Com fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet? Recepta del cuiner Valentí Mongay
El xef del restaurant La Salseta de Sitges proposa cuinar peix amb una recepta tradicional
17/04/2020
1 min
El cuiner del restaurant La Salseta de Sitges, Valentí Mongay, proposa fer maires arrebossades amb pa amb tomàquet, tal com ell mateix les prepara a casa.
Maires arrebossades amb pa amb tomàquet
Ingredients
Per a 4 persones
8 maires
1 ou
100 g de farina
4 llesques de pa de pagès
Tomàquet de penjar
Oli d’oliva verge extra
Sal
Elaboració
- Filetegeu les maires i saleu-les.
- Després passeu-les per farina, després per ou batut, que quedin ben amarades a banda i banda.
- Reserveu-les en un plat.
- En una paella amb oli d’oliva calent aneu fregint cada un dels filets. Tombeu-los perquè es fregeixin bé per les dues bandes.
- A mesura que es vagin fregint, aneu-los col·locant en un plat amb un paper de cuina a sota, i quan estiguin tots poseu-ne un altre a sobre, perquè absorbeixi l’excés d’oli.
- Per acabar, col·loqueu els filets damunt d’una llesca de pa, untada prèviament amb tomàquet, oli i sal.
Bon profit!