Confirmat el cartell del Festí Fest: Fismuler, La Bikineria, Jon Cake i 7 restaurants més

Descobriu els 20 plats que podreu tastar al festival de proximitat que se celebra el 14 i 15 de setembre a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

ARA
3 min
Diverses opcions de platets que es podran degustar al Festí Fest.

BarcelonaSeran 20 plats preparats per 10 restaurants top, els que es podran tastar a la primera edició del Festí Fest, el 14 i 15 de setembre a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Han estat seleccionats per oferir menjar de proximitat, variat i, evidentment, deliciós. Voleu saber quins són?

1. Fismuler

El Fismuler no necessita presentació. Es va fer famós per la seva carn arrebossada i ens va enamorar per la seva excel·lent cuina de mercat. Al Festí Fest hi serviran un plat de carn i un de peix. Per als carnívors la seva opció preferida serà l'entrepà d'orella brava. Pel que són més de mar, l'orada semicurada amb ametlla i raïm.

2. La Bikineria

Per esmorzar, per dinar, per berenar o per sopar. El biquini queda bé amb tot i agrada a tothom. Per això, gràcies a Joan Gurguí, que ha portat aquests entrepans calents a l'excel·lència, hi haurà dues opcions per escollir: el biquini de pastrami, ceba de Figueres i Mel de flors de la Vall de Ribes o el de formatge d’ovella del Cadí, mortadel·la de DO Bolonya i tòfona. Per cert, el Festí Fest obrirà de 12 a 23 h, així que pot abastar totes les hores del biquini. No us oblideu de comprar l'entrada amb anticipació.

3. Dr. Zhang

L'Elia Caral va viure a la Xina i quan va tornar a Barcelona va decidir obrir un restaurant on poder trobar el menjar del qual es va enamorar al gegant asiàtic. Al Festí Fest hi trobareu els dumplings de porc amb salsa Chili Oil i el plat d'arròs amb verdures i xiitakes.

4. Bar Pimentel

El Bar Pimentel ha estat una de les obertures sonades d'aquest any. Ubicat al Born, es descriuen com un bar de tapes de barri. Les dues que presentaran seran la bomba de botifarra de Vic amb allioli de pebrots del Prat escalivats i l'entrepà de calamars amb kimtxi i ají groc.

5. Piel de Gallina

Si us agrada menjar pollastre amb les mans i xalar amb els dits enganxifosos, us tornareu bojos amb el pollastre de l’Empordà amb avellana de Reus i porro de Gavà de Piel de Gallina. I per acompanyar-lo, el matrimoni més avingut: patata agra amb all de Gavà i tomàquet del Prat de Llobregat.

6. Manioca sense gluten

Al Festí Fest no es vol deixar ningú amb la panxa buida. A Manioca oferiran dues opcions aptes per a celíacs. Una sucosa smash burger, que té un nom en anglès però està feta amb vedella d'Osona, i una tapioca de caponata d'albergínia.

7. Mama pizzeria

A Mama pizzeria hi trobareu la fusió de les clàssiques pizzes italianes amb ingredients catalans. Podreu triar entre la margherita i la de coppa, aquest embotit italià fet de cap de llom, però probablement en voldreu un tall de cada.

8. Cal Pastor

Si sou assidus als festivals de música és possible que la bona gent de Cal Pastor us hagi resolt l'antull de tacos en més d'una ocasió. Al festival hi trobareu bírria de vedella o els clàssics al Pastor. Voleu saber d'on venen els ingredients? El tomàquet d'Alguaire, el vinagre de Cervera, la vedella de Cardona, el pollastre de Santa Perpètua i la ceba del Palau d'Anglesola.

9. Jon Cake

Potser no cal que presentem els pastissos de formatge de Jon Cake. És molt fàcil, només cal que seguiu la cua que hi ha davant de la seva botiga (si és que els pastissos no s'han esgotat). Al Festí Fest podreu tastar el pastís de formatge Urgèlia, de l'Alt Urgell, o bé el de pastís de formatge de xocolata amb oli i sal.

10. Sant Croi

Albert Roca ha estat reconegut com el millor gelater artesà d'Espanya. Així que si al setembre fa calor i venen de gust els gelats, us proposem que mengeu els millors que tenim a casa.

I un afegitó

Si sou dels que necessiteu un cafetó després d'endrapar, no patiu. Syra coffee tindrà un espai per proveir-vos de la dosi de cafeïna d'especialitat.

No t'ho perdis!

Actualment, es pot escollir entre dos tipus d’entrada: la de dia, que inclou un plat i que val 9 euros, i el pack Festí, que inclou l'accés, un saldo de 20 euros i una bossa de regal. Per adquirir les entrades es poden comprar a la web Festifest.cat.

  • El Festí Fest és organitzat per l'ARA conjuntament amb la Fira Àpat i té el suport de Birba, Estrella Damm, Ametller Origen, AlterVego, BYD Quadis, Mercats Barcelona i Alimentació Gencat, Familia Torres, Maheso, Cacaolat, Kids&Us, Patates Piqué, i Artesans de l'Abel.
stats