eres un xulo»"Mèdia / TV | 10/03/2025
Francesca Baixas: "Cap plat nostre fa volar el cervell a ningú, però les olives calentes que servim sorprenen a tothom"Xefs | 03/03/2025
La gran celebració del restaurant que va rebutjar que la guia Michelin el premiés amb estrelles Xefs | 17/02/2025