ARA
Barcelona

Totes les estrelles Michelin de Catalunya, Balears i el País Valencià

La prestigiosa guia concedeix per al 2018 la tercera estrella al restaurant Àbac, de Jordi Cruz

Jordi Cruz, al mig, amb el director internacional de la Guia Michelin, Michael Ellis, després de rebre la tercera estrella per a l'Àbac / EFE Zoom

Amb tres estrelles Michelin

- Abac. Jordi Cruz (Barcelona) [guanya una estrella]

El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)

- Lasarte. Martín Berasategui (Barcelona)

Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)

- Quique Dacosta. Quique Dacosta (Dènia, Marina Alta)

Amb dues estrelles Michelin

- Disfrutar. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas (Barcelona) [guanya una estrella]

Dos Cielos, Hotel Melià. Javier i Sergio Torres (Barcelona) [guanya una estrella]

- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)

- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot)

- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)

- Moments. Raül Balam (Barcelona)

Zaranda. Fernando Pérez (Es Capdellà, Mallorca)

- L'Escaleta. Kiko Moya (Cocentaina, comarca de Comtat, País Valencià) 

- BonAmb. Alberto Ferruz (Xàbia, Marina Alta, País Valencià)

Una estrella Michelin

- Enigma (Barcelona) [NOU]

- Castell Peradala (Peralada) [NOU]

 -Sucede (València) [NOU]

- El Rodat (Xàbia, Marina Alta, País Valencià) [NOU]

- Audrey’s by Rafa Soler (Calp, Marina Alta, País Valencià) [NOU]

- Hoja Santa. Albert Adrià i Paco Méndez (Barcelona)

- TresMacarrons. Miquel Aldana (Masnou)

- Empòrium. Joan Màrius Jordà (Castelló d'Empúries)

- Pakta. Albert Adrià (Barcelona)

- Tickets. Albert Adrià (Barcelona)

- Malena. Josep Maria Castaño (Gimenells, Segrià)

- L'Ó. Jordi Llobet (Sant Fruitós de Bages)

- Les Moles. Jeroni Castell (Ulldecona, Montsià)

- Casamar. Quim Casellas (Llafranc, Baix Empordà)

- Alkimia. Jordi Vilà (Barcelona)

- Caelis, Hotel Palace. Romain Fornell (Barcelona) [MANTÉ L'ESTRELLA TOT I EL CANVI D'UBICACIÓ]

- Cinc Sentits. Jordi Artal (Barcelona)

- Gaig. Carles Gaig (Barcelona)

- Hisop. Oriol Ivern (Barcelona)

- Hofmann. Mey Hofmann (Barcelona)

- Fonda Sala. Toni Sala (Olost, Osona)

- Moo, Hotel Omm. Juan Pretel (Barcelona)

- Via Veneto. Josep i Pere Monje (Barcelona)

- Els Casals. Oriol Rovira (Sagàs, Berguedà)

- L'Angle. Jordi Cruz (Barcelona)

- Estany Clar. Josep Xandri (Cercs, Berguedà)

- Can Jubany. Nandu Jubany (Calldetenes, Osona)

- La Cuina de Can Simón. Xavier Lores (Tossa de Mar, Selva)

- Ca L'Enric. Jordi Juncà (La Vall de Bianya, Garrotxa)

- Bo.Tic. Albert Sastregener (Corçà, Baix Empordà)

- Massana. Pere Massana (Girona)

- La Fonda Xesc. Francesc Rovira (Gombrèn, Ripollès)

- Els Tinars. Marc Gascons (Llagostera, Gironès)

- Villa Retiro. Fran López (Xerta, Baix Ebre)

- Rincón de Diego. Diego Campos (Cambrils, Baix Camp)

- Can Bosch. Joan Bosch (Cambrils, Baix Camp)

- Fogony. Zaraida Cotonat (Sort, Pallars Sobirà)

- Les Magnòlies. Xavier Franco (Arbúcies, la Selva)

- Dos Palillos. Albert Raurich (Barcelona)

- Koy Shunka. Hideki Matsuhisa (Barcelona)

- Lluerna. Víctor Quintillà (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)

- Nectari. Jordi Esteve (Barcelona)

- Els Brancs. Javier Cabrera (Roses, platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)

- Ca l'Arpa. Pere Arpa (Banyoles, Pla de l'Estany) 

- Xerta. Fran López (Barcelona) 

- L'Antic Molí. Vicent Guimerà (Ulldecona, Montsià) 

- La Boscana. Joel Castanyé (Bellvís, Pla d'Urgell) 

Monastrell (Alacant)

Casa Manolo (Daimús)

La Finca (Elx)

Casa Pepa (Ondara)

El Poblet (València)

Ricard Camarena (València)

- Riff (València)

Cal Paradís (Vall d'Alba)

- Raúl Resino (Benicarló) 

- Sents Restaurant (Ontinyent) 

Andreu Genestra (Capdepera)

Es Molí d'En Bou (Sa Coma)

Es Racó d'Es Teix (Deià)

Simply Fosh (Palma)

Es Fum (Palmanova)

Jardín (Port d'Alcúdia)

- Adrián Quetglas Restaurant (Palma) 

- Argos (Port de Pollença)