Tecnologia i gastronomia

L'aplicació per trobar llocs on facin esmorzars de forquilla que està arrasant

El mapa col·laboratiu per trobar establiments que en serveixin fa un pas més i triomfa entre els usuaris

ARA
1 min
L'applicació d'EsmorzaApp.

El mapa col·laboratiu per trobar llocs on serveixen esmorzars de forquilla, impulsat pel periodista Albert Molins, ha estrenat aplicació. És una adaptació de la seva web esmorzarsdeforquilla.net, que va posar en marxa amb molt d'èxit el setembre del 2021. La nova aplicació es diu EsmorzApp i està disponible tant per a Android com per a iPhone, i en pocs dies ja suma 12.600 descàrregues.

L'aplicació és gratuïta, no té publicitat ni rastreja a qui se la descarrega. El salt endavant ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'empresa de desenvolupament d'aplicacions mòbils brothapps.com i la compartició dels arxius que tenia Molins amb la informació acumulada durant tot aquest temps. Fins ara, el periodista ha explicat a la xarxa X que el mapa ha rebut prop de 4 milions de visites, i conté més de 1.000 llocs on poder esmorzar de forquilla.

"Tot això no hauria estat possible sense les vostres aportacions; així doncs, el mèrit és de tots i us estic, personalment, molt agraït", deia a la xarxa social Molins. La nova aplicació permet incorporar noves funcionalitats, com ara poder donar l'opinió sobre el local, pujar-hi fotos, fer-se una llista amb els llocs preferits o puntuar els locals segons uns criteris predefinits. Això sí, a partir d'ara qui vulgui participar en "alimentar" la informació del mapa ja no ho haurà de fer a través del mapa de la web, sinó a través de l'aplicació. També han habilitat un correu electrònic on recullen els suggeriments de millora: esmorzapp@esmorzarsdeforquilla.net.

stats