Receptes 27/04/2019

Costelles de vedella amb crema de moniato

T. Gilabert / M. Moliné / M. Sierra
1 min
Costelles de vedella amb crema de moniato

BarcelonaEl restaurant Línia, dins de l'Hotel Almanac Barcelona, es defineix com una braseria mediterrània al centre de la ciutat, en què destaquen els arrossos i els plats elaborats amb productes de proximitat i de temporada. Al capdavant de la cuina hi ha el xef Sergio Ruiz.

Per a 1 persona

1 moniato

40 g de mantega

150 g de caldo de pollastre

500 g de costelles de vedella

Aigua mineral

Sal

Pebre

Oli d'oliva extra verge

Sal en escames

Preparació

Poseu les costelles de vedella en aigua amb sal durant dues hores, que hi quedin submergides. Passat aquest temps, marqueu-les al forn fins que es daurin a temperatura màxima.

Mentrestant, peleu el moniato i talleu-lo per la meitat. A cada meitat, poseu-hi un rajolí d'oli d'oliva extra verge, sal i pebre negre. Escaliveu-lo al forn durant 30 minuts a 180º.

Passat aquest temps, col·loqueu el moniato cuit en un bol i barregeu-lo amb mantega i caldo. Tritureu-ho amb una batedora elèctrica. Reserveu-ho.

Recupereu les costelles, que haureu tret del forn un cop estiguin daurades. Poseu-les en una cassola amb caldo de pollastre durant dues hores més. El caldo ha de bullir, perquè la carn es cogui bé per dins.

Passat aquest temps, retireu-ne la carn.

En un plat pla, escampeu una base de la crema de moniato i a sobre poseu-hi les costelles juntament amb un branqueta de romaní i escames de sal.

Bon profit!

stats