Receptes 23/11/2017

Totes les estrelles Michelin de Catalunya, Balears i el País Valencià

La prestigiosa guia concedeix per al 2018 la tercera estrella al restaurant Àbac, de Jordi Cruz

Ara
6 min
Jordi Cruz, al mig, amb el director internacional de la Guia Michelin, Michael Ellis, després de rebre la tercera estrella per a l'Àbac

Amb tres estrelles Michelin

- Abac. Jordi Cruz (Barcelona) [guanya una estrella]

- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)

- Lasarte. Martín Berasategui (Barcelona)

- Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)

- Quique Dacosta. Quique Dacosta (Dènia, Marina Alta)

Amb dues estrelles Michelin

- Disfrutar. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas (Barcelona) [guanya una estrella]

- Dos Cielos, Hotel Melià. Javier i Sergio Torres (Barcelona) [guanya una estrella]

- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)

- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot)

- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)

- Moments. Raül Balam (Barcelona)

- Zaranda. Fernando Pérez (Es Capdellà, Mallorca)

- L'Escaleta. Kiko Moya (Cocentaina, comarca de Comtat, País Valencià)

- BonAmb. Alberto Ferruz (Xàbia, Marina Alta, País Valencià)

Una estrella Michelin

- Enigma (Barcelona) [NOU]

- Castell Peradala (Peralada) [NOU]

-Sucede (València) [NOU]

- El Rodat (Xàbia, Marina Alta, País Valencià) [NOU]

- Audrey’s by Rafa Soler (Calp, Marina Alta, País Valencià) [NOU]

- Hoja Santa. Albert Adrià i Paco Méndez (Barcelona)

- TresMacarrons. Miquel Aldana (Masnou)

- Empòrium. Joan Màrius Jordà (Castelló d'Empúries)

- Pakta. Albert Adrià (Barcelona)

- Tickets. Albert Adrià (Barcelona)

- Malena. Josep Maria Castaño (Gimenells, Segrià)

- L'Ó. Jordi Llobet (Sant Fruitós de Bages)

- Les Moles. Jeroni Castell (Ulldecona, Montsià)

- Casamar. Quim Casellas (Llafranc, Baix Empordà)

- Alkimia. Jordi Vilà (Barcelona)

- Caelis, Hotel Palace. Romain Fornell (Barcelona) [MANTÉ L'ESTRELLA TOT I EL CANVI D'UBICACIÓ]

- Cinc Sentits. Jordi Artal (Barcelona)

- Gaig. Carles Gaig (Barcelona)

- Hisop. Oriol Ivern (Barcelona)

- Hofmann. Mey Hofmann (Barcelona)

- Fonda Sala. Toni Sala (Olost, Osona)

- Moo, Hotel Omm. Juan Pretel (Barcelona)

- Via Veneto. Josep i Pere Monje (Barcelona)

- Els Casals. Oriol Rovira (Sagàs, Berguedà)

- L'Angle. Jordi Cruz (Barcelona)

- Estany Clar. Josep Xandri (Cercs, Berguedà)

- Can Jubany. Nandu Jubany (Calldetenes, Osona)

- La Cuina de Can Simón. Xavier Lores (Tossa de Mar, Selva)

- Ca L'Enric. Jordi Juncà (La Vall de Bianya, Garrotxa)

- Bo.Tic. Albert Sastregener (Corçà, Baix Empordà)

- Massana. Pere Massana (Girona)

- La Fonda Xesc. Francesc Rovira (Gombrèn, Ripollès)

- Els Tinars. Marc Gascons (Llagostera, Gironès)

- Villa Retiro. Fran López (Xerta, Baix Ebre)

- Rincón de Diego. Diego Campos (Cambrils, Baix Camp)

- Can Bosch. Joan Bosch (Cambrils, Baix Camp)

- Fogony. Zaraida Cotonat (Sort, Pallars Sobirà)

- Les Magnòlies. Xavier Franco (Arbúcies, la Selva)

- Dos Palillos. Albert Raurich (Barcelona)

- Koy Shunka. Hideki Matsuhisa (Barcelona)

- Lluerna. Víctor Quintillà (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)

- Nectari. Jordi Esteve (Barcelona)

- Els Brancs. Javier Cabrera (Roses, platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)

- Ca l'Arpa. Pere Arpa (Banyoles, Pla de l'Estany)

- Xerta. Fran López (Barcelona)

- L'Antic Molí. Vicent Guimerà (Ulldecona, Montsià)

- La Boscana. Joel Castanyé (Bellvís, Pla d'Urgell)

- Monastrell (Alacant)

- Casa Manolo (Daimús)

- La Finca (Elx)

- Casa Pepa (Ondara)

- El Poblet (València)

- Ricard Camarena (València)

- Riff (València)

- Cal Paradís (Vall d'Alba)

- Raúl Resino (Benicarló)

- Sents Restaurant (Ontinyent)

- Andreu Genestra (Capdepera)

- Es Molí d'En Bou (Sa Coma)

- Es Racó d'Es Teix (Deià)

- Simply Fosh (Palma)

- Es Fum (Palmanova)

- Jardín (Port d'Alcúdia)

- Adrián Quetglas Restaurant (Palma)

- Argos (Port de Pollença)

stats