L'estiu al plat
Carns05/09/2024
La recepta de Nandu Jubany: escalopa milanesa
El cuiner d'Osona revela com fer a casa una recepta arrebossada i fregida
El cuiner Nandu Jubany explica com preparar a casa una recepta que és un clàssic que agrada a grans i especialment als petits, l'escalopa milanesa. En els dos llibres de receptes que ha publicat, com Receptes per compartir en família, explica aquesta preparació i també moltes d'altres que detalla amb codis QR per poder accedir a vídeos en què s'expliquen tot els passos, tal com també explica en el seu compte d'Instagram.
Ingredients per a 4 persones
- 1 entrecot d'1 kg sense os
- 3 ous
- 250 g de pa de pagès ratllat
- 100 g d'ametlla crua laminada
- Sal
- Pebre negre
- Mantega
- Oli d'oliva suau
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Quan compreu a la carnisseria l'entrecot de vedella, demaneu que us l'obrin per la meitat. Si no, també podeu fer aquest pas a casa sempre que tingueu un bon ganivet, que faci bé el tall.
- Tot seguit, aixafeu les dues meitats de l'entrecot amb la fulla del ganivet. Heu d'aconseguir que la carn us quedi ben prima, plana.
- Un cop el tingueu prim, reserveu-lo en una safata on us càpiga sencer.
- En un bol, bateu els tres ous juntament amb les ametlles laminades.
- Amb aquesta barreja que acabeu de fer, unteu l'entrecot que teníeu reservat.
- Quan el tingueu ben untat, tireu-hi el pa ratllat per damunt.
- Salpebreu-ho al vostre gust.
- I ara comença el pas més important: en una paella grossa, on càpiga sencer, fregiu l'entrecot amb mantega i oli d'oliva.
- És molt important que s'hi fregeixi bé per totes les bandes.
- Quan comproveu que per una banda està daurat, doneu-li la volta per l'altra.
- Ha de quedar ben fregit per dins i per fora.
- A l'hora de servir-lo, talleu-lo a trossos i poseu-hi al costat llimona. I ja estarà.
Cargando
No hay anuncios
Bon profit!