T. GILBERT / M. MOLINÉ / A. MARÍN
BARCELONA

Raves i coliflor envinagrats

Raves i coliflor envinagrats Zoom

La Cuina d'en Garriga, amb restaurants al carrer de Consell de Cent i a Enric Granados de Barcelona, aposta pels productes de proximitat, cuinats amb les receptes més saboroses.

Ingredients

Per 1 litre del líquid envinagrat

400 g Vinagre de sidra
600 g Vi blanc
3 cullerades soperes de sal
10 cullerades soperes de sucre
2 anissos estrellats
1 cullerada sopera de llavors de mostassa

Verdures

400 g Raves
400 g Coliflor

(Opcional: altres verdures de temporada)

Estris

Pots de vidre, que prèviament cal haver esterilitzat amb aigua bullent, a 100 º.

Preparació

Aboqueu en una cassola per anar al foc el vi blanc, el vinagre de sidra, l’anís estrellat, les llavors de mostassa, el sucre i la sal. Bulliu-ho tot junt durant un minut. Després fora del foc, deixeu que es refredi, i aboqueu-ho en una gerra.

En uns pots de vidre, esterilitzats, col·loqueu-hi els raves i els arbres de la coliflor, que haureu tallat prèviament. Als raves podeu deixar-los les cues verdes. 

Ompliu cada un dels pots de vidre amb el líquid que heu desat a la gerra. 

Tapeu ben bé els pots perquè quedin hermèticament tancats.

Haureu de deixar-los reposar durant 4 dies seguits en un lloc sec de la cuina.

Raves envinagrats: abans i després Zoom

Raves envinagrats: abans i després

Bon profit!