Menjar, música i activitats gratuïtes: què podem fer al Festí Fest

Tastos, tallers i activitats infantils que van incloses amb l'entrada a l'esdeveniment

ARA
2 min
L'escriptora Empar Moliner en una visita al celler Venus la Universal de Sara Pérez.

BarcelonaEl Festí Fest, el festival gastronòmic sostenible que organitza el diari ARA conjuntament amb la Fira Àpat el dissabte 14 i el diumenge 15 de setembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, serà un lloc per menjar, sí, però també farcit d'activitats. En concret, més de 35. Aquestes activitats són gratuïtes, i s'hi podrà apuntar qui vulgui (sempre que quedin places disponibles perquè l'aforament és limitat). La manera d'inscriure-s'hi serà molt senzilla i es farà per ordre d'arribada a l'activitat. Les entrades anticipades es poden comprar aquí.

Les activitats es dividiran en tres espais. L'espai de tastos, que es trobarà al costat de l'entrada. L'espai infantil, que serà dins la fàbrica. I l'espai de tallers, que es trobarà al pis superior. Pel que fa als tastos, seran dirigits i n'hi haurà de molts productes, com ara de xocolata, oli, cervesa, pernil i embotits. O de vins, com el que impartiran l'escriptora Empar Moliner i la periodista Trinitat Gilbert. S'han proposat maridar vins i literatura. Què tenen a veure els vins de Xerès amb Shakespeare? Allí ho descobrireu mentre tasteu el vi que us proposaran. Aquesta activitat se celebrarà tant dissabte com diumenge.

Més de 35 activitats

Pots consultar totes les activitats previstes en aquest enllaç. Recorda que són gratuïtes però que cal fer la inscripció un cop arribis al Festí Fest.

Pel que fa als tallers, n'hi ha de participatius, com el que s'organitza amb l'Agència de Residus de Catalunya en què es donaran idees de què cuinar amb el que tenim a la nevera. O bé el showcooking que impartirà el cuiner Rafuel, conegut pel seu compte d'Instagram, que va començar un cop es va jubilar i que l'ha portat a obrir tres restaurants a Barcelona aquest any. A l'espai infantil, hi haurà contacontes, es faran receptes com la de la banana sushi, hi haurà jocs infantils, manualitats i pensades perquè la mainada s'ho passi bé. Kids&US, El Culturista i Cacaolat han contribuït a dissenyar aquestes activitats.

Que no pari la música

La música és part dels festivals, i en aquest hi ha una programació pensada per a cada franja horària. Polpax DJ, el dissabte, i Galix, el diumenge, obriran la sessió matinal a les 12 del migdia amb música pensada per acompanyar el vermut. Els altres músics que els seguiran, repartits al llarg del cap de setmana, seran MissBehaving, Sonido Tupinamba i Inexxstable.

El final de festa començarà a dos quarts de nou del vespre i arribarà fins al tancament, pels volts de les onze de la nit. Els escollits per animar l'últim tram del festival seran els següents: DJ Coco el dissabte i DJ Delafé el diumenge. Els assidus al Primavera Sound potser coneixen el DJ Coco, un dels responsables d’acomiadar els concerts a l'esplanada del Fòrum i habitual del panorama musical barceloní. Pel que fa a DJ Delafé, creador de Facto Delafé y Las Flores Azules i de l’actual grup Delafé, farà vibrar els assistents amb una sessió eclèctica amb els hits musicals que més l’han marcat en la seva carrera.

  • El Festí Fest és organitzat per l'ARA conjuntament amb la Fira Àpat i té el suport de Birba, Estrella Damm, Ametller Origen, AlterVego, BYD Quadis, Mercats Barcelona i Alimentació Gencat, Familia Torres, Maheso, Cacaolat, Kids&Us, Patates Piqué, i Artesans de l'Abel.
stats