Lena i Ricky, el segon restaurant que tanca al Time Out Market, situat al Maremàgnum de Barcelona
Els cuiners han decidit centrar els esforços en el primer restaurant que van obrir a la ciutat, el Baló


Barcelona“Hem tancat perquè volem centrar tot l’esforç en el nostre altre restaurant, el primer que vam obrir a Barcelona i que ens ha donat reconeixement, el Baló”, expliquen Lena Maria Grané i Ricky Smith, els joves empresaris que confessen que van creure en el projecte Time Out Market des dels inicis perquè pensaven que era "una oferta gastronòmica de qualitat que la ciutat es mereix”. Per això hi van apostar, “però amb les xifres actuals de visitants, especialment barcelonins, ens és molt difícil fer front a un negoci d’aquestes característiques”, continuen explicant.
Els dos cuiners, que es van conèixer a Londres i que van triar el nom del Baló (c. de Déu i Mata, 141) com a unió de les dues síl·labes inicials de Barcelona i de Londres, subratllen l’esforç i la feina que els ha suposat el restaurant situat al Maremàgnum de Barcelona.
Un segon cas
Es dona la circumstància que, un dia després que el restaurant Lena i Ricky tanqués, ho va fer també el Sentit Comú, del cuiner Jordi Artal. Tal com ha explicat a l'Ara Mengem, Artal explica que hi ha estat durant vuit mesos, i que s'ha pres l'experiència "com a prova per a les dues parts" implicades. El xef Jordi Artal, amb el restaurant de dues estrelles Michelin al carrer d'Entença (que es diu Cinc Sentits), recorda els noms de les ciutats d'Europa on Time Out Market és un èxit, com és el cas de Lisboa i Porto. Amb el tancament del Sentit Comú, Jordi Artal confessa que actualment busca un local a la ciutat per tornar a oferir la seva cuina de mercat.
Time Out Market, que es podria definir com l'aglutinació dels millors restaurants d'una ciutat en un únic espai, va començar com a idea el 2014 a Lisboa, concretament al mercat Da Ribeira. Amb la bona acollida de la capital de Portugal, l'editorial en va obrir més a Boston, Nova York, Chicago, Montreal, Dubai, Ciutat del Cap i, l'últim, el mes de juliol de 2024, a Barcelona, en un espai que té més de cinc mil metres quadrats i que ha acollit fins ara catorze cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos d'interiors i dos d'exteriors).