El pastisser Èric Ortuño, amb un croissant con, amb gelat per sobre, tal com el serveixen quan pugen les temperatures
Entrevista Èric Ortuño:

“Després del càncer d’esòfag, he guanyat tres premis seguits de pastisseria”

Trinitat Gilbert Martínez
El cuiner Nandu Jubany, amb les croquetes que elabora al restaurant Pur del passatge de la Concepció de Barcelona

El rei de les croquetes obrirà una hamburgueseria i un establiment de postres a Vic

Trinitat Gilbert Martínez
5
El cuiner Jordi Vilà a la sala del restaurant Alkímia; al fons, separat per les ballestes de fusta, el restaurant Al Kostat
Entrevista Jordi Vilà:

"L'Enigma, d'Albert Adrià, és el restaurant més maltractat per les guies"

Trinitat Gilbert Martínez
4

LA CUINA DE LA RUSCALLEDA

Veure'nmés
Maria Nicolau, en un moment de la seva intervenció en la taula rodona inaugural del Gastronomic Fòrum Barcelona

“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit”

Trinitat Gilbert Martínez
6
Fricandó amb bolets del petràs del Cafè de l'Acadèmia.

Escoltin els cuiners

Empar Moliner
12
Raül Balam i Carme Ruscalleda amb tot l'equip del restaurant Moments.

L'última oportunitat per tastar els plats més especials (i festius) del Restaurant Moments

Rosa Rodon
2
Roser Torres i Carme Ruscalleda.

Carme Ruscalleda rep "un regal de Reis inesperat" a Andorra

Rosa Rodon
La salmorreta és una tècnica nascuda a Alacant

Recepta de Carme Ruscalleda: salmorreta amb sípia i pistons

Trinitat Gilbert Martínez
1

LA CUINA D'ADA PARELLADA

Veure'nmés
Ada Parellada: “La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”
Ada Parellada:

“La cuina catalana és a l'UCI als restaurants i a casa és morta”

Albert Om
15
Ada Parellada, gran defensora i difusora de la cuina de l’aprofitament.

Els secrets de la cuina del reaprofitament

Daniel Romaní
Patrocinat
El menú del restaurnat Normal fet amb aliments recuperats

Un menú de categoria per rescatar els aliments del corredor de la mort

Aniol Costa-Pau
Ada Parellada
Reportatge

Ada Parellada: "Quan vaig néixer, dormia al rebedor; no hi havia més llits"

Bea Cabezas
2
L'avet, símbol de les festes de Nadal.

Reflexions post 'festum'

Sílvia Soler
1

LA CUINA DE TERESA CARLES

Veure'nmés
La cuinera Teresa Carles, a la sala de la planta baixa del restaurant Flax & Kale, al carrer de Tallers de Barcelona
Entrevista Teresa Carles:

“Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens”

Trinitat Gilbert Martínez
7
Els bikinis amb sobrassada i formatge Maó, una de les propostes per menjar a l'estiu

Els entrepans de la nostra vida: de truita de patates, de carn arrebossada, de fuet i biquinis

Trinitat Gilbert Martínez
La recepta de la cuinera Teresa Carles

Shakshuka amb tomàquets, albergínia i ous

Trinitat Gilbert Martínez
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Trinitat Gilbert Martínez
1
Ceviche de fruites
play_arrow_black_24dp (1) copy 6 |

'Ceviche' de fruites

Trinitat Gilbert Martínez
1

La cuina de Salvador Brugués

El professor Salvador Brugués, en primer pla, amb l'alumnat i el company de l'escola de cuina de Sant Narcis de Girona

El professor de cuina que s’acaba de jubilar a l’escola de Sant Narcís de Girona entre petons i abraçades de l’alumnat

Trinitat Gilbert Martínez
3
La truita es pot preparar amb el tipus de formatge que més us agradi, sempre que es fongui bé

La recepta de Vador Brugués: truita de patates a la italiana

Trinitat Gilbert Martínez
L'amanida de fonoll catalana, que recorda la típica que es menja a Palerm

La recepta de Vador Brugués: amanida de fonoll i patata

Trinitat Gilbert Martínez
Joan Roca, en una de les sessions del Fòrum Gastronòmic de Girona

L'avantguarda de la cuina catalana es cou a Girona

Aniol Costa-Pau
1
Els cuiners Joan Roca i Salvador Brugués, amb el llibre que acaben de publicar de receptes basades en ingredients del Mediterrani

“No tenim res en contra dels 'ceviches' però volem reivindicar els escabetxos”

Trinitat Gilbert Martínez
1

El cantant d’òpera que podria haver-se inventat el suís al carrer Petritxol de Barcelona

Xefs | 04/05/2025
Una tassa de xocolata desfeta amb nata, preparada al moment a la Dulcinea, i una ensaïmada, que prové del forn Balboa de la Barceloneta

