El fricandó: Plat Favorit dels Catalans 2021 segons el concurs organitzat per la revista 'Cuina' (i us expliquem com fer-lo a casa)

El plat ha estat triat per davant del bacallà amb panses i pinyons, l'ànec rostit amb peres i l'espatlla de xai al forn

El fricandó és el plat favorit dels catalans del 2021, i per davant de plats de tant de pes com el bacallà amb panses i pinyons, l'ànec rostit amb peres i l'espatlla de xai al forn, candidats també en els premis. La revista Cuina, del grup SOM, és l’organitzadora del concurs, que compta amb la col·laboració del departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Damm i Aranca i ha tingut el suport de Catalunya Ràdio.

Joseba Cruz, xef de Le Clandestin, situat a Gaià (Bages), era el defensor del fricandó com a plat de festa. El mateix cuiner que va ser escollit Cuiner 2021 al Gastronòmic Fòrum de Barcelona.

Cargando
No hay anuncios

Al Mengem altres cuiners han explicat com fer la recepta a casa:

1.
El fricandó del cuiner Jordi Vilà, del restaurant Alkímia

Mireu la recepta aquí

Cargando
No hay anuncios
2.
Fricandó de galtes de vedella

Mireu-lo aquí

3.
Fricandó de rap

Mireu-lo aquí