Hotel efímer

Ferran Adrià s'alia amb Airbnb per portar gent a dormir a El Bulli

El cuiner, que rebrà els hostes personalment, posa el museu a disposició perquè una parella hi passi una nit el mes d'octubre de manera gratuïta

1 min
Ferran Adrià al llit on dormiran els hostes.

La cosa anirà així. Serà el mateix Ferran Adrià qui rebrà com a amfitrió els hostes que dormiran a l'antic El Bulli, ara convertit en el museu ElBulli1846. Serà una estada única que s'haurà de reservar a través de la plataforma Airbnb. S'hi trobaran un llit "emplatat" i inspirat en la famosa oliva esferificada del restaurant de Roses.

Adrià explica aquesta nova proposta així: "La missió d'El Bulli consistia en traspassar els límits. Vam assolir el que crèiem que eren els límits del que es pot oferir durant una experiència gastronòmica al màxim nivell. Ara estic entusiasmat per superar nous reptes creatius, compartir aquesta manera de veure el món amb els hostes que passin una nit aquí i presentar-los el nostre últim capítol com ElBulli1846".

Què inclou i com es fa la (única) reserva

Segons el portal que ho anuncia, inclou conèixer Adrià en persona, l'accés exclusiu al museu i a sales privades com el magatzem, sopar en un dels restaurants preferits d'Adrià a Roses, la nit al llit "emplatat", despertar-se a la cala Montjoi i, després, sopar a l'Enigma, de Barcelona, el restaurant d'Albert Adrià, germà de Ferran Adrià. Segons Airbnb, l'estada és gratuïta i només per a dues persones. Serà la nit del 16 al 17 d'octubre del 2024. Es pot sol·licitar la reserva a partir del 17 d'abril a les 18 h en aquest enllaç. Els hostes seran traslladats de Roses a El Bulli i només s'han de fer càrrec del cost d'arribar fins a Roses.

stats