Receptes 07/07/2021

Els cuiners Gessamí Caramés, Oriol Castro i Carles Gaig participaran en el primer Campus de Cuina i Alimentació del diari ARA

Joves d'entre 9 i 14 anys cuinaran diàriament plats guiats pels xefs

1 min
Gessamí Caramés

Els cuiners Carles Gaig, Gessamí Caramés (del programa Cuines de TV3) i Oriol Castro, del restaurant Disfrutar, participaran en el primer Campus de Cuina i Alimentació, organitzat pel diari ARA i la Fundació Catalana de l’Esplai, que començarà dilluns vinent, 12 de juliol, i que tindrà com a protagonista l'alimentació saludable. Els xefs explicaran als joves inscrits, d'entre 9 i 14 anys, la seva relació amb l’ofici i també les seves preferències alimentàries, a més de donar-los trucs personals per sortir-se'n amb els millors plats.

Carles Gaig.

Al Campus de Cuina i Alimentació, que compta amb el suport de Mercadona, els joves elaboraran diverses receptes guiats pels xefs Albert Mendiola, del restaurant Marimorena; Albert Marimon, del restuarant La Cava de Tàrrega; Rafuel (Rafel Antonín); Carlota Claver, de La Gormanda, i Irene Iborra, de la geladeria Mamá Heladera. Cada dia de la setmana tindrà una temàtica d'aliment diferent, de manera que el dilluns serà el dia dels llegums; el dimarts, de les verdures i hortalisses; el dimecres, de l’alimentació sense gluten; el dijous, dels tubercles, i el divendres, dels gelats. Els participants faran la seva recepta segons els passos que els explicaran en directe els cuiners.

A disposició, les últimes places d’inscripció aquí.

stats