Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 09/02/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Receptes / Verdures i llegums | 27/10/2022
Albergínia en broquetes amb salsa Yakiniku

Amanida japonesa

Ara Estiu | 11/08/2022
Amanida japonesa

Sopa de cireres i tomàquets

Receptes / Sopes i cremes | 03/08/2022
Sopa de tomàquets i cireres

Rubiols farcits d'espinacs

Ara Estiu | 30/07/2022
Rubiols (o crestes) farcits d'espinacs

Gaspatxo per menjar-lo amb cullera

Ara Estiu | 29/07/2022
Gaspatxo, amb els entrebancs preparats per col·locar segons el gust

'Ceviche' de fruites

Receptes / Amanides | 29/07/2022
Ceviche de fruites

Amanida de quinoa vermella amb maduixes i cireres

Receptes / Amanides | 07/07/2022
Amanida de quinoa vermella amb cireres i maduixes

Flam de meló a la menta, com fer-ne el millor (sense fer servir el forn)?

Receptes / Postres | 01/07/2022
Flam de meló a la menta (sense passar pel forn)

Quatre amanides d'estiu per menjar amb cullera

Receptes | 30/06/2022
Amanida verda amb vinagreta àcida de la cuinera Iolanda Bustos

Maduixes cuites al forn, com preparem les millors postres?

Receptes / Postres | 12/05/2022
Maduixes amb gelat de plàtan, pinyons i ratlladura de taronja, la proposta de la cuinera Teresa Carles

Cabdells de col amb salsa cítrica mediterrània, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 25/03/2022
Cabdells de col amb salsa de llimona, porros i alls tendres

Com fer 'vichyssoise' a l'estil del restaurant Les Cols d'Olot? Recepta de la cuinera Fina Puigdevall

Receptes / Veganes | 05/06/2020
Vichysoisses a l'estil del restaurant Les Cols

Com es fa el guacamole?

Receptes / Veganes | 09/11/2019
Guacamole al moment

Lasanya vegetal crua

Receptes / Veganes | 10/06/2017
Lasanya vegetal crua

Patata, mongeta tendra i rossinyols

Receptes / Verdures i llegums | 30/05/2016
Patata, mongeta tendra i rossinyols
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil