Premis i reconeixements
Vins i caves 09/03/2023

Vins i Licors Grau rep el guardó a millor distribuïdora independent

L'empresa familiar de Palafrugell va rebre el reconeixement aquest dimarts als XVI Premios Empresariales 'Mercados del Vino y la Distribución' a la seu de la Comunitat de Madrid

ARA
1 min
Els copropietaris de Vins i Licors Grau, Jordi Grau i Maria Dolors Segarra, després de rebre el guardó a Madrid.

L’empresa familiar de Palafrugell Vins i Licors Grau va rebre dimarts a la seu de la Comunitat de Madrid el reconeixement com a millor distribuïdora independent en la setzena edició dels premis empresarials de Mercados del Vino y la Distribución, una publicació líder en el sector que, des de fa setze anys, organitza aquesta gala per distingir les millors empreses del sector del vi del país.

El jurat dels guardons estava format per representants de l’Incavi, Asaja, Anged, Asedas, Interprofessional del Vi d’Espanya, la Federació Espanyola del Vi i ACES, entre altres organismes. En la mateixa categoria, estaven nominats com a finalistes, juntament amb Vins i Licors Grau, La Bodeteca i l’empresa catalana Vila Viniteca.

Una gran empresa en una petita localitat

Jordi Grau, copropietari de Vins i Licors Grau juntament amb la seva dona, Maria Dolors Segarra, també present a la gala, va recollir el premi en nom de tota la família Grau. En el discurs d'agraïment va manifestar: "Per a nosaltres representa un reconeixement a molts anys de dedicació en aquest món tan apassionant en el qual sens dubte seguirem treballant amb la mateixa voluntat i energia". I va recordar que és "una empresa que va néixer a la petita localitat de Palafrugell, a la província de Girona, i que amb gran esforç ha intentat posicionar-se entre les més grans distribuïdores del país". A banda, va tenir un agraïment per a elaboradores, bodegues, enòlegs i enòlogues, així com el reconeixement per als altres nominats i guardonats.

stats