Una ampolla de Pascona.

Pascona, un Montsant que explica l'extraordinària història d’una nena de postguerra, i que avui té vuitanta anys

Empar Moliner
L'actor i director Francesc Cuéllar.

Francesc Cuéllar: "De vegades és més important donar bons estímuls que bones respostes: també amb el vi"

Elena García Dalmau
Una ampolla de Hungry Heart.

Hungry Heart, un ancestral de xarel·lo que té umami

Empar Moliner
Els propietaris de la botiga de vins Vila Viniteca, Quim Vila i Siscu Martí, amb el quadre que il·lustrarà el catàleg del 2026

El catàleg de vins que és una obra d’art i que Vila Viniteca regala

Trinitat Gilbert Martínez
Aida Oset en una imatge d'arxiu

Aida Oset: “Una cervesa me la puc beure ràpidament, però una copa de vi té el seu temps”

Elena García Dalmau
Amics bebent cervesa

La indústria de l'alcohol creix tot i que els joves beuen menys

The Economist
1
Una vinya de Tenerife.

La temuda plaga que va arrasar Europa al segle XIX, arriba ara a les Illes Canàries

Jordi Bes Lozano
3
El cantant Joan Dausà, amb el vi que ha tret per primera vegada amb el celler Martín Faixó (DO Empordà)

El vi de l’Empordà que ha aconseguit els permisos per construir al Cap de Creus

Trinitat Gilbert Martínez
Una ampolla de Blanc dels Aspres.

El lledoner blanc de Vinyes dels Aspres: un empordanès que no us podeu perdre

Empar Moliner
3
L'escriptor Kiko Amat

Kiko Amat: “Vinc d'una cultura de no-moderació. Ningú beu pel gust de les coses”

Elena García Dalmau
1

Sara Pérez: "Fer una taula rodona sobre «Dones i vi» és masclista"

Vins i caves | 14/10/2025
L'enòloga Sara Pérez a San Sebastián Gastronomika.

El celler del Penedès que lluita per preservar les vinyes sense la instal·lació de grans parcs solars

Vins i caves | 12/10/2025
Les filles dels fundadors de Vins El Cep, Maite Esteve, a les vinyes del celler

La connexió calcària: un xarel·lo increïble que passeja pel planeta l’elegància del Garraf

Vins i caves | 11/10/2025
Una ampolla de la tercera viña.

Més de deu cellers estan passant una auditoria per entrar a Corpinnat, que tanca una verema històrica

Vins i caves | 10/10/2025
Una imatge de la vermella d'un celler de Corpinnat.

El vi busca com sortir del seu atzucac: perd consumidors, el català s'estanca i no convenç els joves

Vins i caves | 10/10/2025
Un grup de joves vindrant amb copes de vi.

Yael Brusca: "Al·lucino amb la passió que mostren els sommeliers"

Mengem | 14/10/2025
Yael Brusca

Barcelona té la millor cocteleria d'Europa (per segon any consecutiu)

Vins i caves | 10/10/2025
Part de l'equip de la cocteleria Sips de Barcelona, que torna a ser la millor d'Europa per segon any consecutiu

Més moviments als cellers del Penedès: Corpinnat guanya dos socis i suma 400.000 ampolles més

Vins i caves | 06/10/2025
D'esquerra a dreta, Pere Llopart, president de Corpinnat; Roser Carbó i Eva Ventura, de Mas Bertran; Roc Gramona, vicepresident de Corpinnat, i Agustí Torelló, pare, del celler AT Roca, amb els seus fills

Una història diferent, vull dir, 'diferenta': un vi 'd’antes' que us enamorarà

Vins i caves | 04/10/2025
Una ampolla de Ladiferenta.

Aquests són els millors vins catalans del 2025

Vins i caves | 04/10/2024
Una vinya del Penedès.

Ivan Forcadell: "He repetit vins que no han sigut bons perquè me n’ha agradat molt l’etiqueta"

Mengem | 03/10/2025
L'artist Ivan Forcadell amb un díptic de grans dimensions que exposa a la galeria SELTZ by Ritter Ferrer

El viticultor del Penedès que ha elaborat el seu primer escumós amb 2.000 ampolles i ha entrat a Corpinnat

Vins i caves | 29/09/2025
El viticultor de Gelida Pep Bages, al seu celler Demost, on acaba d'elaborar el primer escumós, de xarel·lo cent per cent

Constel·lats: un Priorat del segle XXI, sense sulfits ni complexos

Vins i caves | 27/09/2025
Una ampolla de Constel.lats.

Han tastat mai un ancestral de moneu? És ara!

Vins i caves | 06/09/2025
Una ampolla de Moonew Mary.

Joan Frank Charansonnet: “Els bons vins catalans tenen cos i ànima, com els actors i el cinema”

Mengem | 19/09/2025
Joan Frank Charansonnet

Codorníu fa un nou rècord de vendes mentre treballa per trobar un comprador

Economia / Alimentació | 18/09/2025
Entrada del celler de Codorníu a Sant Sadurní d'Anoia.

“El meu somni és que el Priorat sigui la primera denominació d’origen qualificada biodinàmica del món”

Vins i caves | 16/09/2025
La família Nin Ortiz, a Porrera, on fan vins sota el segell de la viticultura biodinàmica

Francesc Colomer: “No espero fer un gran vi, sinó un vi nostre, per portar-lo a casa d’algú i dir: «Aquest l’hem fet nosaltres»”

Mengem | 13/09/2025
Francesc Colomer treballany a la seva vinya

Una garnatxa de la Terra Alta que no s’assembla a res!

Vins i caves | 06/09/2025
Una ampolla d'Aucalà.

El vi d’avui: Al Gore, una llicència de taxi i una dona que es va tornar patriota

Vins i caves | 06/09/2025
L'ampolla de Jean Leon 3055 Merlot.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció