Xefs 15/02/2022

Les croquetes de xocolata, la recepta del cuiner Nandu Jubany que vol ajudar a millorar l’àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

La preparació "solidària" es posa a la venda avui, 15 de febrer, i es venen en barquetes de 8 unitats

1 min
El cuiner Nandu Jubany

Croquetes esfèriques farcides de xocolata negra, oli d’oliva verge i un pensament de sal. És la recepta que el cuiner Nandu Jubany ha posat a la venda avui als supermercats Ametller Origen i BonPreu-Esclat amb una causa solidària: recaptar finançament per condicionar i humanitzar l’àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. La iniciativa s’emmarca en el projecte Realidad Mejorada, està impulsada per la Fundació A. Bosch, la Fundació Aladina i la Fundació Small, dedicades totes tres a la lluita contra el càncer infantil, i pretén aconseguir més de 6 milions d’euros.

Les croquetes s’han posat a la venda aquest dimarts, 15 de febrer, es venen en barquetes de 8 unitats, i en cada compra hi va inclòs un regal, que consisteix en unes ulleres de "realitat millorada", dissenyades per les criatures de l’àrea d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron. El cuiner Nandu Jubany preveu vendre’n 35.000 a la setmana.

Nandu Jubany ha difós a Instragram les noves receptes solidàries
stats