Nutrició i salut 20/05/2021

El diari ARA organitza el primer Campus de Cuina i Alimentació per a joves aquest estiu

Entre el 12 i el 17 de juliol, nois i noies aprendran a cuinar llegums, verdures i hortalisses de la mà de cuiners professionals

1 min
Campus de Cuina i Alimentació

El diari ARA organitza el primer Campus de Cuina i Alimentació del 12 al 17 de juliol, que va destinat a joves entre 10 i 13 anys i que té una durada de sis dies, distribuïts en matinals dedicades a conèixer i cuinar els ingredients que componen la dieta mediterrània, i a les tardes gaudir d'activitats de lleure i esportives. El campus, organitzat en col·laboració amb la Fundació Catalana de l’Esplai, Fundesplai, està coordinat per la periodista de gastronomia de l’ARA Trinitat Gilbert Martínez i té el suport dels supermercats Mercadona.

L’objectiu del campus és que els joves coneguin les propietats nutritives d’aliments com els llegums, les verdures i hortalisses, els tubercles o la xocolata. A part de les explicacions teòriques, cada dia un cuiner els acompanyarà per explicar-los com manipular i preparar els aliments. Entre els cuiners que cuinaran amb els joves hi ha Albert Mendiola, del restaurant Marimorena; Carlota Claver, de La Gormanda, i Oriol Sabé, de Can Marc. D'altra banda, a les tardes, les activitats esportives i de lleure seran les protagonistes, que tindran lloc a les instal·lacions de Fundesplai, al Prat de Llobregat.

Per a més informació del campus cliqueu en aquest enllaç.

stats