Iogurt de foie amb poma caramel·litzada i festucs
BarcelonaEl cuiner Joan Gurgui ens cuina a l'espai Xef Caprabo de l'Illa Diagonal un aperitiu molt fàcil per fer aquest Nadal. Necessiteu pocs ingredients, i tots fàcils de trobar.
Ingredients per a 4 persones:
2 iogurts grecs
125 g de foie semicuit
1 poma reineta
1 cullerada sopera de mantega
2 cullerades soperes de sucre
25 g de festucs
20 ml de brandi
Sal i pebre
Posem la mantega i el sucre en una paella i ho fonem. Pelem la poma i la tallem a daus petits. Un cop la mantega i el sucre estan daurats hi afegim la poma fins a caramel·litzar-la. Reservarem la poma a la paella.
En un vol barregem el iogurt amb el foie semicuit i hi afegim sal i pebre i el brandi. Ho remenem fins que quedi una massa homogènia.
Per servir l'aperitiu fem servir un got o una copa petita. Al fons de la copa hi posem la poma caramel·litzada i després hi afegim la barreja de iogurt amb foie. Per decorar la copa hi posarem uns festucs picats lleugerament perquè no perdin la textura cruixent.
Bon profit!