Receptes 28/06/2021

Últimes places per al primer Campus de Cuina

Entre el 12 i el 17 de juliol, els nois i noies aprendran a cuinar al costat dels cuiners Gessamí Caramés, Carles Gaig i l''instagramer' Rafuel

1 min
Campus de Cuina i Alimentació

El Primer Campus de Cuina i Alimentació té disponibles les últimes places perquè joves d'entre 9 i 13 anys cuinin cada dia plats de la dieta mediterrània al costat dels seus xefs preferits. Des del dilluns 12 fins al divendres 16 de juliol, la truita de patates, les verdures, els llegums o els pastissos sense gluten seran algunes de les receptes que els nens aprendran a cuinar seguint els consells de cuiners com Carles Gaig, Gessamí Caramés o el cuiner mediàtic d’Instagram Rafuel (Rafel Antonín).

L'objectiu del campus és que els joves aprenguin a fer plats quotidians, que poden conformar els menús de casa. Després de la preparació dels plats, cada dia visitarà el campus un cuiner conegut, que els farà explicacions sobre l'ofici de cuinar i que parlarà amb ells per revelar-los els trucs de les receptes que hauran après a cuinar.

A les tardes, les activitats esportives i de lleure rellevaran les culinàries, i tindran lloc a l'entorn natural de les instal·lacions de la Fundació Catalana de l'Esplai al Prat de Llobregat, on nois i noies s'allotjaran durant tota la setmana.

El Primer Campus de Cuina i Alimentació està coorganitzat pel diari ARA i Fundesplai, i compta amb el suport dels supermercats Mercadona.

Per apuntar-vos-hi, entreu aquí.

stats