TRINITAT GILBERT MARTÍNEZ

Com fer taronges amb mel, oli d'oliva i sal? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El xef Ferran Adrià proposa preparar a casa una de les seves receptes preferides

Com fer taronges amb mel, oli d'oliva i sal? Recepta del cuiner Ferran Adrià Zoom

El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa una de les seves receptes preferides a l'hora de menjar postres: taronges amb mel, oli d'oliva i sal.

Taronges amb mel, oli d’oliva i sal

Per a 6 persones

6 taronges

6 cullerades de mel

9 cullerades d’oli d’oliva verge extra

9 caramels de mel durs

Escates de sal

Elaboració

 

Matxuqueu els caramels entre dos papers de forn amb un corró o un altre estri.

Peleu les taronges i talleu-les a rodanxes de 0,5 cm d’ample.

Col·loqueu les rodanxes ben repartides en una plata.

Repartiu la mel per sobre les taronges.

Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra.

Enllestiu el plat escampant-hi els caramels de mel esmicolats i les escates de sal.

CONSELLS

Si no teniu escates de sal, podeu fer servir sal gruixuda.

Bon profit!