Stefano Colombo: “Fem plats que ens venen de gust fer, i no els que es troben a totes les cartes dels restaurants"

Xefs | 28/04/2025
Els germans bessons Max i Stefano Colombo acaben d'inaugurar el bar Súper, davant del mercat de Santa Caterina

“Els joves sembla que tinguem por d’entrar en una peixateria i comprar-hi peix”

Xefs | 22/04/2025
El pastisser Jordi Roca i el seu nebot Marc Roca, autors juntament amb el Martí Roca, del llibre dirigit als joves

La bona cuina tradicional catalana es menja amb porró al bell mig de Girona

Xefs | 20/04/2025
La insígnia de la Fonda Cal Ros són els tomàquets de penjar, els porrons i els embotits, que serveixen a taula perquè cadascú en mengi la quantitat desitjada

Víctor Ródenas: "Hi ha comensals que reserven de cop a tres llocs diferents i decideixen a última hora on aniran"

Xefs | 14/04/2025
El xef Víctor Ródenas, a la sala del restaurant Maleducat de Barcelona

La pastisseria Foix crea un aparador de micos de xocolata valorat en 2.000 euros mentre pensa en el relleu familiar

Xefs | 13/04/2025
La millor mona de xocolata, segons el concurs organitzat per l'agència Sr y Sra Cake, va ser la que va crear el pastisser Joe Moretones

Com combatre la febre del ceviche i del 'cheesecake': arguments per defensar la cuina catalana

Xefs | 14/04/2025
Jordi Vilà amb el pòster del 'Manual d'autodefensa de la cuina catalana'.

Pere Monje: "Els nostres cambrers tenen sous equiparables als dels advocats d'alguns bufets"

Xefs | 07/04/2025
Pere Monje, a la sala gran del Via Veneto, preparant una crêpe Suzette

Ferran Adrià es 'doctora' al Festival Literari d'Oxford

Xefs | 30/03/2025
Ferran Adrià, aquest divendres, a l'ambaixada espanyola al Regne Unit.

Carles Pérez de Rozas: “Quim Monzó diu que està fins al barret que demanem la targeta de crèdit amb la reserva, però la seva literatura la pago abans de consumir-la”

Xefs | 24/03/2025
El cuiner Carles Pérez de Rozas, envoltat del que considera els ingredients essencials del seu Berbena que està a punt d'expandir-se

Jon 'Cake' Garcia: “En un obrador de vint metres quadrats, he arribat a fer 1.000 pastissos de formatge a la setmana”

Xefs | 17/03/2025
El pastisser Jon Garcia, a la nova botiga que ha obert al carrer de Sant Pere Més Baix de Barcelona

Per què cuiners amb estrelles Michelin s'enganxen a la velocitat sobre rodes

Xefs | 14/03/2025
Jordi Roca, un apassionat del motor

Lena i Ricky, el segon restaurant que tanca al Time Out Market, situat al Maremàgnum de Barcelona

Xefs | 11/03/2025
El Time Out Market està situat al Maremàgnum de Barcelona, al pis superior del mític centre comercial

Arnau París: "Després de 'MasterChef' la gent em deia: «Em queies fatal perquè creia que eres un xulo»"

Mèdia / TV | 10/03/2025
Arnau París: "Després de 'MasterChef' la gent em deia: «Em queies fatal perquè creia que eres xulo»"

Francesca Baixas: "Cap plat nostre fa volar el cervell a ningú, però les olives calentes que servim sorprenen a tothom"

Xefs | 03/03/2025
Fran Baixas, a la cuina del restaurant Franca que acaba d'inaugurar amb dos companys més, en Joshua McCarty i en Gianmarco Greci

El colmado que resisteix tots els embats (ara, el de la jubilació d'en Faustino)

Xefs | 03/03/2025
En Manuel amb el seu pare Faustino, que s'acaba de jubilar

Lluc Crusellas, el noi tímid de poble que va conquerir el món

Xefs | 25/02/2025
Una imatge del documental de Lluc Crusellas i Jordi Torra.

La Medalla d’Or que li faltava a Juanito Bayén, 'Pinotxo'

Xefs | 24/02/2025
La figura de cera de Juanito Bayén, admirada a la Boqueria el dia del lliurament de la medalla d'or

Joan Vallès: “Molts restaurants que fan cuina catalana la compren feta”

Xefs | 18/02/2025
Joan Vallés, enmig de la sala del restaurant que fa tot just un mes acaba d'inaugurar

La gran celebració del restaurant que va rebutjar que la guia Michelin el premiés amb estrelles

Xefs | 17/02/2025
El cuiner Francesc Forti, a la cuina del restaurant Racó d'en Binu preparant el filet Strogonoff
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció