La cuina de Salvador Brugués
Ferran Adrià: "Quin altre gremi està fent a València el que ha fet José Andrés? Després ens veuen com a elitistes, 'pijos' o milionaris"
Xefs |
12/11/2024
Beatrice Casella i Ivan Garcia: “Tothom ens diu que augmentem el preu dels plats, que no pot ser que el tiquet mitjà sigui tan barat”
Xefs |
28/10/2024
El cuiner català que vol canviar la restauració des de Finlàndia (i que se n'està sortint)
Xefs |
24/10/2024
Bittor Arginzoniz (Etxebarri): "Comprenc la frustració de molta gent que no troba taula, però arribem on arribem ho entenguin o no"
Xefs |
09/10/2024
Oriol Fernández: “La cuina tradicional francesa m’entusiasma, i, en canvi, no sé fer ni cuina molecular ni esferificacions”
Xefs |
07/10/2024
Marc i Elena Gascons: “Hem d’oferir als turistes cuina catalana autèntica”
Xefs |
01/10/2024
Albert Ventura: "Els estrangers que em demanen una carta en anglès al Coure s'enfaden perquè no en tinc"
Xefs |
23/09/2024
Pau Santamaria: “La gran polèmica entre el meu pare i Ferran Adrià va néixer d’una mala interpretació”
Xefs |
09/09/2024
La història única de l’allioli de Cadaqués
Xefs |
17/10/2024
Eric Andrada: "Per a mi la cuina és gaudir d'una part del que realment m'agrada, que és menjar"
Ara Estiu |
12/08/2024
Mohamad Orfali: la història del cuiner sirià que ha transformat les dificultats en èxit
Xefs |
31/07/2024