El fricandó: Plat Favorit dels Catalans 2021 segons el concurs organitzat per la revista 'Cuina' (i us expliquem com fer-lo a casa)

El plat ha estat triat per davant del bacallà amb panses i pinyons, l'ànec rostit amb peres i l'espatlla de xai al forn

El fricandó és el Plat Favorit, segons el concurs de la revista Cuina

El fricandó és el plat favorit dels catalans del 2021, i per davant de plats de tant de pes com el bacallà amb panses i pinyons, l'ànec rostit amb peres i l'espatlla de xai al forn, candidats també en els premis. La revista Cuina, del grup SOM, és l’organitzadora del concurs, que compta amb la col·laboració del departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Damm i Aranca i ha tingut el suport de Catalunya Ràdio.

Joseba Cruz, xef de Le Clandestin, situat a Gaià (Bages), era el defensor del fricandó com a plat de festa. El mateix cuiner que va ser escollit Cuiner 2021 al Gastronòmic Fòrum de Barcelona.

Al Mengem altres cuiners han explicat com fer la recepta a casa:

1.
El fricandó del cuiner Jordi Vilà, del restaurant Alkímia

Mireu la recepta aquí

Fricandó segons el cuiner Jordi Vilà
2.
Fricandó de galtes de vedella

Mireu-lo aquí

Fricandó de galtes de vedella
3.
Fricandó de rap

Mireu-lo aquí

Fricandó de rap
stats