La setmana dels ous. Les 10 millors receptes per assaborir-los a casa

Us proposem fer-los servir com a ingredient principal o secundari en plats salats i dolços

Carxofes amb salsa holandesa

1.

Ous ferrats amb carxofes i pernil

Ous ferrats amb carxofes i pernil

2.

Truita de patates

Truita de patates

3.

Crema de carxofes amb ou ferrat i formatge parmesà

Crema de carxofes amb ou ferrat i formatge parmesà

4.

Sopa de farigola amb ou 'poché'

Sopa de farigola amb ou 'poché'

5.

Pastís de poma

Pastís de poma

6.

Carxofes farcides amb salsa holandesa

Carxofes farcides amb salsa holandesa

7.

Crep vietnamita

Crep vietnamita

8.

Maires arrebossades amb pa amb tomàquet

Maires arrebossades amb pa i tomàquet

9.

Pa de pessic al vapor

Pa de pessic al vapor

10.

Salsa cèsar

Salsa cèsar
stats