Mengem 08/03/2021

Què cuino aquesta setmana? 10 plats saludables per cuidar-se menjant

Us proposem elaboracions amb verdures, llegums, peix i carn

1 min
Papillota de llobarro i verdures

1.

Espaguetis verds de carbassó amb tres pestos diferents

Espaguetis verds de carbassó amb tres pestos diferents.

2.

Tirabecs saltats amb puntes d'ibèric

Tirabecs saltats amb puntes d'ibèric.

3.

Verdura cruixent

Verdura cruixent

4.

Vichysoisse a l'estil de la cuinera Fina Puigdevall

Vichysoisse a l'estil de la cuinera Fina Puigdevall.

5.

Llobarro a la papillota amb verdures

Llobarro a la papillota amb verdures.

6.

Amanida d'escalivada

Amanida d'escalivada.

7.

Enciam a la brasa amb escates de bacallà

Enciam a la brasa amb escates de bacallà.

8.

Ensaladilla (per menjar-la amb cullera)

Ensaladilla (per menjar-la amb cullera).

9.

Cigrons amb bacallà

Cigrons amb bacallà.

10.

Albergínies farcides de carn i de vegetals, segons la cuinera Carme Ruscalleda

Albergínies farcides de carn i de vegetals segons la cuinera Carme Ruscalleda.
stats