Negro Riveros al 'Meat & Fire' de Barcelona.

“Els que vivim de la carn som els que més respectem i estimem els animals”

Israel Punzano
10
El cocteler Manel Vehí, de l'antic Bar Boia, acaba d'inaugurar el bar La Sal, davant del mar. A la foto, amb la ratafia que ell mateix acabava d'elaborar

Els dos bars de moda de Cadaqués que combinen vins de l'Empordà i còctels amb cuina catalana davant del mar

Trinitat Gilbert Martínez
1
El mercat de préssec de Sant Pau d'Ordal té lloc a la plaça Subirats de la població cada dissabte i diumenge al matí de 9 a 14h de juny a setembre

El mercat de préssecs de secà del Penedès que França voldria tenir a les seves places

Trinitat Gilbert Martínez
9

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'nmés
Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda: “Encara puc sentir aquell compromís, aquell nerviosisme d'emprendre un negoci nou”

Carla Fajardo Martín
1
Maria Nicolau, en un moment de la seva intervenció en la taula rodona inaugural del Gastronomic Fòrum Barcelona

“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit”

Trinitat Gilbert Martínez
6
Fricandó amb bolets del petràs del Cafè de l'Acadèmia.

Escoltin els cuiners

Empar Moliner
12
Raül Balam i Carme Ruscalleda amb tot l'equip del restaurant Moments.

L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments

Rosa Rodon
2
Roser Torres i Carme Ruscalleda.

Carme Ruscalleda rep "un regal de Reis inesperat" a Andorra

Rosa Rodon

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'nmés
Paco Solé Parellada, en una imatge d'arxiu.
Opinió

Paco Solé Parellada, el renaixentista de la cassola

imatge_autor_120x120 copy 2
Ada Parellada
2
Ada Parellada: “La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”
Ada Parellada:

“La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”

Albert Om
15
Ada Parellada, gran defensora i difusora de la cuina de l’aprofitament.

Els secrets de la cuina del reaprofitament

Daniel Romaní
Patrocinat
El menú del restaurnat Normal fet amb aliments recuperats

Un menú de categoria per rescatar els aliments del corredor de la mort

Aniol Costa-Pau
Ada Parellada
Reportatge

Ada Parellada: "Quan vaig néixer, dormia al rebedor; no hi havia més llits"

Bea Cabezas
2

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'nmés
La cuinera Teresa Carles, a la sala de la planta baixa del restaurant Flax & Kale, al carrer de Tallers de Barcelona
Entrevista Teresa Carles:

“Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens”

Trinitat Gilbert Martínez
7
Els bikinis amb sobrassada i formatge Maó, una de les propostes per menjar a l'estiu

Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis

Trinitat Gilbert Martínez
La recepta de la cuinera Teresa Carles

Shakshuka amb tomàquets, albergínia i ous

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Trinitat Gilbert Martínez
1
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1

La cuina de Salvador Brugués

El professor Salvador Brugués, en primer pla, amb l'alumnat i el company de l'escola de cuina de Sant Narcis de Girona

El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat

Trinitat Gilbert Martínez
3
La truita es pot preparar amb el tipus de formatge que més us agradi, sempre que es fongui bé

La recepta de Vador Brugués: truita de patates a la italiana

Trinitat Gilbert Martínez
L'amanida de fonoll catalana, que recorda la típica que es menja a Palerm

La recepta de Vador Brugués: amanida de fonoll i patata

Trinitat Gilbert Martínez
Joan Roca, en una de les sessions del Fòrum Gastronòmic de Girona

L'avantguarda de la cuina catalana es cou a Girona

Aniol Costa-Pau
1
Els cuiners Joan Roca i Salvador Brugués, amb el llibre que acaben de publicar de receptes basades en ingredients del Mediterrani

“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos”

Trinitat Gilbert Martínez
1

Pescadors de Portlligat i Sitges, units per un ranxo mariner cuinat arran de mar

Xefs | 27/07/2025
Els pescadors Isca Linares, Samu Mir porten la paella sota el tendal verd situat a l'escullera de Portlligat

“Mentre Espanya menja manxego, nosaltres tenim una quantitat i qualitat inèdites de formatges per a un país tan petit”

Xefs | 22/07/2025
El cap de sala Toni Gerez i el cuiner Javier Martínez, davant de la taula de formatges que preparen cada dia al seu punt per portar-la taula per per taula

Anna Payet: "El nostre esmorzar d’hotel no malbarata aliments perquè no és un bufet i, a més, el client se sent acompanyat"

Xefs | 21/07/2025
La directora d'hotel Anna Payet, al vestíbul de Casa Cacao, situat a la plaça Catalunya de Girona

“No vull morir amb les botes posades, vull descansar, que a l’estiu treballem a la cuina a 40 i 50 graus”

Xefs | 14/07/2025
El cuiner d'Asador Etxebarri, a la cuina del restaurant, situat als baixos del restaurant, des d'on pugen els plats en muntador fins a la sala

A la mítica crema de la Granja Viader li queda un futur assegurat

Xefs | 10/07/2025
El fill gran de Mercè Casademunt, Marc Espuny.

