Què cuino aquesta setmana? 10 receptes saludables amb pèsols i faves

Propostes dels cuiners Carme Ruscalleda, Damià Rafecas i Valentí Mongay, entre d'altres

Pèsols

1.

Hummus de faves tendres i menta, del cuiner Pere Carrió, del restaurant Gat Blau de Barcelona

Hummus de faves tendres i menta

2.

Faves i pèsols a la catalana, de la cuinera Carme Ruscalleda

Faves i pèsols a la catalana

3.

Faves ofegades amb botifarra negra, del restaurant La Salseta, de Sitges

Faves ofegades amb botifarra negra

4.

Pèsols amb cansalada i cloïsses, del restaurant La Salseta de Sitges

Pèsols amb cansalada i cloïsses

5.

Pèsols amb caldo ibèric, del restaurant Clínic de Barcelona

Pèsols amb caldo ibèric

6.

Arròs de pèsols i verdures, del cuiner Raimon Braun Reixach, del Restaurant Hispània

Arròs de pèsols i verdures

7.

Arròs de carxofes, pèsols i tòfona, del cuiner Damià Rafecas, del restaurant Vicus, de Pals

Arròs de carxofes, pèsols i tòfona

8.

Hummus de pèsols

Hummus de pèsols

9.

Pèsols, com aprofitar-ne brots, fulles i tavelles

Pèsols, com aprofitar-ne brots, fulles i tavelles

10.

Sopa de pèsols congelats, del cuiner Jose Andrés

Sopa de pèsols
stats