Canelons de Sant Esteve: la recepta per sortir-se'n amb èxit

Receptes / Carns | 09/12/2024
Canelons de Sant Esteve

La parella italiana que va perdre un vaixell cap a l'Argentina i es van convertir en els primers artesans de pasta al Raval de Barcelona

Xefs | 17/11/2024
Gerard Vilà i Carla Rivali dirigeixen La Italiana i celebren els cent vint anys fent pasta artesana al Raval

Recepta d'Antonella Speranza: pasta amb crema d'albergínies i mató

Receptes / Pasta | 05/09/2024
L'alfàbrega hi atorga el gust final a la pasta amb crema d'albergínies i mató

Recepta de Carme Ruscalleda: salmorreta amb sípia i pistons

Receptes / Pasta | 05/09/2024
La salmorreta és una tècnica nascuda a Alacant

Recepta d'Antonella Speranza: pasta amb gambes i olives

Receptes / Pasta | 05/09/2024
Gambes, olives i pasta, la combinació ideal per a un plat d'estiu

Recepta de Carme Ruscalleda: macarrons amb sèpia d'estiu (amb truc final)

Receptes / Pasta | 09/07/2024
Macarrons amb sèpia, de Carme Ruscalleda

Així va anar el dia que es van conèixer Sara Pérez i Carla Rivali (arran de la Barcelona Wine Week)

Vins i caves | 06/02/2024
Sara Pérez i Carla Rivali, productores de vins i de pasta, es coneixen per primera vegada a La Italiana, a Barcelona

Per sucar-hi pa: ous al plat amb salsa puttanesca

Receptes / Pasta | 23/01/2024
Recepta del Rafuel: Ous al plat amb salsa puttanesca

Recepta de Rafuel: els millors espaguetis amb salsa 'puttanesca'

Receptes / Pasta | 08/01/2024
Recepta del Rafuel: espaguetis amb salsa puttanesca

Què cuino per al dinar de Reis (sense complicar-me la vida)

Receptes | 02/01/2024
Rostit en una imatge d'arxiu

10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve

Receptes | 13/12/2023
El cuiner Paco Pérez se serveix la carn d'olla de l'escudella

Macarrons amb rostit del cuiner Jordi Vilà

Receptes / Pasta | 18/05/2019
Macarrons amb rostit de la Moritz

Pasta amb crema d'albergínies

Receptes / Pasta | 07/08/2023
Pasta amb crema d'alberginies i mozzarella

Cinc errors que cometem quan cuinem pasta

Receptes / Pasta | 16/05/2023
Els espaguetis cal embolcallar-los en la forquilla, i no tallar-los amb ganivet, segons el dogma italià.

Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Receptes | 05/05/2023
Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Pizza de premi: així la prepara la pizzeria número 10 d'Europa

Vídeos | 05/05/2023
Pizza de farina d’espelta amb tomàquets secs, carxofes i mozzarella de búfala

La millor pizzeria europea (fora d'Itàlia) és a Barcelona

Restaurants | 04/05/2023
La Sartoria Panatieri a ple funcionament un migdia

Una recepta italiana: pasta al forn amb coliflor, 'scamorza' i botifarra

Receptes / Pasta | 10/03/2023
La millor pasta amb coliflor i botifarra al forn

Aquesta és la recepta dels autèntics espaguetis a la carbonara

Receptes / Pasta | 03/03/2023
Els autèntics espaguetis a la carbonara

Per què ens agrada tant la pizza (i d'on va sortir posar-hi pinya)

Receptes / Pasta | 02/01/2023
Una pizza al forn de llenya.
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció