Copa de xia amb fruits secs i fruita fresca

T.Gilbert / A.Om / J.Boladeras
22/05/2016
1 min

Teresa Carles és el nom de la cuinera pionera a Catalunya en restaurants vegetarians. El Flax&Kale és un dels últims restaurants que ha obert amb una proposta flexible, perquè incorpora el peix blau i l’oferta de vegetals de mil i un tipus, sempre cuinats amb elaboracions saboroses i innovadores.

Ingredients per a 6 racions

Per a la copa de xia:

750 ml de llet d’ametlles

300 ml de llet de coco

75 g de xia

125 g de sucre de coco

Vainilla

Barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar unes vuit hores a la nevera.

Passades les 8 hores, remeneu-ho i aboqueu-ho a la copa. Serà el moment de posar-hi per sobre fruita fresca, com ara maduixes, aranyons, gerds, móres, plàtan. I també fruita seca: nous de macadàmia, nous de califòrnia.

Per decorar la copa, poseu-hi trossos de cacau, flors comestibles i llavors de cànem.

Apunt nutricional: És un complement per digerir bé el menjar i aprofitar al 100% tots els antioxidants que ens aporta la fruita fresca i la fruita seca.

stats