Com es fa el biquini ibèric a la tòfona?
BARCELONAEl restaurant Seventy, situat dins de l'Hotel Seventy Barcelona, proposa una carta de plats basats en la cuina mediterrània, i just d'aquest estil és la decoració dels menjadors en què es poden degustar.
Ingredients (per a 1 ració)
60 g de mozzarella fresca
15 g de formatge cremós
5 g de pasta de tòfona
25 g de mantega (a temperatura ambient)
2 llesques de pa tramezzino
30 g de pernil ibèric (3 llenques)
Preparació
En un bol poseu-hi la mozzarella fresca, el formatge cremós i la pasta de tòfona, i remeneu-ho amb unes barnilles de cuina.
Unteu les dues llesques de pa amb mantega i tot seguit poseu-hi la massa de formatge amb la pasta de tòfona, que cobreixi bé tota la base del pa.
Després poseu-hi per sobre les llenques de pernil ibèric. I, per acabar, tanqueu el biquini amb la llesca de pa restant.
Tan sols faltarà untar de mantega la part exterior de les llesques de pa.
Talleu-les en tres trossos i escalfeu-les en una paella o una planxa calenta que no contingui cap altre ingredient, perquè les llesques de pa ja tenen untada la mantega.
Bon profit!