Què cuino aquesta setmana? 10 receptes amb ingredients de setembre

Us proposem que feu servir tomàquets, patates, síndria, xai, musclos i menuts per als vostres plats casolans

Pasta amb carbassons, tonyina i llimona

1.

Mandonguilles amb tomàquet fresc i arròs blanc, amb el cuiner Jordi Vilà

Mandonguilles amb tomàquet i arròs

2.

Entrepà de síndria i formatge de cabra, amb la cuinera Teresa Carles

Entrepà de síndria i formatge de cabra

3.

Amanida de patata amb tonyina confitada, amb el cuiner Albert Marimon

Amanida de patata amb tonyina confitada

4.

Capipota amb samfaina amb el cuiner Oriol Sabé

Capipota amb samfaina

5.

Albergínies fumades amb el cuiner Marc Ribas

Albergínies fumades

6.

Pasta amb carbassons amb alfàbrega

Pasta amb carbassons, tonyina i llimona

7.

Lasanya de rap amb la cuinera Carme Ruscalleda

Lasanya de rap

8.

Bunyols de rajada

Bunyols de rajada

9.

Terrina de xai amb la cuinera Núria Bonet

Terrina de xai amb la cuinera Núria Bonet

10.

Musclos amb albergínia i iogurt

Musclos amb albergínia i iogurt
stats