Què cuino aquesta setmana? 10 receptes saludables amb pèsols i faves
Propostes dels cuiners Carme Ruscalleda, Damià Rafecas i Valentí Mongay, entre d'altres
05/04/2021
2 min
1.
Hummus de faves tendres i menta, del cuiner Pere Carrió, del restaurant Gat Blau de Barcelona
2.
Faves i pèsols a la catalana, de la cuinera Carme Ruscalleda
3.
Faves ofegades amb botifarra negra, del restaurant La Salseta, de Sitges
4.
Pèsols amb cansalada i cloïsses, del restaurant La Salseta de Sitges
5.
Pèsols amb caldo ibèric, del restaurant Clínic de Barcelona
6.
Arròs de pèsols i verdures, del cuiner Raimon Braun Reixach, del Restaurant Hispània
7.
Arròs de carxofes, pèsols i tòfona, del cuiner Damià Rafecas, del restaurant Vicus, de Pals
8.
9.
Pèsols, com aprofitar-ne brots, fulles i tavelles
10.
Sopa de pèsols congelats, del cuiner Jose Andrés