Receptes 10/11/2021

Els cinc vídeos de cuina que no et pots perdre d'Instagram

Us expliquem quines són les receptes que són tendència a la xarxa social

1 min
Nandu Jubany, a la cuina de casa seva
1.

Mandonguilles, segons el cuiner Rafel Antonín, conegut a la xarxa com @rafuel55

Rafel Antonín, conegut a Instagram com Rafuel55, explica com preparar mandonguilles a partir de tres tipus de carn: de vedella, de salsitxes i cansalada ibèrica. La recepta proposa menjar-la juntament amb olives farcides (com ho feia la seva mare) i patates, tallades a daus.

2.

Lioneses de nata de Nandu Jubany

Les lioneses de nata són unes de les postres que el cuiner Nandu Jubany ha recollit en el llibre que acaba de publicar amb les receptes que va gravar durant el confinament, i encara és un dels vídeos que compten amb moltes visualitzacions en el compte d'Instagram del cuiner. La pasta amb què es fan les conegudes postres s'anomena choux. El cuiner explica amb detall com fer-les.

3.

Trinxat de la Cerdanya del cuiner Miquel Antoja

Ara que ja comença el fred, el trinxat de la Cerdanya és una de les receptes ideals per combatre'l. El cuiner Miquel Antoja explica com preparar-lo pas a pas en una recepta que fa servir papada curada, entre altres ingredients. Una de les curiositats de les receptes publicades pel xef que havia treballat com a cap de cuina al Sant Pau de Carme Ruscalleda és que les emet amb l'àudio original amb què les enregistra, cosa que permet escoltar minuciosament el so dels ingredients mentre els manipula.

4.

Pastís de xocolata farcit amb xocolata del cuiner Jordi Cruz

El cuiner Jordi Cruz explica com fer un pastís de xocolata farcit de xocolata. És una de les gravacions que van ser més ben rebudes pels seus seguidors, potser perquè la xocolata sempre ha sigut un dels seus ingredients preferits, com va explicar al diari ARA. Llegiu-ho aquí.

5.

Parmesà vegà

La cuinera Glòria Carrion explica com preparar a casa formatge parmesà vegà a partir d'anacards. Una recepta que assegura que és senzilla i que té un gust final semblant al formatge parmesà tradicional.

stats