La cuina catalana tindrà el receptari definitiu l’any vinent

Xefs | 08/07/2025
Els impulsors de la Fundació Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres i Pepa Aymamí

Gemma López Gramunt: “No atenc els clients si em diuen 'reina', fan «xsst» o fan petar els dits per demanar-me plats”

Xefs | 07/07/2025
Gemma López és la cap de sala del restaurant Suru, situat al davant del Mercat del Ninot de Barcelona

El periodista que ha penjat l’hàbit per fer de forner artesà en un poble de 500 habitants del Priorat

Xefs | 07/07/2025
El forner Borja Franco amb la seva parella Noemí Delgado, i la criatura de tots dos, na Selva, a l'entrada del forn que han obert a Porrera

El cuiner que obrirà un restaurant de nova cuina catalana i que n'ha tancat un d'estrella Michelin

Xefs | 03/07/2025
L'equip del restaurant Aürt, amb el pastís de comiat amb què van bufar espelmes de comiat i de renaixement del nou Aürt, la primavera del 2026

La resistència de quatre dones de la Barceloneta: "Reconeixem els 'expats' per la manera com estenen la roba als balcons"

Xefs | 02/07/2025
La Marina, l'Esther. la Montse i l'Alba al moll del pescadors.

“Els guanyadors del concurs del millor croissant ni venen a buscar el xec de 1.000 euros que guanyen”

Xefs | 02/07/2025
La pastissera Saray Ruiz, a l'Escola de Pastisseria, en un moment de la creació d'un pa de pessic de xocolata

Borja Ordoño: "Vaig demanar a una xarcuteria de Lleida que es jubilava que m’ensenyessin a fer embotits, i em van dir que no”

Xefs | 01/07/2025
El cuiner Borja Ordoño, al nou establiment que ha inaugurat, Ultrapaninos, al carrer de Balmes, on ven entrepans amb embotits elaborats per ells mateixos

“Els cuiners em deien que estic infravalorat, i ara m’han donat un premi”

Xefs | 20/06/2025
El cuiner Albert Adrià del restaurant Enigma ha guanyat el premi triat pels cuiners, anomenat Chefs Choice Award

Mor Paco Solé Parellada, propietari del restaurant 7 Portes i gran apassionat de la cuina catalana

Xefs | 19/06/2025
Paco Solé Parellada, en una imatge d'arxiu.

Cadaqués plora la mort de l’Ana Mota, de Casa Anita

Xefs | 18/06/2025
Ana Mota Cortés, del restaurant Casa Anita, va morir dilluns al matí quan estava a punt de fer 90 anys

El pastisser alsacià que fa la millor coca de Sant Joan al barri de Gràcia de Barcelona (i a qui no li agrada la fruita confitada)

Xefs | 17/06/2025
El pastisser Matthieu Atzenhoffer, amb la coca guanyadora davant de la pastisseria Morreig, situada al barri de Gràcia de Barcelona

Miquel Pardo: "Si fes arròs en un restaurant de València, no m'aniria bé, tindria el restaurant tancat gran part del dia"

Xefs | 16/06/2025
El cuiner Miquel Pardo, a la cuina del restaurant Cruix, situat al carrer d'Entença

El cuiner Jordi Vilà porta els seus grans èxits davant del mar de Begur

Xefs | 17/06/2025
El cuiner Jordi Vilà obre un segon Alkostat, de nom Alkostat del mar, dins de l'Hotel Victoria de la població de Begur

Alfred Romagosa: "Obrirem la Fonda Balmes el 15 de juliol amb cuina catalana com a homenatge a Fermí Puig"

Xefs | 14/07/2025
El cap de sala Alfred Romagosa, davant de la porta del restaurant que enllesteix les obres i encara manté els rètols antics

El restaurant situat al primer pis d’un castell amb paisatge verd que homenatja la cuina de les nostres mares

Xefs | 08/06/2025
Una de les taules del Fontané amb vistes a la muntanya dels Sants Metges
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció