La recepta de Vador Brugués: amanida de fonoll i patata

Receptes / Verdures i llegums | 05/09/2024
L'amanida de fonoll catalana, que recorda la típica que es menja a Palerm

La recepta de Joan Roca: amanida de síndria a la brasa

Receptes / Fruites | 05/09/2024
La síndria, cuinada a la planxa (o a la brasa) lentament adquireix semblança amb una peça de tonyina

Recepta per menjar-se la tardor: carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau

Receptes | 05/12/2023
Carpaccio de ceps i castanyes de Viladrau

Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues, raïm i formatge blau

Receptes / Amanides | 02/10/2023
Recepta per a un sopar fàcil: amanida amb figues

Una recepta per a la carmanyola: farcellets de carbassó amb vinagreta cítrica

Receptes / Verdures i llegums | 18/09/2023
Farcellets de carbassó

Ajoblanco amb granissat de tomàquet (i amb truc perquè ens quedi ben fi)

Receptes / Sopes i cremes | 08/09/2023
Ajoblanco amb anguila fumada i mango

La pizza-truita de pernil ibèric, la recepta del cuiner David Andrés

Receptes / Ous | 01/09/2023
La pizza-truita que no necessita farina

Pa de pessic esponjós d'oli d'oliva verge extra amb gelat de xocolata

Receptes / Postres | 25/08/2023
El pa de pessic d'oli d'oliva

Així es fa l'arròs de cabra de mar, el plat que fa germanor

Receptes / Arròs | 12/05/2023
Arròs de cabra de mar, el plat que fa germanor

Recepta sense gluten: fricandó de primavera, l'explosió de sabors apta per a celíacs

Xefs | 28/04/2023
Fricandó de primavera, l'explosió de sabors (sense gluten)

Recepta: tàrtar de salmó, fàcil de fer i gustós

Receptes / Peix i Marisc | 14/04/2023
Tàrtar de salmó, la delicadesa de la bona cuina

El flam casolà que es fa en una mica més de mitja hora

Receptes / Postres | 23/03/2023
El flam casolà que es fa en una mica més que mitja hora

Les carxofes, la verdura que crea consens en 8 receptes

Receptes / Verdures i llegums | 15/03/2023
Carxofes

Els millors pèsols ofegats amb ou 'poché' i pernil ibèric

Receptes / Verdures i llegums | 13/01/2023
Els millors pèsols ofegats amb ou poché i pernil ibèric

La magrana, el vermell que ha saltat als plats salats: idees de receptes i el secret de com pelar-les

Receptes / Fruites | 18/11/2022
La magrana, la fruita reina de la tardor, es pot posar en una infinitat de plats salats.

Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Receptes / Carns | 08/11/2022
Esclata-sangs (rovellons) amb sobrassada

Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

Receptes / Verdures i llegums | 28/09/2022
Carpaccio de carbassons amb formatge parmesà

Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

Receptes / Verdures i llegums | 14/09/2022
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní

10 receptes per menjar al moment

Receptes | 02/09/2022
Pasta amb verdures

Amanida de llobarro esqueixat

Ara Estiu | 24/08/2022
Amanida d'esqueixada de llobarro
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció