Restaurants 31/01/2022

El caneló de tonyina del Compartir de Cadaqués es podrà menjar al Compartir de Barcelona (a la primavera)

Els cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch donen detalls d'un projecte que asseguren que feia temps que tenien al cap

1 min
El caneló de tonyina, amb sabors mediterranis, del restaurant Compartir de Cadaqués

Els plats més icònics del restaurant Compartir de Cadaqués, liderat pels cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, es podran menjar al Compartir Barcelona, que té prevista la inauguració a la primavera. “Tot just ara estem fent-hi les obres”, detalla Oriol Castro, que afegeix que el projecte d’inaugurar un Compartir a Barcelona el tenien al cap des de feia temps.

Sorbet d'ajoblanco amb amanida de bleda-rave i fruites

“No es tracta de traslladar el Compartir de Cadaqués a Barcelona, perquè cada un estarà obert amb la seva carta pròpia”, comenta el cuiner Oriol Castro. Al capdavant del Compartir a Cadaqués hi ha el cuiner Mateu Casañas mentre que al Compartir Barcelona hi haurà el cuiner Nil Dulcet, que ha treballat amb els tres cuiners. "Les cartes també seran diferents malgrat que els plats que s’han fet mítics al Compartir de Cadaqués els hi tindrem, com el caneló de tonyina, el sorbet d’ajoblanco amb amanida de bleda-rave i, de postres, els bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra".

Per a més informació

1.
Per què el Disfrutar és el (cinquè) millor restaurant del món?

Llegiu l'article aquí

Els cuiners, davant del restaurant Disfrutar
stats