Els germans Roca publiquen un llibre infantil

A 'Les delicioses aventures dels germans Roca' ens proposen viatjar per la història de la família a través de tècniques culinàries i receptes

ARA
1 min
Els germans Roca

BarcelonaEls germans Roca han presentat el seu nou llibre infantil Les delicioses aventures dels germans Roca (Estrella Polar), un relat en el qual la gastronomia és la protagonista i se li fa un homenatge a través de la família, la tradició, les emocions, el producte i la ciència.

El llibre vol ser una petita mostra de com són per dins la família Roca i el Celler de Can Roca, restaurant que compta amb tres estrelles Michelin i que va ser catalogat com el millor del món per la revista Restaurant Magazine els anys 2013 i 2015. Segons explica Efe, el llibre és un viatge pels records de la infantesa dels tres germans, que s'enllacen amb els conceptes científics que afecten aliments i tècniques culinàries.

Els germans Roca volen així despertar la curiositat dels lectors a través del menjar del dia a dia i reivindicar que la cuina, a part de significar "llar", és un punt de trobada de la tradició i la família i també és un "laboratori", un lloc per a l'experimentació i la innovació. Aquest cop els més petits de la casa descobriran receptes amb gran varietat de tècniques i ingredients per gaudir amb tota la família.

stats