Pepa Bar a Vins: teca, vins i faràndula a l'Eixample

Una imatge del restaurant Pepa, al carrer Aribau.
06/08/2025
Directora del Mengem
1 min

Avui som davant un dels meus locals preferits de la ciutat de Barcelona: Pepa Bar a Vins. Hi he begut vins molt xulos i diria que mai he tingut la carta a les mans. En la majoria dels casos, ha estat obra de Camila Espinoza, la propietària i sommelier del restaurant, que ha fet de les seves i ha anat trobant el que més ens esqueia. I el dia que hi tornes recorda perfectament què vas beure l'últim cop. La carta del menjar sí que me l'he pogut estudiar bé, i m'agrada anar tastant els plats que van canviant a mesura que van passant les temporades.

El restaurant, situat al carrer Aribau 41, és una bombolleta en aquesta zona de l'Eixample barceloní. Hi ha molt bon ambient, cuina reconeixible i un equilibri molt civilitzat entre els clients habituals i persones que visiten la ciutat. Atenció perquè és el lloc perfecte per tenir-hi cites i més d'un espavilat n'ha fet el seu camp base. O per anar-hi amb amics. També és molt habitual veure-hi cares conegudes del panorama català: actors, músics i periodistes. I, si no els veieu en persona, fixeu-vos en les fotografies Polaroid que hi ha penjades pel restaurant, segur que en reconeixereu algun.

El concepte del restaurant és de platets per compartir. Des d'una russa que mai falla, l'ensaïmada amb ricotta, sobrassada i mel o bé uns suculents ous amb favetes i botifarra blanca esparracada. És un establiment que té molt d'èxit, així que millor anar-hi amb reserva. Només cal tenir present un factor: al Pepa saps quan hi entres, però no quan en surts.

stats