T. GILBERT / A. OM / A. MARÍN
BARCELONA

Com es fa el guacamole?

Guacamole al moment Zoom

El restaurant Eggs de Barcelona, assessorat pel cuiner Paco Pérez, proposa una carta en què l’ou és el protagonista juntament amb el peix, la carn i els plats per compartir.

Ingredients (per a 1 persona)

1 alvocat
1/4 de llima
Oli d’alvocat
Quicos (segons el vostre gust)
Pipes de carbassa (segons el vostre gust)
Blat de moro liofilitzat (segons el vostre gust)
Sal en escames
Fulles de coriandre (segons el vostre gust)

Preparació

Talleu per la meitat l’alvocat, traieu-ne el pinyol i, amb una cullera, extraieu-ne la polpa per abocar-la en un morter. Saleu-la.

Tot seguit espremeu-hi un quart de llima. Poseu-hi un grapadet de quicos, de pipes de carbassa i grans de blat de moro liofilitzat, i aixafeu-ho tot amb la maça del morter. Torneu-hi a posar més quicos, pipes de carbassa i grans de blat de moro, a més d’unes fulles de coriandre i un rajolí d’oli d’alvocat. Reserveu-ho tot.

Prepareu en un plat els nachos amb què us menjareu el guacamole.

Per acabar, amb l’ajuda d’un bufador de cuina cremeu dos quarts de llima per col·locar-los al damunt del guacamole. Així aportareu un toc fumat a la preparació.

Bon profit!