Com fer taronges amb mel, oli d'oliva i sal? Recepta del cuiner Ferran Adrià
El xef Ferran Adrià proposa preparar a casa una de les seves receptes preferides
29/04/2020
1 min
El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa una de les seves receptes preferides a l'hora de menjar postres: taronges amb mel, oli d'oliva i sal.
Taronges amb mel, oli d’oliva i sal
Per a 6 persones
6 taronges
6 cullerades de mel
9 cullerades d’oli d’oliva verge extra
9 caramels de mel durs
Escates de sal
Elaboració
Matxuqueu els caramels entre dos papers de forn amb un corró o un altre estri.
Peleu les taronges i talleu-les a rodanxes de 0,5 cm d’ample.
Col·loqueu les rodanxes ben repartides en una plata.
Repartiu la mel per sobre les taronges.
Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra.
Enllestiu el plat escampant-hi els caramels de mel esmicolats i les escates de sal.
CONSELLS
Si no teniu escates de sal, podeu fer servir sal gruixuda.
Bon profit!