Receptes07/03/2020

Com es fa el biquini ibèric a la tòfona?

T. Gilbert / A. Om / J. Castellano

BARCELONAEl restaurant Seventy, situat dins de l'Hotel Seventy Barcelona, proposa una carta de plats basats en la cuina mediterrània, i just d'aquest estil és la decoració dels menjadors en què es poden degustar.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients (per a 1 ració)

60 g de mozzarella fresca

Cargando
No hay anuncios

15 g de formatge cremós

5 g de pasta de tòfona

Cargando
No hay anuncios

25 g de mantega (a temperatura ambient)

2 llesques de pa tramezzino

Cargando
No hay anuncios

30 g de pernil ibèric (3 llenques)

Preparació

En un bol poseu-hi la mozzarella fresca, el formatge cremós i la pasta de tòfona, i remeneu-ho amb unes barnilles de cuina.

Cargando
No hay anuncios

Unteu les dues llesques de pa amb mantega i tot seguit poseu-hi la massa de formatge amb la pasta de tòfona, que cobreixi bé tota la base del pa.

Després poseu-hi per sobre les llenques de pernil ibèric. I, per acabar, tanqueu el biquini amb la llesca de pa restant.

Cargando
No hay anuncios

Tan sols faltarà untar de mantega la part exterior de les llesques de pa.

Talleu-les en tres trossos i escalfeu-les en una paella o una planxa calenta que no contingui cap altre ingredient, perquè les llesques de pa ja tenen untada la mantega.

Cargando
No hay anuncios

Bon profit!